Top banner

Køb din hest eller pony på dyreportal.dk

Køb og salg af heste

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Fisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Køb hest eller pony

Er du på jagt efter en ny hest, enten som nybegynder eller professionel, er du kommet til det rigtige sted. Her kan du finde lige hvad du skal bruge. Vi har lavet en samlet oversigt hvor du kan købe heste eller føl. Du finder alle tænkelige hesteracer på siden og du kan hurtigt få et overblik over alle salgsannoncer ved at bruge vores filtrering som sidder i venstre side.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

 

Køb din nye hest eller pony på dyreportalen


En hest er en dyr investering - både når det handler om at købe hesten, men også at holde hesten i det lange løb. Det er ingen hemmelighed at det er rigtig skønt at være hesteejer, men at være hesteejer forpligter også en hel del.
At anskaffe sig en hest, er noget som man skal overveje rigtig meget, da det nok er et af de mest krævende kæledyr, som man kan anskaffe sig. En hest vil altid bringe glæde hos rytteren, og en rytter er jo ingen rytter uden en hest. Det er derfor naturligvis også nødvendigt, at man behandler sin hest ordentligt, og sørger for at skabe de bedste forudsætninger for ens nye hest, får det bedste liv hos dig - hvad end du rider konkurrence, eller om det bare er for hyggens skyld. Det er en god idé allerede inden man påtænker, at anskaffe sig en hest, at gøre sig klart, hvilke forpligtelser man har, og hvad en hest egentlig kræver i det lange løb - af dig selv men i den grad også økonomisk. En hest vil altid gøre sit for at gøre dig glad, og derfor er det altså også ens pligt at gøre det bedste man kan for sin hest, da det er et dyrt som kræver rigtig meget pleje og opmærksomhed. At anskaffe sig en hest skal man overveje nøje, for det er en forpligtelse, som varer ved i mange år, og det er dit fulde ansvar alene at hesten har det godt.

For at du og din kommende hest kommer til at trives, er det yderst nødvendigt, at man får en rigtig god start med sin hest. Skulle det ske at man starter forkert på grund af manglende kendskab til at omgås heste - eller at man ikke ved hvad det indebærer at have hest, ender det som regel med, at man hesten kan få adfærdsproblemer, som senere viser sig at være vanskelige at løse, og det er ikke sjovt hverken for dig eller din nye hest, da der kan være mange frustrationer forbundet med det. Det har også en stor betydning at vurdere, hvilken race, man bør vælge, for der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange racer, som findes. Det er virkelig vigtigt at finde ud af hvilken race, som passer til dig og hvad du ønsker med din ridning - men også til dit eget aktivitetsniveau. Føler man sig usikker på valget af hest, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til heste, og det er altid en god idé at spørge én gang for meget, end én gang for lidt, hvis man har den mindste tvivl om noget i forhold til den nye hest, som man ønsker sig.


Vi har samlet en masse hesteracer

På dyreportal kan du finde lister over hesteracer, som hele tiden bliver opdateret og vedligeholdt, så man hele tiden kan holde sig opdateret på racerne, og hvis der skulle komme nye racer til. På dyreportal kan du også finde en masse annoncer på heste, som er til salg. At handle ved hjælp af dyreportal, vil man altid være på den sikre side, da alle annoncer bliver verificeret således at man ved helt nøjagtigt, hvad man har med at gøre. I søgen på en ny hest, vil det også være en god idé at tage ud og prøve hesten, hvis det er en ridehest. Hvis den man ikke ønsker en ridehest er det en god idé stadig at tage ud og se hesten an. Man anbefaler at tjekke dens temperament, dens ben, hove og dens struktur i helhed. På sådan et besøg kan man som regel altid se, hvordan vilkårene er, som hesten lever under. Det er generelt set også bare en god idé at se hvor hesten kommer fra, og på den måde danne sig et indtryk.

Det er også vigtigt at være indstillet på, at der er forbundet en stor udgift ved at have hest, og det er vigtigt at overveje det økonomiske aspekt i anskaffelsen af en hest, for det mindste problem er faktisk at anskaffe sig hunden. Der er udgifter til dyrlæge, forsikringer, smed, opstaldning, undervisning, stævnegebyrer, foder - og hvad din hest ellers måtte behøve i pleje og andre ting. Udover ovenstående vil det være nødvendigt at få hesten vaccineret mod forskellige sygdomme, og dette er altså og en udgift, som opstår løbende, da mange vaccinationer skal holdes ved lige løbende - især når en hest står opstaldet med andre heste, og går på fold med andre heste, som er et lovkrav at den gør. Hvis man vil helgardere sig mod ubehagelige dyrlægeregninger, kan man tegne en sygeforsikring, som også vil være forbundet med en udgift, men det kan i den grad betale sig i det store hele.

 

 

Det kan være meget forskelligt men i gennemsnit kan den koste ned til 10.000,00 kr. og op til mange 100.00,00 kr.

I gennemsnit koster en hest 2500,00 kr om måneden. I prisen er fodrer, opstaldning m.m.

En hest bliver ca. 25 - 30 år gammel.