FB
top-banner.jpg

En god kæledyrssøgning starter hos os

Vi vil gøre det nemmere og mere inspirerende for både nuværende og kommende ejere at finde hinanden.

Om Dyreportal.dk

Om Dyreportal

Dyreportal er danmarks største og ikke mindst smarteste dyreportal. Det der gør dyreportal så smart er, at alle kæledyr, som ønskes videreformidlet i hele Danmark, er samlet et og samme sted - nemlig på Dyreportal. Vi stræber os nemlig efter at gøre markedet gennemskueligt, så du kan finde lige præcis det kæledyr, der passer ind i Jeres familie. På Dyreportalen kan du altså lave en nem og sikker søgning på det kæledyr, du ønsker dig. Begge parter i handlen bliver simpelthen matchet. Det er et sikkert sted både for dig, som ønsker at videreformidle dit eller dine kæledyr, men det er også sikkert for dig, som påtænker at anskaffe et kæledyr. Når man handler eller videreformidler kæledyr, er det vigtigt at føle sig tryg, og derfor tager Dyreportalen et mindre beløb i kompensation for at videreformindre kontaktinformationen mellem køber og sælger, netop for at skille sig af med useriøse henvendelser.

Sådan virker det

Dyreportal er overskuelig og nem at benytte sig af. Du kan oprette gratis kæledyrsannoncer hos os, men du har også mulighed for at søge blandt flere tusinde annoncer, hvis du er på udkig efter et kæledyr af en sjælden race, eller du blot ønsker en helt bestemt race. Hos Dyreportal bliver både formidler af kæledyret og dig som køber af kæledyret valideret, så du kan være tryg igennem hele processen, hvad end din rolle er i sådan en videreformidling. Det er også muligt at få kontakt med vores kundeservice, hvis du har spørgsmål og behøver svar. Hos Dyreportal er du altså i trygge hænder, og vi gør vores bedste for at dit kæledyr bliver formidlet videre til den helt rigtige ejer. Vi er altså det sikre bindeled mellem to parter, som leder efter nye ejere til sit kæledyr, eller som brændende ønsker sig et kæledyr.

Vi lever og ånder for vores kunder

Hos Dyreportal lever og ånder vi for vores kunder, og det er derfor rigtig vigtigt for os, at vores kunder har en god og tryg oplevelse, når man beslutter sig for at benytte sig af siden. Vi sørger for at holde begge parter i hånden igennem processen, så alle parter ender ud med en god oplevelse ved salg og køb af kæledyr.