FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Andre kæledyr

Gå du med tanker om at få et kæledyr, der er et alternativ til de klassiske dyr som hund og kat? Her på siden giver vi plads til alle de skønne dyr, som ikke lige passer ind i de sædvanlige kategorier for kæledyr/hobbydyr, så her finder du spændende, søde og anderledes kæledyr til salg. 

Nederst på siden kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på når du anskaffer dig et anderledes kæledyr.

Køb andre

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Andre kæledyr til salg

Her på Dyreportal.dk kan du finde et udvalg af søde, smukke og anderledes kæledyr til salg, så hvis du er på udkig efter et nyt spændende familiemedlem, så er du det rette sted.

Når du køber kæledyr

Det er virkeligt sjovt at have et kæledyr, som ikke mange andre har, og når man først har besluttet sig for at få et dyr, er der ofte ikke langt fra tanke til handling. Der er dog nogle ting, som man med fordel kan være opmærksom på, inden man køber. Som altid når man køber kæledyr, bør man selvfølgelig sætte sig godt ind i dyrets behov inden køb, så man er sikker på at man kan give sit nye familiemedlem et godt liv. Ved kæledyr der falder udenfor de klassiske kæledyrskategorier, kan det være sværere at finde gode informationer eksempelvis på nettet, og husk derfor altid at stille alle dine spørgsmål til sælger, som jo kender dyret og ved hvordan man passer bedst muligt på det.

Du bør være opmærksom på, at der med de alternative kæledyr godt kan forekomme lidt anderledes regler for hvordan du holder og registrerer dit kæledyr, og det er altid en god idé at undersøge om der gælder specielle regler for netop det dyr, som du ønsker at erhverve dig. 

Det vigtigste er selvfølgelig at vælge et dyr, som passer perfekt ind i din hverdag og familiekonstruktion, så både du og dit nye kæledyr får så meget fornøjelse ud af hinanden som muligt. 

Har du et kæledyr du gerne vil sælge? Eller leder du efter dit nye kæledyr?

Hos Dyreportal.dk kan du nemt, hurtigt og gratis oprette en salgsannonce for det kæledyr, du ønsker at sælge.

Hvis du er på udkig efter et helt specifikt kæledyr, så kan du oprette en søgeannonce hos os og få besked så snart dit nye kæledyr kommer til salg her på siden.