FB
top-banner.jpg

Find dyrehandel

Handel trygt og sikkert foder til dit kæledyr

Dyreverdenen sælger foder, godbidder og tilbehør til hund, kat, kanin, gnaver, fugl, fisk og reptil. Og har både webshop og fysisk butik i Herfølge. *Bemærk rabatten gælder ikke på: Peddyboxe (deres abonnement boxe) I forvejen nedsatte vare og sammen med andre tilbud.

Gå til website

Få 10% rabat: Dyreportal38352

Alt til hunde og katte

Hos Animigo forstår vi den vigtige rolle kæledyr spiller i vores liv. Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter, kendt for deres naturlig ingredienser sammen med nyttige råd. På siden kan man bruge nedenstående rabatkoder. - 50 kr. rabat på ordre over 550 kr. brug koden RABAT50 - 100 kr. rabat på ordre over 1.000 kr. brug koden RABAT100

Gå til website

RABAT50 og RABAT100

Køb produkter af høj kvalitet

Mydreampet.dk webshop sælger foder til Hunde, katte, fugle, fisk og gnavere. Samt tilbehør. På siden finder du kun de bedste mærker af højeste kvalitet. Du vil finde store danske brands som Essential Foods (hundefoder og kattefoder), EasyBarf, og mange flere. Samt en række gode udenlandske brands.

Gå til website

Få 10% brug rabatkoden: Dyreportal10 - Gælder kun på køb over 400 kr. og ikke i forvejen nedsatte varer/tilbud

Forkæl din hund med en BullerBox

BullerBox er Danmarks største leverandør af goodieboxe til hunde. Hver måned sender vi vores populære boxe, fyldt med kvalitets legetøj og godbidder, til flere tusinde hundeejere.

Gå til website

100% tilfredshedsgaranti

Kæledyrsportræt - Plakat (lav din egen)

Upload et billede af dit kæledyr og de klarer resten. Høj kvalitet! Wallstickerland producerer alle vores wallstickers på vores egne maskiner. De undersøger alle produkter før de bliver sendt afsted til kunden, og materialet, de bruger, er fra den bedste leverandør på markedet.

Gå til website

Få lige nu 20% på ALT!

Innovative kvalitetsprodukter

Doksie.dk sælger innovative kvalitetsprodukter til din hund. De går op i at gøre dagligdagen nemmere for hundeejere, men på en måde hvor hunden er i centrum.

Gå til website

Rideudstyr i bedste kvalitet og design

SCHARF står for produktion og distribution af SCHARF ridehjelme, Freedom gjorde, Freedom Reins og handsker. Deres vision er elegance, gedigent design med sikkerhed helt i top, og helt i højsæde er hestens velfærd, herunder at hesten skal kunne yde optimalt under de bedst tænkelige omstændigheder.

Gå til website

Kvalitetsudstyr til hund, kat og hest

DYRELAGERET.DK er shoppen til dig, der elsker kvalitetsudstyr til din hund, kat eller hest. De sælger alt spændende udstyr til din hund, kat og lidt men godt, til din hest.

Gå til website

Danske kvalitets produkter til din hest

Equus Cura er en ny dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter til heste i højeste kvalitet. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. De fokuserer på innovative og effektive produkter, som samtidig er yderst skånsomme for hesten. Produkterne er fri for skadelig kemi og består kun af naturlige ingredienser.

Gå til website

Service og kvalitet i højsædet

ESSENTIAL FOODS har en vision og stærke holdninger til service, kvalitet og ikke mindst, hvordan man behandler alle levende sjæle på denne jord. Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, tages den altid retur uden diskussion.

Gå til website

Gilpa.dk - Man bliver hvad man spiser

Gilpa har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og importerer og forhandler både hundefoder og kattemad. Ejerne har en livslang erfaring som hundeejere. De er dagligt i tæt kontakt med kunder og andre hundeejere, som rådgives om foder og fodring - samt omkring andre spørgsmål relateret til livet med hund.

Gå til website

Kun det bedste, af det bedste til din gnaver

GnaverVerdenen blev stiftet med henblik på at prøve at gøre op med de dyre priser på dyreartikler til kæledyr. Du kan på GnaverVerdenens hjemmeside finde alt til kaniner, marsvin, hamster og andre gnavere!

Gå til website

Find ride udstyret hos HorsePartner

Med stor fokus på Islændere, sælges her alt til rytter, sadler og redskaber til stald mm.

Gå til website

Alt til din hest - nyt og brugt

Helles Rideudstyr er en dansk butik med mange års erfaring. Med et bredt udvalg af de kendte Brands finder du alt hvad du behøver til både dig og din hest. En af fokuspunkterne i deres forretning er god kundeservice, det er vigtigt for dem at man går derfra med følelsen af en service i top.

Gå til website

Luksus tilbehør til din hund

LUKSUSHUNDs mission er at bringe højkvalitetsvarer ud til de danske hunde og deres ejere. Kundeservicen og kvaliteten er helt i top. Der er lagt vægt på den gode online oplevelse og i første omgang, kan varerne kun handles online.

Gå til website

Alt til de store og små

Loppetjansen.dk er Danmarks online dyrehandel. De forhandler de bedste mærker inden for hundefoder, hundelegetøj, hundetilbehør, kattemad, katte legetøj, kradsetræer og tilbehør til kat. De har et kæmpe stort udvalg, og målet er at kunne servicere dig uanset om du har hund, kat, fugl, kanin, marsvin eller hamster.

Gå til website

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat. De har specialiseret sig inden for god og sund ernæring til hunde, katte, heste og andre og hjælper dig gerne igennem foderjunglen. I sortimentet er kun de fodermærker som vurderes er bedst for dyrene, f.eks. mærker som Orijen, Acana, Essential Foods, Gourmix og Wolfsblut.

Gå til website

Naturlige kosttilskud til din hund eller kat

PETIQ’s mål er at give dig løsninger på de oftest forekommende årsager til sygdom og mistrivsel hos din hund eller kat med udgangspunkt i NATURLIGE kosttilskud, der baserer sig på gennemprøvede recepter, produceret i England og USA af VETIQ - den førende og mest innovative producent på området.

Gå til website

Familiedrevet forretning med din hund eller kat i fokus

Hos Petlux prioriteres din hund ellers kats velvære. De elsker dyr, og vi vil gøre alt for at give dem de bedste levevilkår. Det betyder, at de ikke nøjes med at tilbyde din hund eller kat det mest basale. Petlux går skridtet videre og tilbyder dig luksus ud over det sædvanlige til dine dyr. De kan tilbyde dig foder, pleje, udstyr og leg til dine kæreste firbenede familiemedlemmer.

Gå til website

Anderledes udvalg og gode priser

Porcani er en familieejet dansk internetbutik med kontor og lager i Herlev. Deres mål er at primært have fokus på sundt kornfrit foder, sunde godbidder og sundt, holdbart og meningsfyldt tilbehør til hunde, katte og deres ejere.

Gå til website

Naturlige produkter til dit dyr

Urter til Dyr er for dig der ønsker naturlige produkter til dit dyr. Alle vores produkter er nøje udvalgt til gavn for dit dyrs velbefindende. Hos Urter til Dyr har de blandt andet: vitaminer, økologiske urter, æteriske olier og aromaterapi, homøopatiske midler, foder og tilskudsprodukter til heste, foder og tilskudsprodukter til hunde og katte og plejeprodukter.

Gå til website

Høj kvalitet og dedikeret kundeservice

Hos Aller Dyremad sælger de kun kvalitetsfoder, som de står inde for og som de selv ville fodre med. Du kan altid være tryg ved at købe deres produkter.

Gå til website

Alt hvad dine kæledyr kunne have brug for 

Her på siden finder du en oversigt over butikker og online forhandlere, som vi anbefaler, når du skal finde mad, udstyr, legetøj og lignende til dit kæledyr. Her finder du forhandlere af alt hvad du og dit dyr kan have brug for, lige fra rideudstyr til kosttilskud til din hund eller kat og det er således den perfekte side at gå på opdagelse i, hvis du er på udkig efter lidt ekstra udstyr eller legetøj til dit firbenede familiemedlem.

Når du køber et kæledyr, så er det jo vigtigt at sikre sig at du, allerede inden dyret kommer med dig hjem, har det essentielle udstyr på plads. Katten skal have kradsetræ, kattebakke og aktiveringslegetøj, hunden skal have halsbånd, kurv og legetøj og hesten skal have rideudstyr, dækkener og plejeudstyr. Og så er der jo alt det sjove, som måske ikke er strengt nødvendigt, men som bare giver ekstra fornøjelse for både dig og dit kæledyr: Hvad med et nyt stykke aktiveringslegetøj til kaninen? Eller en hundevenlig kage til din bedste vens fødselsdag? Eller måske en lille tipi, som din kat kan bruge som hygge-hule? Mulighederne er uendeligt mange og du kan finde fantastiske ting til dig og dit kæledyr i vidt forskellige design, formål og prisklasser, så der er virkeligt noget for alle.

Køb alt til dit kæledyr

Der er som sagt nærmest ingen grænser for hvad du kan glæde dit dyr og dig selv med og det er virkelig en fornøjelse at forkæle familiens bedste ven med nye ting. Hertil er der en del udstyr som dit dyr har brug for, og som bør være standard i et dyrehjem. Der er meget at tænke på, når man har besluttet at give et dyr et nyt hjem, og sådan noget som foder og kosttilskud er jo et jævnligt tilbagevendende køb. Her er det også vigtigt at man køber det bedste foder til lige præcist det kæledyr man har, og sikrer sig, at der er næring i, som tilgodeser dit dyrs helbred og velvære. Derfor giver det også mening for os her på Dyreportal.dk, at tilbyde en liste over anbefalelsesværdige forhandlere så du ved, hvor du kan gå hen, når du skal købe udstyr, foder og andre nødvendigheder til dit nye kæledyr. Se efter i felterne ude i højre side, om der måske er en rabatkode, som du kan bruge. Vi arbejder løbende på at forhandle gode aftaler til vores kunder, og her på siden kan du finde rabatkoder og lignende til de forskellige butikker og forhandlere. 

Du finder også links til sjove butikker, der giver ekstra glæde til dig og dit kæledyr, for eksempel sjove goodieboxe eller links til at få lavet fine billeder af dit dyr. Så uanset om du er på udkig efter praktiske ting som foder, pasningsudstyr eller aktiveringslegetøj eller om du er på udkig efter skægt eller hyggeligt tilbehør, som mest er for sjov, så er du landet på den rigtige side. I toppen af siden kan du filtrere din søgning efter hvilket dyr du har, og du kan derfor hurtigt og nemt finde de forhandlere, som har lige det, du og dit kæledyr har brug for.

Køb trygt og sikkert dit nye kæledyr igennem os

Her på Dyreportal stræber vi efter at være din foretrukne side, når det kommer til køb og salg af kæledyr, og derfor er det også vigtigt for os at samle alle de relevante kæledyrsinformationer, som du kunne have brug for: Hvad du bør vide om dine dyrs behov, hvad du skal være opmærksom på når du køber kæledyr, og hvordan du finder det perfekte kæledyr til netop dine behov og din hverdag. 

På Dyreportal.dk stræber vi efter at skabe de bedste rammer for køb og salg af kæledyr. Den gode og problemfrie kontaktformidling mellem køber og sælger er vores mærkesag, og du kan være sikker på, at vi altid arbejder målrettet på at give dig god oplevelse med din næste handel. Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette både en søgeannonce og en slagsannonce hos os. Skulle du alligevel opleve usikkerheder eller problemer, så har vi en fantastisk kundeservice, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget. Det betyder også meget for os når i giver anmeldelser og feedback, og vi er glade for, at vi har så mange tilfredse kunder, som anbefaler os. Vi er stolte af at have over 4 stjerner på Trustpilot, og hvis du også gerne vil give en anmeldelse, så er du velkommen til at gøre det her.