FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Dyr til salg

Når du vælger at købe et kæledyr, er det sikkert ikke en spontan beslutning. Som regel er det noget, som du har gået og overvejet længe. De dyr, vi har til salg hos Dyreportal.dk, mangler ikke blot nogle til at passe på dem – de mangler et nyt hjem, hvor nogle kærlige ejere vil tage sig godt af dem. Her på siden kan du se annoncerne med alle dyr til salg.

Du søgte på resultater
og vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Disse dyr har vi til salg hos Dyreportal.dk

Hos Dyreportal.dk har vi alle slags dyr til salg. Lige fra de sødeste kattekillinger til de flittigste heste. Det er meget forskelligt, hvor gamle vores dyr på portalen er. Nogle har flere år på bagen, andre er helt små og mangler et nyt hjem.

En af de typiske årsager til, at vi ser, at diverse kæledyr bliver sat til salg, kunne f.eks. være, fordi et familiemedlem udvikler allergi overfor dyrets pels. Det kan også være, fordi ejeren til kæledyret flytter i en lejlighed, hvor det ikke tilladt at have et kæledyr. Det er ærgerligt, når man skal give afkald på sit kæledyr, men her er det vores mission hos Dyreportal.dk at finde et nyt, kærligt hjem til det pelsede væsen.

Dette bør du overveje, inden du køber et kæledyr

Inden du køber et kæledyr, er det en god idé at overveje, hvordan dyret eller racen stemmer overens med dine egne personlighedstræk og din hverdag. Er du f.eks. meget ude af huset på grund af arbejdet, er det måske ikke så hensigtsmæssigt at anskaffe sig en hund, der kræver meget nærvær og luftning. Her kan det f.eks. være bedre at købe en kat eller en hunderace, der er god til at være alene hjemme.

Hvis du er fast besluttet på, at det skal være en hund, som bliver det nye medlem af familien, kan det være en god idé at læse op på racen. Hunde er forskellige, og nogle racer passer f.eks. bedre til en familie, der er mere hjemme end ude af huset. Har du små børn, er der f.eks. også forskel på, hvordan de forskellige hunderacer håndterer disse.

Sådan validerer vi vores annoncer, når du skal finde et kæledyr

Hos Dyreportal.dk er det vigtigt, at du trygt og sikkert kan finde dit næste kæledyr uden at bekymre dig om, hvorvidt annoncen er falsk eller ej. Vi har nultolerance over for falske annoncer. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer manuelt med et valideringstjek, inden de endeligt kommer ud på vores hjemmeside.

Måden, det foregår på, er, ved at vi gennemgår sælgerens kontaktoplysninger. Hvis der er noget, der ikke stemmer, kommer annoncen ikke op på hjemmesiden.

Vi foretager også stikprøvekontroller hver dag af tilfældige annoncer, så vi proaktivt kan stoppe falske annoncer. Du kan læse mere om, hvordan vi gør det sikkert for dig at købe dit næste kæledyr hos Dyreportal.dk her.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside

Har du spørgsmål til vores hjemmeside, kan du altid oprette en bruger og kontakte os. Dette kan du bl.a. gøre med din Facebook-konto, men du kan også oprette en konto direkte på vores portal. Vi ser frem til at hjælpe dig med at købe dit nye kæledyr.