FB
top-banner.jpg

Forum

Dyreportal.dk – Dit dyreforum

Hos dyreportalen har du mulighed for at oprette et indlæg i vores forum.

I Forummet har du mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp eller rådgivning fra andre dyreinteresseret. Vi har inddelt forummet i 8 kategorier: Hund, katte, fugle, fisk, krybdyr, gnavere, heste og kategorien andre som er anderledes kæledyr dyr, vi har gjort det nemt for alle at deltage i de forskellige indlæg. Du skriver dit spørgsmål og har mulighed for at tilføje et billede hvis det er nødvendigt, herefter klikker du på send. Nu er dit indlæg offentligt for vores mange tusind dyre elsker og eksperter. Du kan altid slette dit indlæg når du har fået svar, men vi anbefaler altid du lader dit indlæg stå så andre kan få nytte af det. 

Få hjælp fra andre

Brænder du inde med nogle spørgsmål og kan google ikke hjælpe dig med at besvare dem. Kan dette forum være en god mulighed for at få stillet sine spørgsmål, der er næsten altid med sikkerhed en person som har været udsat for det samme som kan svare på det. Du kan også lave en søgning og se om der er andre som allerede har stil samme spørgsmål og fået svar. Vi oplever man bruger dette som deres dyreleksikon som kan besvare på de mest kompliceret spørgsmål.

Køb kæledyr

Søger du med lys og lygte efter en opdrætter eller en privat person som sælger en bestemt hunderace, katterace eller anden kæledyr. På dyreportalens forum har du mulighed for at se om der er nogle som sælger et kuld eller læse om personer som har haft en god oplevelse ved en opdrætter i Danmark. I nogle tilfælde bliver der sat hunde til salg direkte på forummet, dette sker dog kun i sjældne tilfælde da vi altid anbefaler at man opretter en gratis kæledyrsannonce. 

Du kan du det samlet overblik over alle dyr som sælges ved at klikke på ”Find kæledyr” eller trykke på knappen her: Find dit næste husdyr. Der kommer du ind på vores filteringsside hvor du kan indtaste hvilket dyr / hvilken race du søger.

Sælg gennem forum 

Vi har gjort det muligt at man som sælger kan sælge sine kæledyr gennem indlæggende eller søge efter et bestemt kæledyr. Du kan også søge efter avlsdyr og finde et match. Du kan sælge alle racer og arter på dyreportalen sælg hund, sælg kat, sælg hest. Vi anbefaler dog at man altid opretter en gratis salgsannonce hvor man kan lave en mere beskrivende tekst og mere uddybet fakta om kæledyret. Når man opretter en gratis annonce, bliver hunden, katten, hesten delt ud til vores netværk af flere tusind kvalificeret mennesker som søger kæledyr, på den måde sikre vi vores sælger en succesfuld oplevelse, når der ankommer en besked i din indbakke, får du direkte besked via mail så du hurtigt kan reagere på henvendelser.

Opret en gratis salgsannonce her

 

God fornøjelse

Vi ønsker alle en god fornøjelse og husk at holde tonen i et ordentligt sprog.

Team Dyreportal.dk – En af Danmarks største kæledyrsportaler🐶

Kontakt kundeservice

alle hverdage mellem 08.00 og 16.00

Kontakt os