FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Heste

 

Har du altid drømt om at have din egen hest, så er tiden måske inde for dig. Hos Dyreportal.dk har vi en række heste til salg, der mangler en ny ejer til at passe dem og holde dem aktiveret. En af de vigtigste ting at være opmærksom på, når du køber en hest, er nemlig, at heste er mere tidskrævende end f.eks. hunde og katte. Derfor kan man heller ikke på samme måde kalde en hest et kæledyr. Her på siden kan du læse mere om heste samt se alle vores annoncer med heste til salg. 🐴

Køb heste

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvilken hest bør jeg vælge?

Når du køber en hest, bør du tænke over, om hesten er til et barn eller en voksen. Hvis hesten er til et barn – og har barnet ikke redet før – kan det være en fordel at købe en ældre hest. Det samme gælder i øvrigt, hvis hesten er til en voksen begynder. En ældre hest er ofte roligere, og den har større erfaring med at omgås mennesker samt at blive redet på.

 

Vælger du derimod en yngre hest, får du af naturlige årsager flere år med den. Herudover får du også mulighed for at træne den op til konkurrencer, hvis du er interesseret i dette. Dette kræver dog, at du selv har erfaring med at ride. I hvert fald har en yngre hest mulighed for at udleve sit fulde potentiale, hvis du har tænkt dig at træne med den, hvorimod en ældre hest – der har levet sine bedste år – i den forbindelse er bedre til at optræne nye ryttere.

 

Er der forskel på racerne, når jeg køber en hest?

Der findes over 500 hesteracer i verden. I Danmark findes der f.eks mange danske varmblodsheste. Denne race bruges bl.a. meget i ridesporten. Dette skyldes dens lette fysik samt dens atletiske evner. En dansk varmblodshest er ædel og smidig, og den avles hen mod at have en god sundhed, være dygtig til at uddanne ryttere og begå sig godt i hesteverdenens forskellige ridediscipliner.

 

Er du mere til en rolig og kærlig hest, kan du også med fordel købe en islandsk hest. Denne race har et fantastisk ydmygt og roligt væsen. Racen er historisk set blevet brugt som en arbejdshest, og derfor betragtes denne race også som aldeles hårdfør. Den er ikke som udgangspunkt den mest ideelle til konkurrencesport, men der findes dog særlige sportskonkurrencer forbeholdt islandske heste.

 

Du kan trykke videre på linket, hvis du ønsker at vide mere om de forskellige hesteracer.

 

Sådan validerer vi vores annoncer, når en hest bliver sat til salg

Hos Dyreportal.dk er vi meget fokuseret på, at sikkerheden er i orden. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer med heste til salg manuelt. På den måde sikrer vi os imod falske annoncer. Ud over at gennemgå alle annoncer manuelt, foretager vi også jævnligt stikprøver.

 

Måden, vi validerer vores annoncer med heste til salg, er, at vores kompetente medarbejdere gennemgår sælgers navn, adresse, e-mail m.m. Du kan læse mere om vores sikkerhed her.