FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Krybdyr

Her finder du vores udvalg af krybdyr til salg. Om du leder efter en kongepython eller en vandrende pind, kan du finde dit nye spændende hobbydyr her 🐍

Nedenfor kan du se vores krybdyr til salg. Længere nede på denne side kan du desuden læse mere om, hvad du skal vide, før du anskaffer dig et krybdyr.

Køb krybdyr

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det skal du vide om krybdyr

Hos Dyreportal.dk finder du mange spændende krybdyr til salg. I vores udvalg kan du med garanti finde det dyr, der fanger din interesse. Der er dog nogle ting, du skal vide, før du investerer i et eksotisk dyr. De har nemlig nogle helt andre behov end mange andre kæledyr.

Krybdyr – også kaldet reptiler – er kæledyr for kenderen. De kan egne sig som kæledyr i en familie, der ønsker sig et anderledes og mere eksotisk dyr. For eksempel er skægagamer og kornsnoge meget rolige og kan håndteres af børn.

Du skal dog være opmærksom på, at krybdyr ikke er sociale på samme måde som traditionelle kæledyr. De er hobbydyr, du kan håndtere og nyde at observere. Derfor skal du ikke vælge et krybdyr, hvis du gerne vil have et dyr, du kan kæle med.

Søger du et bestemt dyr, eller har du selv krybdyr til salg? Opret en annonce her.

Vær opmærksom på dyrets behov

Når du anskaffer dig et krybdyr, skal du vælge et terrarie, der passer til dit dyrs behov. Reptiler er først og fremmest vekselvarme. Det betyder, at deres kropstemperatur tilpasser sig temperaturen i deres omgivelser.

Derfor har de brug for UV-lys og varme. Du skal altså vælge et terrarie, der tager højde for den varme og plads, dit dyr har brug for. Disse ting er særligt vigtige for reptiler. De forkerte omgivelser kan stresse dyret. Og hvis dit dyr bliver stresset, vil det måske ikke spise.

Hvilken slags terrarie skal jeg vælge?

Terrariet afhænger af, hvilket krybdyr dyr vælger. Jungleterrarier laves ofte høje og smalle. De har høj luftfugtighed og meget lidt udluftning, og derfor egner de sig til f.eks.slanger fra tropiske egne.

Ørkenterrarier er derimod lave, dybe og aflange med høj udluftning. Ørkendyr – f.eks. leopardgeckoer – bruger nemlig bundarealet i terrariet, og de har brug for højere udluftning end tropedyr.