FB

Køb dyr på Dyreportal.dk

Top banner

Danmarks bedste portal at købe kæledyr på

Her på portalen kan du finde et væld af fantastiske kæledyr til salg, så uanset hvilket dyr du leder efter, så kan du garanteret finde det hos os. På Dyreportal.dk finder du blandt andet hunde, katte, gnavere, fugle, fisk, heste og krybdyr, så der findes virkelig noget for enhver smag, og helt sikkert noget for dig!

Køb kæledyr

Sådan køber du dit kæledyr på siden

Hos Dyreportal.dk kan du trygt og sikkert købe dit næste skønne familiemedlem. Vi sælger alt lige fra søde hundehvalpe og smukke heste til små, nuttede kattekillinger. På siden finder du otte forskellige kategorier, som du kan se her nedenfor.

Det er både nemt og sikkert at finde sælgeren af dit nye kæledyr her hos os. Alt du skal gøre når du vil købe et kæledyr, er at kigge igennem vores mange aktuelle salgs- annoncer og finde lige dét kæledyr, du allerhelst vil have. I salgsannoncen kan du altid se dyrets race, alder, hvornår det er slagsklar, køn, pris og hvor i Danmark det befinder sig. Når du har fundet den perfekte hundehvalp, eller har forelsket dig i en skøn lille killing, så klikker du blot på ”kontakt nu” for at få kontakt til sælger. Hvis du endnu ikke har en bruger hos os, så vil du blive ført til en side, hvor du kan oprette et medlemskab. Vi beder alle købere om at købe en fordelspakke hos os. Den giver nemlig blandt andet adgang til at kontakte alle sælgere på vores side.

Det er vigtigt for os, at den gode kontakt mellem køber og sælger bliver formidlet på en ordenlig måde, og at begge parter får en god oplevelse. Når vi beder købere om at oprette et medlemskab hos os, så sikrer vi at alle de skønne sælgere, der bruger vores side, kun får seriøse henvendelser om deres kære dyr. Til gengæld verificerer vi alle salgsannoncer manuelt inden de kommer på siden, så du som køber kan være sikker på, ikke at blive vildledt af falske salgsannoncer. Derfor kan du være tryg og sikker når du køber dit næste kæledyr gennem os!

Bliv medlem nu
Familie med hund

8 ud af 10 finder sit kæledyr på Dyreportal.dk

Find kæledyr

Vigtigt at være opmærksom på når du køber hund

At købe et kæledyr er stort. Det er din nye bedste ven du investerer tid, penge og kærlighed i, og derfor er det ret vigtigt at være helt sikker på, at alle forhold er i orden når du køber dit nye kæledyr. Hunden er danskernes foretrukne kæledyr, og det er ikke uden grund. Hunden er et loyalt, kærligt og socialt dyr fuld af godt humør og hengivenhed. Det er ikke svært at falde pladask for de vidunderlige skabninger. Men det er vigtigt at holde hovedet koldt og sikre sig at alt er i orden, inden du tager en lille hundehvalp med hjem. For hvis du ikke gør forarbejdet grundigt, så kan du risikere at være frygteligt uforberedt på de udfordringer der kan opstå, når du køber hund.

Brug gerne denne tjekliste til at sikre, at alt er i orden:

1: Hunden er et dyr der kræver ret meget af dig som ejer. Der skal gås ture, der skal trænes og aktiveres, og så bør den ikke være alene i mange timer om dagen. Der er desværre mange mennesker, som glemmer at tænke over hvor meget tid og energi det kræver at have en hund. Det resulterer nogle gange i, at ejeren må give fortabt og finde et ande t hjem til hunden, hvilket er sorgfuldt for både ejer og hund. Husk at tage et realistisk kig på din hverdag og hvordan en hund vil passe ind i den.

2: Når du har kigget på din hverdag og er kommet frem til at der er god plads og tid til hunden, så er det bare med at finde den perfekte hund og komme i gang med en købsproces. Her er det meget anbefalelsesværdigt at besøge hunden og dens ejer før du indgår nogen handel. Uanset om du køber en voksen hund eller en hvalp fra et kuld, så husk altid at undersøge hvordan hunden har boet indtil du overtager den og om den er tryg og glad omkring dens mennesker. Det er også en god idé at finde ud af på forhånd hvordan hunden er omkring børn, fremmede og andre hunde, så du kan tage højde for dette i jeres nye tilværelse sammen.

3: En hund i Danmark skal være chippet og vaccineret, den skal have en sundhedsbog og være registreret i Dansk Hunderegister, og så skal du have en ansvarsforsikring på hunden, hvis den nu skulle gøre skade på mennesker eller andre hunde. Der er altså en mindre liste over praktiske ting der skal være styr på, når du køber en hund, og husk altid at tjekke inden købet at disse ting er i orden.

Det vigtigste er selvfølgelig at du finder den helt rigtige hund til salg, og at du, når du køber hundehvalp føler dig tryg og glad i processen.

Køb hund
Hunde i park

Derfor kan du føle dig tryg når du handler ved os

At du føler dig tryg og sikker når du bruger Dyreportal.dk er vores absolutte førsteprioritet, og derfor er det vigtigt for os at ingen bliver mødt af håbløse blindgyder, som kunne være undgået når du enten køber eller sælger dine kæledyr på vores side. Når du ser en kat til salg eller en sød hundehvalp til salg på vores side, så kan du være sikker på, at vi har tjekket annoncen på forhånd. Vi gennemgår alle salgsannoncer på portalen manuelt og lægger dem først på siden når vi har valideret at annoncen er ægte. Det betyder, at når du er klar til at købe kat, hund eller et andet skønt kæledyr, så kan du trygt surfe mellem de mange hundrede salgsannoncer og være forvisset om, at vi har sorteret de falske eller utrygge fra. Så du kan købe kæledyr på Dyreportal.dk med en god og tryg fornemmelse i maven.

Køb kæledyr
Kram hund
Dyreportal bomærke
“Super side, hvor jeg fandt mine to dejlige hundebasser Mari og Siga. Support kommer med feedback med det samme og siden er nem at finde rundt på. Kan kun anbefale siden på det varmeste. Mvh Jette.“
Jette Har fundet to venner for livet.

Gode råd inden du køber kattekilling

Er du på udkig efter at udvide familien med en skøn kat? Det kan vi godt forstå! Katte er vidunderlige kæledyr med en stor personlighed, deres egen vilje og en stærk tilknytning til hjemmet og sine mennesker. Det er nok også derfor at katten er et af de mest poplære kæledyr i Danmark. Vi har da på portalen ofte også flere hundrede aktuelle annoncer for katte og killinger til salg, og her finder du både racekatte og huskatte, indekatte og udekatte, kattekillinger og voksne katte til salg. Så det er bare at gå på opdagelse i de mange skønne dyr og finde den, der er helt rigtig til dig. Når du køber kat er er et par ting, som mange ikke nødvendigvis tænker over, men som er gode at være opmærksomme på, så du er sikker på, at du giver din nye kat eller killing et trygt hjem:

1: Husk altid at katten og dens behov skal passe ind i din hverdag. Katten kan godt nok tåle at være alene hjemme flere timer end mange hunde, men de skal stadig aktiveres dagligt, både mentalt og fysisk for at imødekomme og stimulere dens naturlige instinkter. Det er især vigtigt for indekatte. Husk også at sørge for at købe kattebakke, kradsetræ, legetøj og lignende inden katten flytter ind hos dig, så alt er klar og så der ikke sker pludselige ændringer som vil forvirre katten.

2: I 2021 kom der ny lovgivning der dikterer, at alle ikke-ID-mærkede katte kan optages af enhver, der støder på den. Altså kan alle og enhver helt lovligt tage din kat med hjem og adoptere den hvis den strejfer omkring. Det er derfor en rigtig god idé at ID-mærke din kat enten med chip, øretatovering eller halsbånd. Hertil er det smart at registrere din kat i enten Det Danske Katteregister eller Dansk Katteregister, der begge er landsdækkende, og er stederne man kan finde dine oplysninger, hvis der er nogen der finder din ID-mærkede kat.

3: Husk at man ikke må adskille en killing fra sin mor før den er minimum 12 uger gammel. Der findes lignende regler for de fleste kæledyr, men lige præcis for katte kan både ejer og køber godt være i tvivl af mange årsager. Katte er ret autonome dyr, og mange katteejere, har på et tidspunkt oplevet af finde en kattemor med killinger gemt et sted i huset eller på grunden uden helt at vide hvornår de små nye kom til verden. Hvis du er i tvivl om hvorvidt killingen er gammel nok, så vent hellere lidt ekstra tid inden du tager den med hjem. Hertil er en god tommelfingerregel, at 12 uger gamle hankillinger minimum skal veje 1400 gram, og hunkillinger minimum 1200 gram.

4: Nu er det vigtigste bare at overøse din nye vidunderlige kat eller killing med masser af kærlighed og omsorg!

Køb kat
Kattenusning

Sådan kommer du i gang med at finde dit nye kæledyr

På Dyreportal.dk finder du et væld af aktuelle salgsannoncer for alle mulige slags kæledyr. Her er rig mulighed for at blive opslugt af de skønne hundehvalpe og kattekillinger til salg, eller blive inspireret til at købe en fugl, fisk eller måske et krybdyr? Så hvis du er på udkig efter et nyt kæledyr, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos os kan du både gå åbent ind i en udforskning af de mange forskellige muligheder for skønne kæledyr, eller du kan vælge at filtrere din søgning og lede målrettet efter et helt bestemt drømmedyr. Hvis du har forelsket dig i et helt specielt dyr, som du ikke kan finde blandt de aktuelle salgsannoncer, så tilbyder vi to muligheder, der kan højne dine chancer for at finde det helt rigtige kæledyr: Det ene du kan gøre er at oprette en søgeannonce, hvor du fortæller potentielle sælgere hvilket dyr du ønsker dig. Når der så sidder en privatperson eller opdrætter derude med dit drømmekæledyr klar til salg, så kan de kontakte dig direkte. Du kan også oprette en kæledyrsagent, som gør, at vi giver dig besked på mail hver gang der bliver oprettet en ny salgsannonce på portalen med det lige præcis det dyr du søger. På den måde så højner vi sammen chancen for, at du bliver den første til at kontakte sælger og få fingerere i det perfekte kæledyr til dig.

Opret gratis annonce
Hund i stue


Gratis annonce - mobil
Kat kradsetræ
600.000

I Danmark er der mere end 600 tusinde som ejer et kæledyr.

Slange på pind
40%

Mere end 880.000 familier holder kæledyr, hvilket svarer til ca. 40% af alle danske familier.

Berner Sennen hund
100.000

I Danmark er der mere end 100 tusinde som hvert år sætter sine dyr til salg.

På Dyreportal.dk kan du købe kæledyr.

Anmeldelse #1
Anmeldelse #2
Anmeldelse #3
Bedømt til 4,4 / 5 baseret på 163 anmeldelser. Viser vores 5-stjernede anmeldelser.