FB

Sælg dyr på Dyreportal.dk

Top banner

Salg af kæledyr på Dyreportal.dk

Her på portalen er det helt gratis at sætte dine kæledyr eller dine hobbydyr til salg. Læs mere nedenfor og opdag hvor nemt det er at sælge din hund, kat eller andre kæledyr på vores Dyreportal.

Sælg kæledyr

Sådan opretter du en gratis salgsannonce på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk er det både nemt, hurtigt og gratis at oprette en salgsannonce for dit kæledyr. Hvis du leder efter et nyt, kærligt hjem til dit dyr, så opret en salgsannonce på vores side sådan: Hvis du bruger computer, så vil du altid kunne se ”opret annonce” oppe i venstre hjørne. Når du klikker her, så får du tre muligheder for at oprette en annonce. Her vælger du ”opret kæledyrsannonce”, hvis du er privat sælger eller ”opret professionel annonce” hvis du er opdrætter. Så er du klar til at vise os og resten af Danmark hvad du har at sælge. Det bliver nærmest ikke nemmere, gør det vel? Hvis du bruger din telefon så trykker du blot på menu-ikonet øverst i højre hjørne, væger ”opret annonce” og herefter ”opret kæledyrsannonce” eller ”opret professionel annonce” og så er du i gang! Du kan selvfølgelig også bare klikke på linket her på siden og lade os tage dig direkte til den rigtige side. Hos os skal det ikke være besværligt at finde et nyt hjem til dit skønne kæledyr!

Opret gratis annonce
40%

Mere end 880.000 familier holder kæledyr, hvilket svarer til ca. 40% af alle danske familier.

Køb kæledyr

Køb og salg af kæledyr

Kæledyr er fantastiske! Og det er vi ikke alene om at mene. Faktisk har mere end 800.000 familier i Danmark ét eller flere kæledyr. Det mest populære kæledyr er hunden og på en andenplads finder vi katten, hvilket nok overrasker få. Der er udover disse også masser af forskellige dyr man kan holde som privatperson, for eksempel fugle, kaniner og heste. Hertil findes der det vi kalder hobbydyr, som akvariefisk, slanger og øgler. Der findes et væld af gode grunde til at holde dyr. Udover at de jo er skønne i deres egen ret, så er der undersøgelser der tyder på, at dyr mindsker stress, forbedrer livskvaliteten og modarbejder ensomhed. Det er altså ikke kun hyggeligt og spændende at have et kæledyr, det er også godt for dit helbred. Og uanset hvad, så kan de fleste dyreejere nok være enig med os i, at livet bare er bedre med dyr i huset. Børn kan, som mange ved, også få rigtigt meget godt ud af have et kæledyr. Selvom dyret selvfølgelig altid er forældrenes ansvar, så er det rigtig sundt for børn at få del i ansvaret ved at passe et dyr og lære, at dyr er levende væsner der skal passes og plejes.

Kæledyr er altså vidunderlige på alle leder og kanter, og derfor har vi her på Dyreportal.dk sat os for at skabe den absolut bedste portal til køb og salg af kæledyr. Hos os behøver du ikke andet. Vi tilbyder racebeskrivelser og relevante informationer, spændende blogposts om alt fra kæledyrenes verden, søgeannoncer og kæledyrsagent til dig, der er på udkig efter dit nye kæledyr, og hurtig, nem og ganske gratis oprettelse af salgsannoncer når du gerne vil sælge dit dyr. Så hvis du er på udkig efter et godt sted at sælge dit kæledyr, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Køb kæledyr
Killinger

Derfor skal du vælge Dyreportal.dk når du skal sælge dit kæledyr

Opret din salgsannonce her og lad Dyreportalen.dk formidle kontakten mellem dig og den nye ejer af dit skønne kæledyr. Når et dyr står og mangler et nyt hjem, så skal der ikke være unødige forhindringer i vejen for finde dette. Derfor er det altid gratis for sælger at oprette en kæledyrsannonce hos os, så dit dyr nemt og hurtigt kan formidles ud til de potentielle købere, der står klar til at overtage det. Når en køber gerne vil kontakte dig, så beder vi dem lave en profil og betale et mindre beløb. Dette bevirker, at det, i langt højere grad end på mange andre markedspladssider, kun er seriøse henvendelser du får om dit dyr.

Opret gratis annonce
Hundeskov

Find køber til dit kæledyr gennem vores søgeannoncer

Vi synes også at det er vigtigt at du har flere muligheder for at finde den helt rigtige køber til dit dyr, og derfor arbejder vi hele tiden på nye løsninger til hvordan vi kan matche den helt rigtige køber og sælger. Det betyder, at hvis du gerne vil tage sagen mere i egen hånd og gå proaktivt til værks, så kan du på denne side finde alle de mennesker som har oprettet en søgeannonce hos os. Det er mennesker som søger noget helt bestemt, og har brugt vores side til at gøre opmærksom på dette. Du kan som sælger bruge siden til at tjekke, om der findes nogen derude lige nu, som søger lige præcis det dyr, som du gerne vil sælge. Du har muligheden for at filtrere søgeannoncerne efter både art, race, budget og lokalitet og du kan derfor zoome helt ind på den rigtige person til at give dit kæledyr et nyt hjem. Der er altid flere hundrede mennesker som søger nyt kæledyr på vores side, så mon ikke der er en af dem, der søger lige det du sælger?

Sælg kæledyr
Dyreportal bomærke
“Samme dag som jeg havde oprettet annoncen, var der respons. Det var dejligt nemt at bruge Dyreportal.dk“
Irma Har solgt sit kæledyr nemt og hurtigt.
Hamster

Hvilke dyr kan du sælge på Dyreportal.dk?

Vi her på Dyreportal.dk elsker kæledyr. Alle kæledyr! Derfor har vi også sat os for at lave en inkluderende, tilgængelig og ordentlig portal til sikkert køb og salg af kæledyr. Vi synes nemlig, at hvis et dyr derude mangler et nyt hjem, så skal det ikke være sværere end allerhøjst nødvendigt at finde det. Og det gælder uanset om det er en skægagame, et marsvin, en undulat eller noget helt, helt andet. Det eneste vi ikke tolererer er dyr, der er ulovlige at holde for privatpersoner. Derfor kan du hos os sælge dit kæledyr eller hobby-dyr i kategorierne hund, kat, gnavere, fisk og akvariedyr, fugle, krybdyr, heste og andre dyr. Så har din kornsnog lagt æg? Mangler din skønne pony et nyt kærligt hjem? Eller har din kanin fået små bløde unger? Så opret en kæledyrsannonce her hos os og find hurtigt den perfekte aftager til dine dyr!

Køb kæledyr
Krybdyr

Sælg din hund gratis her på siden

Uanset om du er opdrætter, privatsælger eller om du bare er kommet i en ærgerlig situation hvor du ikke længere kan have din hund, så er Dyreportal.dk det bedste sted at sælge din hvalp eller voksne hund online. De hundredevis af søgeannoncer på vores side vidner om, at der findes masser af mennesker der står klar til at købe din hund eller hvalp. Vi ved, at det er vigtigt for dig som sælger, at have den gode kontakt til køber, så du kan sikre dig at dine skønne små hvalpe går til et rigtigt godt og kærligt hjem. Du har med andre ord brug for at kontakten mellem dig og køber bliver formidlet på en god og sikker måde, og hos Dyreportal.dk gør vi hvad vi kan, for at du kun modtager seriøse henvendelser. Hvis du er professionel opdrætter så kan du oprette en professionel annonce. Hvis du vælger dette så laver du automatisk i processen en opdrætterprofil, og kommer ind på vores side, som er dedikeret til opdrættere. Det betyder, at potentielle kunder altid kan finde dig, og holde øje med om du aktuelt har et kæledyr til salg.

Sælg hund
Hund

Leder du efter nyt hjem til din kat eller killing?

Sæt dine killinger til salg på Dyreportal.dk eller giv din kat væk gratis til et nyt, godt hjem. Her hos os er der plads til det hele, og uanset hvilken løsning du foretrækker, når du skal finde et dejligt kattehjem til dine dyr, så kan du nemt, hurtigt og helt gratis oprette en salgsannonce hos os. Hvis du har killinger nok til at give dem væk gratis, så er det stadig en salgsannonce du skal oprette, og så sætter du blot prisen til 0 kr. Det kan også være at du opdrætter smukke racekatte? I så fald kan du oprette en professionel annonce og i processen lave en opdrætterprofil på vores side. Huskat eller racekat, indekat eller udekat, killing eller voksen kat; uanset hvad du sælger ,så finder du med høj sandsynlighed en køber til lige præcis din kat her på vores side.

Sælg kat
Kat
Søgeikon Kæledyrsannonce

Ønsker du at finde et nyt hjem til dit kæledyr, så opret en annonce.

Søgeikon Søgeannonce

Søger du efter et nyt kæledyr, så kan du oprette en søgeannonce.

Søgeikon Professionel annonce

For dig som har en kennel eller lignende.

Opret gratis annonce
Gratis annonce - mobil
Kat kradsetræ
600.000

I Danmark er der mere end 600 tusinde som ejer et kæledyr.

Slange på pind
40%

Mere end 880.000 familier holder kæledyr, hvilket svarer til ca. 40% af alle danske familier.

Berner Sennen hund
100.000

I Danmark er der mere end 100 tusinde som hvert år sætter sine dyr til salg.

På Dyreportal.dk kan du sælge dit kæledyr.
Kvit og frit.

Anmeldelse #1
Anmeldelse #2
Anmeldelse #3
Bedømt til 4,4 / 5 baseret på 163 anmeldelser. Viser vores 5-stjernede anmeldelser.