FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Akvariefisk til salg

På denne side finder du vores udvalg af akvariefisk til salg. Hvad enten du leder efter en farverig fisk eller sjælden saltvandsfisk, så finder du den med stor sandsynlighed her. Hos Dyreportal.dk kan du købe fisk i alle regnbuens farver og forskellige fiskearter. Nedenunder finder du en samlet oversigt med masser af flotte fisk til dit akvarium.

Køb akvariefisk

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvilke fisk til akvarie skal jeg vælge?

Måske har du et helt særligt forhold til en bestemt art af akvariefisk, fordi du har set den i film, på din dykkerrejse i Det Røde Hav eller bare elsker bestemte farver. Eller også har du bare lyst til at lade dig inspirere.

 

Der er fri leg til at lade sig rive med, når man kigger på vores annoncer med akvariefisk til salg på Dyreportal.dk ud. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer af både store og små fisk i alle regnbuens farver.

 

Tips til pasning af akvariefisk og akvarium

Et godt akvarium er nøglen til det bedste liv for dine fisk. Det er derfor vigtigt, at du vælger det helt rigtige akvarium, og at du husker at passe og pleje det. Til en start bør du undersøge, hvor meget plads den type akvariefisk, du ønsker at holde, skal have. Ligesom du også skal finde frem til, om der er særlige ting, du bør vide om den enkelte fiskearts levestandard, så du kan imødekomme dette i tilpasningen af akvariet.

Derudover er det væsentligt, at du forholder dig til, om dine kommende fiskevenner kræver et ferskvandsakvarium eller saltvandsakvarium. Når først du har fået alt dette på plads, kan du se nærmere på nogle af de mere generelle tips, som gælder, når du har fisk i et akvarie. Vi råder dig altid til at:

 

1. holde styr på temperaturen i dit akvarium

2. undgå direkte sollys og mørketid

3. udskifte vandet ugentligt

 

 

Køb akvariefisk på Dyrepoartal.dk

Går du med en drøm om at eje din helt egen ‘Find Nemo’-fisk? Det kan vi godt forstå. Hos os vil du nemlig kun blive mødt af en begejstring for fisk som kæledyr – de er både flotte og fascinerende.

 

På Dyreportal.dk finder du fisk i alle former, varianter og farver. Når du skal købe akvariefisk, kan det derfor være svært at vælge mellem dem, fordi de alle er så forskellige og imponerende hver for sig. Heldigvis har vi hos Dyreportal.dk mange akvariefisk til salg, så hvorfor begrænse sig til én fisk, når du kan vælge flere?

 

 

Er du interesseret i at sætte dine akvariefisk til salg?

Måske er du landet på Dyreportal.dk, fordi du ønsker at sælge dine akvariefisk. Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Hos os er det gratis at oprette en kæledyrsannonce, hvor du kan sætte dine akvariefisk til salg. Det gør du her. På den måde kan alle, som er interesserede i at købe akvariefisk, se lige netop de fisk, du har til salg.

 

Det siger kunderne om os

Hos Dyreportal.dk går vi meget op i, om vores kunder er tilfredse. Af den årsag værdsætter vi i stor grad enhver form for anmeldelse og feedback omhandlende vores portal for køb og salg af kæledyr. På Trustpilot har vi netop nu en score på 4,6. Den er vi meget tilfredse med – men det betyder naturligvis ikke, at vi ikke kan forbedre os. Gå derfor endelig ind og giv din mening på Trustpilot, så vores service fremadrettet kan blive endnu bedre.