FB
Topbanner

Forum - Katte

Opret indlæg
Facebook gruppe

Facebook gruppe

https://www.facebook.com/share/tmM7Hre9v6FCxbBM/?mibextid=K35XfP

Læs mere
British shorthair

British shorthair

Jeg sale min opdræt med british shorthair katte Alle katte er med stamtavler. Vi har Avlhankat ...

Læs mere
Erfaring med lungebetændelse

Erfaring med lungebetændelse

Hejsa Jeg skriver, fordi jeg vil høre, om der er nogen, der har erfaring med genstridig lungebetænd ...

Læs mere
Hjælp

Hjælp

Hej, jeg har for 3 uger siden fået to dejlige kattekillinger, en han og en hun. Mit spørgsmål går p ...

Læs mere

Forum om kat

På dyresportalens dyreforum kan du oprette gratis indlæg omkring spørgsmål eller dele ud af egen viden. Katteforummet kan være en god ide at bruge såfremt du søger svar på specifikke spørgsmål omkring din kat, for en ting der er helt sikkert, er at der også er andre som har oplevet det samme, derfor kan vores forum være en god mulighed for at få svar. Du vælger selv om du vil oprette dit eget emne eller deltage i debatter, man skal have konto på dyreportal.dk for at kunne deltage. Opret dig her.

Hvordan opretter jeg en artikel

Vi har gjort det nemt at oprette et indlæg på vores forrum. Man trykker i toppen af siden på opret indlæg. Nu kommer du ind til siden hvor du skal følge 4 nemme skridt.

  1. Som det første kan du lægge et profil billede, dette er ikke et krav.
  2. Skriv en titlen som beskriver dit spørgsmål eller hvad din tråd handler om.
  3. Skriv din beskrivelse af dit opslag, der er mulighed for at tilføje ubegrænset tekst.
  4. Til sidste får du mulighed for at lægge flere billeder ind, igen er dette ikke et krav.

- Følg dine fire trin ovenstående og kom i gang med at få besvaret alle dine spørgsmål i vores dyreforum.

Lad din indlæg stå

Det kan være en god ide at lave opslaget stå så andre også kan få nytte af det. Vi har inddelt vores forum i 8 kategorier. Hund, kat, fugle, fisk, krybdyr, gnavere, hest og andre kæledyr. På den måde kan man som bruger få et godt overblik og henvende sig til det rigtige forum. Det er vigtigt du ikke holder sig tilbage så få stillet de spørgsmål du brænder inde med, der sidder med sikkerhed en i den anden ende som gerne vil være behjælpelig. I Katteforum finder man en masse forskellige indlæg som kan hjælpe dig enten inden du køber Kat eller efter dit køb.

Køb Kat hos dyreportal.dk

Udover vores fine dyreforum kan man også købe eller sælge dine kæledyr på portalen. Skal man sælge sit kæledyr kan man altid oprette en gratis annonce på siden, det tager mindre end 5 minutter. Som køber kan man nemt navigere rundt og finde præcis den katterace man søger, på salgsside har vi en filetering gør det muligt at søge efter race og område, på den måde kan man hurtigt få et godt overblik over markedet og om der er en en kattekilling i nærheden af en. Køb Kat.

Hvad siger vores kunderne om os?

Hos dyreportalen går vi meget op i om vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og derfor er vi helt vilde med når du giver os en anmeldelse og feedback. På trustpilot har pt en score på 4,2 som vi er meget tilfredse med. Gå endelig ind og giv din mening på trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre.