Top banner

Køb af katte og kattekillinger

Find dit næste kæledyr på dyreportal.dk

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Fisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Køb killinger og katte

Har du truffet en beslutning og er klar til enten at købe din første kattekilling, eller at finde en kat som bortgives eller adopteres, kan vi hos dyreportal.dk hjælpe dig med at finde dit næste familiemedlem. Vi har samlet et stort udvalg af katte og killinger som købes og sælges. I bunden kan du læse mere om køb af katte og racebeskrivelser. 

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Køb af kattekillinger eller katte

En kat er et dejligt kæledyr, som alle i familien helt klart vil elske. En kat er en del mindre tidskrævende end andre husdyr, men der er alligevel nogle ting, som man skal være opmærksom på, når man påtænker at få sig en kat. At få en kat, er et valg som du sent vil fortryde, og hele familien vil være dig taknemmelig. En kat vil altid bringe glæde på de gode og dårlige dage, til trods for dens ellers ret så reserverede væsen. Det er derfor naturligvis også nødvendigt, at man behandler sin kat ordentligt, og sørger for at skabe de bedste forudsætninger for ens nye kat, så den får det bedste liv. Det er en god idé allerede inden man påtænker, at anskaffe sig en kat, at gøre sig klart, hvilke forpligtelser man har, og hvad en kat egentlig kræver i det lange løb, selvom katten er meget selvstændig, og for det meste kan passe sig selv. At anskaffe sig en kat skal man overveje nøje, for det er en forpligtelse, som varer ved i mange år, som det er ved andre kæledyr også.

 

For at få det bedste ud af sin nye kat, så er det vigtigt at gøre sig en del overvejelser, som kan have indflydelse på kattens ve og vel. Skulle det ske at man starter forkert på grund af manglende kendskab til at omgås katte, ender det som regel med, at man får et adfærdsproblem, som senere viser sig at være vanskeligt at løse, og det er ikke sjovt hverken for dig eller din nye kat, som vil komme til at lide under det. Det har også en stor betydning at vurdere, hvilken race, man bør vælge, for der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange racer, som findes. Det er virkelig vigtigt at finde ud af hvilken race, som passer til dig og dit aktivitetsniveau - men også dit kendskab til katte og racerne. Føler man sig usikker på valget af kat, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til katte, og det er altid en god idé at spørge én gang for meget, end én gang for lidt, for at være på den sikre side.Vi har samlet en liste over katteracer

På dyreportal er der lister over racer, som hele tiden bliver opdateret og vedligeholdt, så man hele tiden kan holde sig opdateret på racerne, hvad der gør sig gældende i kattens verden. På dyreportal kan du også finde en masse annoncer på katte, som er til salg. At handle ved hjælp af dyreportal, vil man altid være på den sikre side, da alle annoncer bliver verificeret således at man ved helt nøjagtigt, hvad man har med at gøre. I søgen på en ny kat, vil det også være en god idé at besøge opdrætteren af katten, da sådan et besøg kan fortælle mange ting, og besøget kan også give én en ret god mavefornemmelse, som er god at gå efter i søgen efter en ny kat. På sådan et besøg kan man som regel altid se, hvordan de øvrige killinger ser ud i kuldet, samt se og vurdere deres vilkår.

 

Det er dog meget vigtigt at huske, at det ikke er lovligt at fjerne killingen fra moderen før killingen er omkring 12 uger gammel. Hvis man får tilbuddet om at hente katten før denne tid, så er det klart et rødt flag, og så skal man nok se sig om efter en anden opdrætter. Det er også vigtigt at være indstillet på, at der er forbundet en udgift ved at have kat, og det er vigtigt at overveje det økonomiske aspekt i anskaffelsen af en kat. At anskaffe sig katten vil faktisk være den mindste udgift i det store hele, da der er udgifter til dyrlæge, forsikringer, foder - og hvad din kat ellers måtte behøve i pleje og andre ting. Hvis katten skal være udekat, vil det ydermere også være nødvendigt at få en mærkning af katten, som kan være en tatovering eller chipmærkning - det er også muligt at gøre begge dele, hvis det er det, som man ønsker. Udover ovenstående vil det være nødvendigt at få katten vaccineret mod forskellige sygdomme i de første måneder af dens liv, og dette er altså og en udgift, som opstår løbende, da mange vaccinationer skal holdes ved lige løbende. Hvis man vil helgardere sig mod ubehagelige dyrlægeregninger, kan man tegne en sygeforsikring, som også vil være forbundet med en udgift, men det kan i den grad betale sig i det store hele. Der kan også opstå udgifter med neutralisation af katten, hvis man ikke ønsker et hav af killinger, eller en hankat, som kan få problemer i form af at afmærke territorium uhensigtsmæssige steder. På Dyreportal.dk kan du sikkert købe killinger og katte.

 

 

Køb killinger trygt og sikkert på dyreportal.dk. Vi har samlet et stort udvalg af katte der søger nyt hjem.

Det er meget forskelligt fra race til race men som udgangspunkt skal man forvente 1000,00 til 1500,00 kr. Man kan vælge og adoptere som ofte er gratis eller et meget lille beløb.

Det første år koster det omkring 6500,00 til 8000,00 kr. Man skal have killingeudstyr, anskaffelse af katten, ligesom du også skal have foder.

Katte som kæledyr spiser tørfoder, vådfoder, råt foder
de elsker også fx. Fisk, kylling, svinekød, oksekød/kalvekød og meget mere.