Køb af anderledes dyr

Køb af anderledes dyr

Køb dit nye kæledyr på dyreportal.dk

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Kæledyr

Leder du efter et anderledes kæledyr? Nedenunder har vi samlet en liste med sjove og anderledes kæledyr som søger nyt hjem. Du finder blandt andet kælegrise, ugler og meget mere. Køb dit næste kæledyr hos dyreportal.dk som giver dig tryghed indenfor køb og salg af dyr.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Find anderledes kæledyr på dyrportalen

Et kæledyr kan bringe mange glæder hos dig, eller hvis I er en familie. At anskaffe sig et kæledyr, er en livslang forpligtelse, og det er vigtigt at være indforstået med dette. Et kæledyr vil altid bringe ubetinget glæde på de gode og dårlige dage. Det er derfor naturligvis også nødvendigt, at man behandler sit kæledyr ordentligt med respekt, og sørger for at skabe de bedste forudsætninger for ens nye kæledyr, så det får det bedste liv med dig og familien. Det er en god idé allerede inden man påtænker, at anskaffe sig et kæledyr, at gøre sig klart, hvilke forpligtelser man har, og hvad et kæledyr egentlig kræver i det lange løb. Et kæledyr vil altid gøre sit for at gøre dig glad, og derfor er det altså også ens pligt at gøre det bedste man kan for sit kæledyr.

 

Der findes mange forskellige kæledyr, som man kan vælge at holde som husdyr, og det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man egentlig ønsker af et kæledyr, og hvad man har tid og overskud til. Det er forskelligt fra kæledyr til kæledyr hvad de hver især kræver, så derfor er det vigtigt at gøre sig nøje overvejelser inden anskaffelsen af et kæledyr.

 

Det er vigtigt at man får sig en god start med kæledyret, som man vælger, og det er altid en god idé at sætte sig ind i det respektive kæledyrs behov, og hvad kæledyret egentlig vil kræve af dig. På grund af manglende kendskab til at omgås kæledyret, som man ønsker, ender det som regel med, at man får et adfærdsproblem, som senere viser sig at være vanskeligt at løse, og det er ikke sjovt hverken for dig eller dit nye kæledyr. Nogle kæledyr kræver selvfølgelig mere end andre, og derfor kan det godt betale sig i den lange ende at sætte sig ind i typen af kæledyr og racer. Det har nemlig også en stor betydning at vurdere, hvilken race, man bør vælge, for der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange racer, som findes. Det er virkelig vigtigt at finde ud af hvilken race, som passer til dig og dit aktivitetsniveau - men også dit kendskab til kæledyret og racerne. Føler man sig usikker på valget af hund, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til kæledyret, og det er altid en god idé at spørge én gang for meget, end én gang for lidt, for så vil man altid være på den sikre side.

 

På dyreportal er finder du lister over kæledyr og specifikke racer, som hele tiden bliver opdateret og vedligeholdt, så man hele tiden kan holde sig opdateret på det kæledyr, som du ønsker dig. På dyreportal kan du også finde en masse annoncer på kæledyr, som er til salg, og mangler et nyt hjem. At handle ved hjælp af dyreportal, vil man altid være på den sikre side, da alle annoncer bliver verificeret således at man ved helt nøjagtigt, hvad man har med at gøre. I søgen på et nyt kæledyr, vil det også være en god idé at besøge den opdrætter, hvor kæledyret er opdrættet, da sådan et besøg kan fortælle mange ting, og besøget kan også give én en ret god mavefornemmelse, som er god at gå efter, når man skal have et nyt kæledyr. På sådan et besøg kan man som regel altid se, hvordan de øvrige dyr ser ud i kuldet, samt se og vurdere vilkårene, som kæledyret er vokset op i.

 

Det er også vigtigt at være indstillet på, at der er forbundet en udgift ved at have et kæledyr, og det er vigtigt at overveje det økonomiske aspekt i anskaffelsen af et kæledyr, da det altså virkelig forpligter, og det vil altid være dit ansvar.

 

 

På dyreportal.dk har vi samlet 3 anderledes kæledyr. Tag et kig på portalen. Klik her