FB
Køb Pony online ved dyreportal.dk

Køb Pony online ved dyreportal.dk

Se hele udvalget nedenunder

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Pony til salg

Er du på jagt efter en ny pony, enten som nybegynder eller professionel, så er du kommet til det rigtige sted. På Dyreportal.dk kan du finde lige, hvad du skal bruge. Vi har lavet en samlet oversigt, hvor ponyer sælges. Du finder mange forskellige ponyracer på siden – få et hurtigt overblik over alle salgsannoncer ved at bruge vores filtrering i venstre side.

Nedenfor salgsannoncerne giver vi et par gode råd til, hvad du bør overveje, før du skaffer dig en pony som dit nye kæledyr. Du vil blandt andet også kunne læse om prisen på en pony, og hvad det koster at holde hest.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det bør du vide, inden du køber en pony

En pony er en dyr investering – både når det handler om selve købet, men også at holde pony i det lange løb. Det er ingen hemmelighed, at det er rigtig skønt at være ponyejer, men det forpligter også en hel del. At anskaffe sig en pony er derfor noget, du bør overveje nøje, da det nok er et af de mest krævende kæledyr, som du kan anskaffe dig.

Et krævende kæledyr, som du har glæde af i mange år

En pony vil altid kunne bringe glæde hos rytteren. Dog er det mindst lige så vigtigt, at rytteren kan glæde hesten. Det er naturligvis nødvendigt, at du behandler din pony ordentligt og sørger for at skabe de bedste forudsætninger for din nye ven, så den får det bedste liv hos dig – dette gælder, hvad end du rider konkurrence, eller om du blot rider for hyggens skyld.

Allerede inden du påtænker at finde ponyer til salg, er det en god idé at gøre dig klart, hvilke forpligtelser du vil få med en pony, og hvad den egentlig kræver i det lange løb – både tidsmæssigt, men i den grad også økonomisk. Vælger du at anskaffe dig en pony, står du med en forpligtelse, som varer ved i mange år – og det vil som udgangspunkt være dit fulde ansvar alene, at hesten har det godt i alle sine leveår.

Kendskab til heste er vigtigt

For at du og din kommende pony kommer til at trives, er det yderst nødvendigt, at I får en god start sammen. Skulle det ske, at I starter forkert ud på grund af dit manglende kendskab til at omgås heste, kan det ende med, at din pony kan få adfærdsproblemer. De kan senere vise sig at være vanskelige at løse – og det er ikke sjovt for hverken for dig eller din nye, søde pony, da der kan være mange frustrationer forbundet herme

Forskellige racer alt efter behov

Når du er på udkig efter en pony, har det en stor betydning at vurdere, hvilken race du bør vælge. Der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange ponyracer, som findes. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvilken race som passer til dig, hvad du ønsker med din ridning, og hvilket aktivitetsniveau du har.

På Dyreportal.dk kan du finde lister over pony- og hesteracer – de bliver løbende vedligeholdt, så du kan holde dig opdateret på racerne.

Føler du dig usikker på valget af din nye firbenede ven, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til ponyer. Har du det mindste, du er er tvivl om, så hellere spørg én gang for meget end én gang for lidt.

Find ponyer til salg på Dyreportal.dk

På denne side kan du finde et stort antal annoncer på heste, føl og ponyer til salg. Handler du din pony via Dyreportal.dk, kan du føle dig sikker – alle annoncer bliver nemlig verificeret, så du helt nøjagtigt ved, hvad du har med at gøre.

I din søgen efter en pony til salg vil det være en god idé at tage ud til sælgeren og prøve ponyen, hvis det er en ridehest. Er du ikke på udkig efter en decideret ridehest, vil det stadig være smart at tage ud og se hesten an. Man anbefaler som regel kommende pony- og hesteejere at tjekke ponyens temperament, dens ben, hove og dens statur som helhed. Ved at besøge hesten hos sælger vil du som regel altid kunne se, hvilke vilkår hesten lever under. Det er aldrig dårligt givet ud at se, hvor hesten kommer fra og på den måde danne sig et indtryk.

Hvad er prisen på en pony?

Det kan være meget forskelligt, men i gennemsnit kan en pony koste ned til 10.000 kr. og op til mange 100.000 kr. Hos Dyreportal.dk finder du ponyer i mange forskellige prislejer.

Hvad koster det at have en pony?

I gennemsnit koster en pony 2.500 kr. om måneden. I prisen er udgifter til foder, opstaldning mm.

Det er vigtigt at være indstillet på, at der er forbundet en stor udgift ved at have pony. Der er udgifter til dyrlæge, forsikringer, smed, opstaldning, undervisning, stævnegebyrer, foder og hvad din pony ellers måtte behøve i pleje og deslige. Derudover vil det være nødvendigt at få hesten vaccineret mod forskellige sygdomme. Det er en udgift, som opstår løbende, da mange vaccinationer skal vedligeholdes.

Hvis du vil helgardere dig mod ubehagelige dyrlægeregninger, kan du vælge at tegne en sygeforsikring. Dette vil naturligvis også være forbundet med en udgift, men når du ejer en pony, kan en sådan forsikring godt betale sig i det store hele.

Hvor gammel bliver en pony?

En pony er et kæledyr, som du har glæde af i mange år. De fleste ponyer bliver ca. 25-30 år gamle, alt afhængig af race og hvordan de er blevet passet og håndteret.

Det kan være meget forskelligt men i gennemsnit kan den koste ned til 10.000,00 kr. og op til mange 100.00,00 kr.

I gennemsnit koster en hest 2500,00 kr om måneden. I prisen er fodrer, opstaldning m.m.

En hest bliver ca. 25 - 30 år gammel.