Køb din næste fugl på dyreportal.dk

Køb din næste fugl på dyreportal.dk

Køb og salg af fugle

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Fugle

Hvilken fugleart er du på udkig efter? På dyreportal.dk har vi samlet en liste med mange forskellige stuefugle arter, du finder blandt andet undulater, nymfeparakitter, kanariefugle, kakaduer og papegøjer til salg. Disse 5 arter er danskernes foretrukne fugle til hjemmet. Se hele udvalget nedenunder og køb fugl.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Køb din nye fugl på dyreportal.dk

Alle kan holde fugle som kæledyr kræver en hel del interesse og tid. Med en fugl er der liv i hjemmet, og der er også en at snakke med og betro sig til, da man nærmest kan føle at fugle kan have menneskelige egenskaber med deres tendens til at snakke. En fugl i familien vil skabe glæde hos alle familiemedlemmerne - selv mindre børn kan sagtens holde fugle og have stor glæde af det. Børn bør dog ikke have ansvaret for fuglenes ve og vel, da en fugl hurtigt kan flyve væk, og det vil jo være til stor ulykke for familien. Hvis du vil have en kælen fugl, er der mange muligheder, og der er forskellige arter at vælge imellem som svinger i pris. De billigste fugle at anskaffe sig vil være en nymfeparakit, undulat og dværgpapegøje, som er til at komme i nærheden af prismæssigt. I den lidt mere dyre ende findes papegøjer og kakaduer, som er lidt vanskeligere at komme i nærheden af i forhold til pris.

 

Hvis du foretrækker fugle som har en tendens til at synge, så er kanariefuglen absolut den bedste mulighed, men til gengæld bliver den normalt aldrig helt håndtam, som de andre arter kan blive. I naturen lever fuglene oftest parvis, så hvis du kun har en fugl, vil den komme til at kede sig, specielt hvis du ikke bruger meget tid på den hver dag. Der er selvfølgelig nogle racer som egner sig bedre til at være alene end andre. Hvis du vil have en talende fugl, må den dog være ene, indtil den har lært det ønskede.Vil du have en meget kælen og tam fugl, skal den også være ene i starten. Er den først blevet rigtig tam, kan du købe endnu en og sætte ind i buret til den første. Den nye fugl vil nu på forbløffende kort tid blive tam, da den vil afspejle sig i fuglen, som du allerede har.Find en sund og rask fugl

Alle enlige fugle kræver ret så meget opmærksomhed fra os mennesker, ellers kan de komme til at kede sig hurtigt. Det kan føre til unoder som fjerpilning eller grimme skrig, hvilket ikke er rart - hverken for fuglen eller for dig. Fugle kan købes hos en dyrehandler, der har fugle salg, eller en decideret fuglehandler og en opdrætter. Uanset hvor du henvender dig, skal du se dig godt for. Fuglen skal være sund og rask, og det kan du se på flere måder: Fuglen skal være livlig og have klare øjne, der er helt åbne. Fjerdragten skal være stram, glat, hel og ren. Når du udvælger din fugl, må du ikke stå helt tæt ved buret, for så føler fuglene sig stressede, og selv en halvdårlig fugl vil ved sådan en situaiton stramme sig op - så er symptomerne mere vanskelige for dig at spotte.

Det skal lige bemærkes, at en sund og rask fugl tit sidder på ét ben og sover. Køb altid en ung fugl , som der lige er blevet selvstændig – da det kan være svært at tæmme en ældre fugl, som allerede har sine egne meninger om tingene.

 

Hvis du ønsker en fugl, der skal kunne lære at fløjte eller tale, er det klogest at købe en unge af hankøn, da hankøn har en større tendens til at tale end hunkøn. Når du køber fuglen, skal du altid huske at få noget foder med hjem af samme slags, som fuglen har fået af sælger. Så skal den ikke skifte foder oven i alle de andre omvæltninger, som den udsættes for, for det kan faktisk stresse fuglen unødvendigt. Når du har bestemt dig for hvilken fugleart, du vil købe, må du anskaffe dig et bur, der størrelsesmæssigt passer til den pågældende art, så den har rig mulighed for at udfolde sig. Det er en god rettesnor at vælge et bur, hvor fuglen kan flyve, bortset fra de større arter. Det er fuglens natur at ville flyve, og kan den ikke komme til det i buret, vil den hurtigt blive for inaktiv, hvilket ikke er sundt for den.

 

 

Det er meget forskellige udfra hvilken race man ønsker, vi har lavet en liste med 4 fulge:

Undulate: 50,00 - 200,00 kr.
Kanariefugl: 200,00 - 450,00 kr.
Papegøje: 2000,00 - 12.500,00 kr.
Ugle: 4000,00 - 12.500,00 kr.