FB
Solvej Egelund Lokation: 5892 Gudbjerg Sydfyn

Solvej Egelund's annoncer


Opdrætteren har ingen aktive annoncer.

Profiltekst


Skønne labradoodle hvalpe

Springerdoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 25.12

Vores labradoodle, Hilda, fik d.25 oktober 11 små sorte springerdoodle hvalpe. Der er 8 hanner og 3 tæver, og de har alle små hvide pletter på hagen, brystet eller poterne. Hilda er en god familiehund, og
her hos os får hvalpene masser af kærlighed, og de er født i stueopdræt, i en familie med børn, hvor de bla. også er vant til andre hunde, heste, høns og køer. Dermed vænnes de til alle de lyde der er i et hjem med liv og glade dage, og de er i hænder og socialiseres af mig, som er hjemmegående imens de er små. 
Imens de bor hos os, kommer de med på køreture og besøg hos familie, og tilvænnes forskellige miljøer, hvilket kan være med til at gøre dem trygge og modige ved nye steder, lyde og mennesker. De vokser op på landet, hvor de har gode muligheder for at boltre sig frit. 
Deres mor er labradoodle (på billedet i bilen) og faren er springer spaniel. Moren er en god og kærlig familiehund på 24 kg, og hun har forud for sin drægtighed gennemgået og bestået et grundigt dyrlægetjek for de sygdomme som labradoodles kan være disponerede for at få. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de hvalpe som vi sender videre ud i verden, så vi ved at hvalpene og deres kommende ejere har de bedst mulige forudsætninger for et sundt og godt liv sammen. 

Før hvalpene er klar til at flytte, bliver de sundhedstjekket, får ormekur og vacciner. Med sig får de et tæppe, halsbånd, samt hvalpefoder til en start. Hvalpene er klar til at finde et nyt og kærligt hjem d. 25 december. 
Hannerne koster 8.000, og tæverne koster 10.000.

Jeg foretrækker at blive kontaktet på sms eller opkald til 21 17 58 98.