FB
Tofties Lokation: 8752 Østbirk

Tofties 's annoncer


Opdrætteren har ingen aktive annoncer.

Profiltekst


Kærlige fluff bolde

Tofties/vi er en Registreret Familie Hobby Avler af kælekaniner, hvems mål er at få Teddy racen anerkendt i det Scandinavian Standard . Vi er registreret med Danmarks Kaninavlerforening, Horsens Kaninavlerforening, Stampe og Horsens Kaninhop og udlever automatisk afkomsattest for hver kanin. Alle vores kaniner er REN RACE DVÆRG TEDDY, øremærket og registreret. Alle vores voksne er RVHD vaccineret fritlevende kaniner. Hanner til parring er også vaccineret mod Myxomatose .  

 

Hver kuld er opvokset i vores hjemme. Det vil sige de hører fjersyn, støvsuger...alle hjemme lyde dagligt. Vi løfter, nysser & hygger med dem flere gange dagligt, samt vores børn og alle deres venner. De er også vant til hund, kat og andre kaniner. De kan egne sig til et udeliv, efter en tilvænningsperiode. 

 

De er renlige og bruger et toilet inden afrejse. De flytter i en kasse med et tæppe med husets duft, mad til de første dage, en madpakke til turen, ubrugt og brugt kaningruss/toilet. Vi giver pleje-kursus enten på fremvisning og/eller på afrejse, derfor skal I planlægge et besøg på halvanden time. Men I rejser hjemme tryk, med råd og vejledning, og adgang til et privat netværk "for evigt" .  

Man er altid velkommen til at besøge vores niner, efter aftale. 

 

Vi tilbyder pels pleje /klip, negleklip til vores tidligere børn entet hjemme hos os eller hos jer. Ferie pasning kan vi også klare, for alle vøres børn med med ajour vaccine. 

 

Følg os på facebook "Tofties". 

NB. Priser fra 300kr, skulle du aftale at neutralisere din kanin