FB

Sådan validerer vi annoncer på Dyreportal.dk

Hos Dyreportal.dk går vi utrolig meget for at undgå falske annoncer - dette er strengt forbudt. Vi har nultolerance overfor falske annoncer. Vi gennemgår alle vores annoncer manuelt, hvor nye annoncer skal accepteres af en af vores dygtige medarbejder, før den kommer til at fremgå på vores hjemmeside. Vi råder alligevel alle til at bruge deres sunde fornuft i deres søgning på et nyt kæledyr, da selv vi kan blive snydt af svindler.

 

Retningslinjer for validering af annoncer på Dyreportal.dk:

• Når en ny annonce oprettes på Dyreportal.dk vil en af vores medarbejder gennemgå og validere denne manuelt, før denne vil være tilgængelig for vores brugere. Hvis nogen prøver at misbruge eller oprette falske annoncer, og dette bliver afsløret af en af vores medarbejder, vil dette medføre, at annoncen bliver fjernet og sælger bliver blokeret fra Dyreportal.dk

• Når en ny annoncør bliver oprettet i vores system, modtager vi en notifikation, som medfører, at en af vores medarbejder vil gennemgå sælgers navn, adresse, e-mail og telefonnummer er udfyldt. Hvis disse informationer ikke er ensstemmende vil sælger ikke have mulighed for at kunne oprette annoncer på Dyreportal.dk

• I henhold dataloven så gemmes alt data der indsamles på Dyreportal.dk i 2 år fra oprettelsesdatoen. Dette omhandler annoncørens fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt indrykkede annoncer. Herudover vil brugernes informationer som IP-adresse(r) også blive gemt i vores system.

• Der foretages stikprøvekontrol hver dag af tilfældige udvalgte annoncer hos Dyreportal.dk. Disse bliver udtrukket fra vores database, så vi proaktiv kan formindske falske annoncer. Der udtrækkes mindst 2 tilfældige annoncer fra vores database om dagen.
Hvis en annonce ligger under et vis beløbsgrænse, vil vi automatisk blive informeret omkring dette. Herefter vil en af vores medarbejder manuelt gennemgå denne annoncens informationer, for at se om der skulle være eventuelle fejl.

Udover ovenstående udfører vi en lang række sikkerhedstjek dagligt på annoncer og annonceaktivitet. Så vi aktiv kan formindske misbrug af Dyreportal.dk – vi ønsker en tryg søgning for alle.

Hvis du opdager en mistænkelig annonce, bedes du kontakte os, så vi kan undersøge annoncen og annoncøren hurtigst muligt.