FB
Hestegalleri

 

Hestegalleri for avler

På dyreportalen har vi gjort det muligt for avler at de kan få deres helt egen salgsprofil herinde helt gratis. Inde på salgsprofilen har man mulighed for at få link ind til egen portal og skrive alle relevante informationer som cvr-nr, nummer, adresse. Man bestemmer dog selv hvilket ting der skal være synlige. Inde på den professionelle opdrætter profil kan man bruge vores smarte hestegalleri, her kan du lægge billeder ind af dine heste og ponyer. Man kan bruge galleriet ubegrænset og lægge alle de flotte billeder man har samlet sammen gennem tiden derind, det kan også bruges som et godt sted hvor man kan vise sine nuværende heste frem. 

Opret en gratis annonce her: Gratis heste annocne

 

Hvordan opretter man en annonce

Her på dyreportal.dk har vi gjort det simpelt at oprette en annonce. Det første man skal tage stilling til, er om man vil oprette en alm. Kæledyrsannonce eller om man vil vælge en professionel annonce. En professionel benyttes ofte af alver / stutteri. Som du kan læse ovenstående, får sådan en annonce en masse fede muligheder for deres eget salgsside helt gratis. En alm. Annoncør får en rigtig lækker annonce som kan deles på de sociale medier. Fælles for begge typer er de er 100% GRATIS.

 

 

 

Få svar på dine spørgsmål

 

Brænder du inde med nogle heste relateret spørgsmål. Vi har et forum hvor man kan stille alle de spørgsmål man vil. Det kan være du også er heldig at der er andre som har haft samme spørgsmål. Klik for at komme direkte ind på forum: Kom til forum
Køb af heste

 

På galleriet kan du også købe heste, vi har gjort det nemt at enkelt for forbrugeren at filetere mellem de hesteracer som man godt kunne tænke sig. Inde på vores hestesalg kan du filetere alt fra race, køb, til pris og meget mere. Skulle vi mod alt forventning ikke have en hest – pony eller føl som ikke matcher dine behov kan du altid oprette en gratis kæledyrsagent som er et smart mailsystem der gør at du får direkte besked i din indbakke hvis der kommer en hest som matcher dine behov. På den måde behøves du ikke sidde hver eneste dag og kigge efter heste, agenten er 100% gratis. Du kan opsætte den under min profil.
Opret gratis kæledyrsagent - Bemærk du skal være logget på for at kunne sætte agenten til 🐴

Udgivet: 25.11.2021