FB
Hundegalleri - Køb og Salg


Køb og salg af hunde på Hundegalleri

Hos dyreportal har vi et forum hvor man kan lave et hundegalleri med sin hund. Du kan udveklse din viden og få en masse ny viden, vores forum er en god måde at holde sig selv opdateret på hele hundeuniveret. Det er nemt og enkelt at oprette en tråd i vores forum man opretter sin hund med billede og teskt, det dette er gjort accptere man sin hundeannonce og nu vil den være online til alle vores tusindvis af bruger. 

Køb og salg af hunde / hvalpe i hele Danmark

Vi har samlet Danmark bedste og støreste overblik over dyr som er til salg. På Siden kan du sælge dine skønne dyr helt gratis og man kan oprette en opdrætter salgsside hvis man er professionel opdrætter.
Man kan også bare lave en alm salgsannonce helt gratis.
På dyreportal.dk sikre man sig seriøse henvendelser fordi bruger skal betale for at kontakte sælger. På dyreportal.dk vil du opleve seriøsitet fremfor alle de andre gratis sider. Vi går op i at jeres dyr finder det rette hjem hvilket også var grunden til denne portal blev skabt.

 

Vi sælger i hele landet

Dyreportalen er landsdækkene fordi vi er en digital forretning. Vi fokusere på at lave vores annoncering så dit dyr kommer ud til de rette mennesker. Vi laver annoncering for vores sælger 100% gratis!
Som sælger hos dyreportal.dk kommer du til at opleve: Ingen unødige opkald, kvalificeret køber, ingen skjule gebyr det er 100% gratis for dig som sælger. Vi har lavet en smart kæledyrsagent hvor du kan taste ind hvilken race du søger og nu vil du så modtage en mail hvergang der er en an race som matcher dine og din families behov. Kæledyrsagenten finder du under min profil eller klik her: KæledyrsagentUdgivet: 21.01.2021