FB
Hundehvalp til salgHundehvalpe til salg

Lige nu oplever vi en stigende antal af hjemløse hunde og hundehvalpe i Danmark. Antallet stiger fra hvert år der går. Hvilket betyder at utrolig mange hundehvalpe og hunde mangler et nyt godt og trygt hjem. Har du en hundehvalp til salg eller en voksen hund som du skal af med, kan du med fordel oprette en gratis salgsannonce herinde, det tager korttid og dit kæledyr kommer ud til tusindvis af bruger fordelt rundt omkring i hele Danmark. Hos dyreportal.dk gør vi alt for at blive danskernes fortrukne handelsplatform indenfor alle kæledyr. Vi hjælper både opdrætter med nye kuld og personer som skal have hjem til omplacering af deres nuværende hund. På portalen kan man både sælge som privat men også som professionel opdrætter, hvor man har mulighed for at lave sin egen salgsside med profil tekst, link til ens hjemmeside og galleri.

Vælger du at benytte os som din salgskanel vil du opleve en seriøsitet fra køber, fremfor alle de useriøse henvendelser man kan få andre steder fra. En af de måder vi sikre os på at køber er seriøs, er at det koster et mindre beløb for at kunne kontakte sælger, på den måde skære vi alle useriøse henvendelser fra og står tilbage med de mest kvalificeret køber til din hundehvalp.

Det er nemt at sætte sin hundehvalp til salg på siden og man kan være i gang på under 5 minutter. Når du opretter en gratis bruger, kan du nu lave en gratis annonce til dit kæledyr. Man trykker på opret annonce, hvor man kommer ind til 3 forskellige muligheder. Opret kæledyrsannonce, Opret søgerannonce og opret professionel annonce.


De 3 muligheder:

 

1. Er man privat og sjældent har kuld til salg, skal man vælge den første løsning som er ”Opret kæledyrsannonce”, her kan du hurtigt oprette en gratis annonce til din hund eller hundehvalp.

2. Er man professionel opdrætter og har ofte kuld som skal sælges, skal man vælge ”Opret professionel annonce”, der får man som masser af fede fordele og kan lave sin egen salgsprofil, helt gratis.

3. Er du køber og søger hundehvalp men kan ikke finde den rette hunderace på siden kan du oprette en gratis søgeannonce, hvor du kan beskrive hvilken race du søger og en tekst om dig selv. Hundeejeren kan kontakte dig helt gratis på den måde.

Opret gratis annonce her

 

Alle vores annonce som bliver oprettet, får en god eksponering, med vores tusindvis af visninger hver måned sikre vi at dit kæledyr kommer ud til en bredvifte af mennesker som søger hund.  

Vi sætter en dyd i at matche køber og sælger, det er netop derfor du skal vælge os som din samarbejdspartner når du skal sælge hunde eller hvalpe. Vi bestræber os altid efter at bære køber og sælger gennem hele salgsprocessen for man kan føle sig tryg fra a til z.

 

Køb på dyreportalen

Når man køber hund på dyreportal.dk kan man altid føle sig tryg, alle vores annoncer bliver gennemgået manuelt hvilket sikre os kvaliteten af vores hunde til salg på siden. Udover sikkerheden har vi gjort det langt nemmer og mere gennemskueligt for forbrugeren når man skal handle kæledyr på internettet. Inde på vores kategoriside, finder man en filteringsbjælke i venstre side hvor man har mulighed for at vælge region og vælge den hunderace man søger. Det kan være en stor beslutning når man vælger at købe en hund og udvide sin familie med nyt medlem, man skal være klar til at tage ansvar og det første stykke tid er det som at have et barn. Hunden skal tisse trænes og kræver mange gå turene samt. træning. Hundetræning kan varige utroligt meget alt efter hvilken hunderace du vælger, det er klart at en mindre hund kræver mindre hvor en større hund som en schæferhund kræver meget mere træning end en hvid lille bomuldshund.


Man skal huske på at hunden nemt at leve på til 12-15år, derfor skal man have forventningsafstemt enten med sig selv eller sin partner, for hunden skal også ud og gå selvom det styrter ned eller sner og det er hver evig eneste dag i al slags vejr, det er derfor utrolig vigtigt at alt bliver tænkt igennem og gennemgået før man træffer denne beslutning.

Se alle hundehvalpe til salg


Læs også vores andre blogindlæg

Vi har lavet en komplet hundeblog hvor du finder masser af forskellige indlæg som både hjælper den erfarne hundeejer men også den nye. Vi gør alt for hele tiden at tilføje og opdatere vores indlæg for at kunne videregive en korrekt viden til vores bruger. Skulle du have et emne du gerne vil vide mere om kan du altid skrive til os, vi elsker at høre fra vores bruger! På den måde forbedrer vi os hele tiden.

 

 

Skulle du brænde inde med nogle spørgsmål omkring ovenstående, kan du altid sende os en besked gennem vores supportsystem eller sene os en mail. Held og lykke med at finde eller sælge din hundehvalp.

Mange glade hilsner,
Dyreportal.dk

Hvalp til salg

 

Udgivet: 25.11.2021