FB
Internat hunde til salg

Internat hunde til salg – Hvor skal man finde sin hund.

 


Hvor skal man købe sin hund henne?

Har du taget beslutning og er du klar til at skal være hundeejer, men synes godt det være meget forvirrende hvilket sted der er bedst at købe eller finde hunde til salg, er det fuldt forståeligt da mulighederne er mange. Man har mulighed for at finde på facebook, dba, guloggratis, internat opdrætter eller her hos dyreportal.dk.

 

 

Fordele og ulemper på de forskellige kanaler

Vil man gøre en forskel kan det være en god i at finde en internat hund til salg, da det ofte er de hunde som har mest brug for et nyt hjem og trykkerammer. Når man vælger at købe en hund fra et dyreinternat, skal man huske at dyret kan have nogle ting med i bagagen som kan gøre at hundens hverdagen er lidt sværere end normalt, ofte ved det pågældende sted hundens svagheder hvilket de fortæller dig derude. Det er dog langt fra alle som fejler noget mange af dyrene kommer også fra skilsmisse hjem eller fra nogle som desværre bliver nødt til og skal af med deres et og alt fordi de flytter.

Køb af hund på facebook er blevet langt sværere med årene eftersom man ikke må sælge dyr på portalen. Der er mange opdrætter som har en facebook side, men siden kan risikere at blive lukket ned. Derfor er FB ikke det optimale sted at handle hundehvalp. Der er det langt bedre at gå ind på dba eller guloggratis, hvor man hurtigt kan danne sit et overblik og nemt filtere mellem alle racer. Dyreportal.dk er lige så god som ovenstående, fordele er at siden har et moderne design som er nemt at navigere i og siden er lavet kun med henblik på at videreformilde kæledyr, det er derfor nemt og hurtigt at finde frem til netop den hunderace man leder efter.  

 

 

En gode måde at finde dit nye familiemedlem på

Hos dyreportal.dk har vi mange værktøjer som man som køber kan bruge ganske gratis, for at øge sine muligheder for at finde den helt rette hund, på siden kan man bruge to gratis alternativer til det. Det første er kæledyrsagenten som er en mailagent som man kan indstille præcis som man vil, hvis du søger en bomuldshund eller en golden retriever indtaster du det i agenten og nu vil du modtage mails hver gang der kommer en ny hund på siden som matcher dine behov.


På den måde kan du være den første til at kontakte sælgeren som øger dine muligheder markant. Inde i vores annoncer kan man oprette en kæledyrssøgerannonce, som er en gratis annonce hvor du kan lave et opslag omkring hvilken hund du søger, om det er en voksen hund til salg eller en sød hundehvalp bestemmer du selv, men på den måde kan sælge tjekke op i vores kartoteket og kontakte dig direkte, denne ydelse er helt gratis og koster hvilken køber eller sælger noget som helst, så hvis du er på udkig og allerede ved hvad du leder efter, kan du lige så godt få oprettet en søgerannonce.

 

 

Sikker dyrehandel - 4,5 stjerner på trustpilot

Hvis du vælger at handle hos dyreportal.dk er du i tryggerammer, vi gennemgår alle annoncer manuelt og bruger masser af værktøjer for at sikre kvaliteten er i top. Benytter du os vil du hurtigt finde ud af at vi altid yder den bedste service overfor vores bruger. Vi har en stærk kundeservice som altid sidder klar til at hjælpe og besvare på eventuelle spørgsmål. Tjek vores trustpilot ud og giv os en bedømmelse, vi har lige nu 4,5 stjerner hvilket vi er stolte af.

køb-internat-hund

Kunne du tænke dig at se hele vores udvalg? Se alle hunde til salg her

Udgivet: 05.11.2021