FB
Køb hund på DBA

Køb hund på DBA

Er det tid til, at du gerne vil finde din nye bedste ven? Hvis du er på jagt efter en hund til salg, så er der flere steder på nettet hvor du kan lede. Rigtig mange kender DBA, hvor der normalvis er en del hunde og hundehvalpe til salg, men er der andre og bedre alternativer? Ofte går handler med hunde rigtig fint over DBA, men hvis man gerne vil være helt sikker på, at man ikke lander hos en sælger, som ikke overholder reglerne omkring salg af dyr, så er der andre muligheder, som kan være bedre. Der findes forskellige dyreportaler, hvor de gør rigtig meget ud af at validere sælgeren og undersøge om sælgeren behandler dyr og kunder godt.


 

Køb hun på DBA eller dyreportal

Der er rigtig mange, som finder deres kommende hund på DBA, hvor der er salgsannoncer med mange forskellige hunderacer og blandingshunde. Denne platform virker upåklageligt, men desværre ser man af og til, at de personer der sælger hunde på DBA, ikke behandler hvalpene korrekt eller måske har importeret dem uretmæssigt fra udlandet. Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde en veltilpas og sund hvalp på DBA, men man skal bare være opmærksom. Hvis man ikke føler, at man kan vurdere om en sælger er reel, så kan man vælge at søge til nogle af de platforme, hvor en del af forarbejdet er gjort. Der findes nemlig flere dyreportaler, hvor der gøres meget ud af, at sælgerne skal komme med mange informationer, som gør, at det er mere sikkert. De fleste af de sælgere, der fusker, har nemlig ikke lyst til at annoncere, hvis de skal fortælle for meget.

 

Køb hunden på en dyreportal

Hvis du gerne vil vælge din hund blandt en masse informative annoncer, hvor sælgerne har gjort meget ud af at oplyse om alverdens ting, så er en dyreportal et godt valg. Samtidig validerer dyreportalerne normalvis både sælger og køber, så alle kan være trygge i handlen. En af grundene til, at man gerne vil undgå de dårlige og upålidelige sækgere er, at hvalpene ofte allerede har taget skade. De første uger af deres liv, er hvalpene meget letpåvirkelige. Derfor kan man ske, at en hvalp allerede er spoleret, og ikke kan tilpasse sig det almindelige liv. Du har garanteret heller ikke lyst til at støtte sådanne sælgere, da de så tjener penge, som får dem til at fortsætte.

 

Fordele ved at købe hund på dyreportal

Selvom du som sagt sagtens kan finde en sød og glad hvalp på DBA, så er der altså mange fordele ved at købe sin kommende hvalp eller hund hos en sælger på en dyreportal. På nogle dyreportaler, laver sælgerne deres egen side, hvor man kan se meget mere om deres opdræt. På den måde kan man blive klogere omkring den hunderace, som man overvejer og om hvad man får med, når man køber hund hos præcis den sælger. Som køber, såvel som hvis man er sælger, er det rart at vide, at annonceringen giver den bedste forudsætning for en god oplevelse omkring overdragelsen af din kommende hundehvalp. Hos nogle dyreportaler, bliver alle involverede parter valideret, og det skaber en god sikkerhed. Samtidig er der også mulighed for at finde meget nyttig information på rigtig mange af dyreportalerne.

 

Find nyttig viden når du skal købe hund

På DBA sælger forskellige personer alverdens ting, og der er altså masser af hunde til salg. På DBA kan du dog ikke finde samme nyttige information som du kan på de fleste dyreportaler. På dyreportalerne gør de rigtig meget ud af at give en masse information omkring hvordan hunde og hvalpe skal passes og plejes. Du kan f.eks. finde information omkring hvornår hvalpe skal vaccineres, hvilke sygdomstegn, man skal være opmærksom på og hvordan man bedst opdrager sin hund. På mange dyreportaler kan du også finde nyttig viden om, hvordan du aktiverer en lille hundehvalp og information omkring, hvor meget og hvor lidt en hundehvalp eller stor hund har brug for at motion.

 

På DBA finder man ikke samme information, så her har man udelukkende mulighed for at finde hvalpeannoncer, og så skal man selv vurdere, hvorvidt sælgeren er troværdig og om informationen omkring hunden eller hvalpen er korrekt. Kort sagt er der rig mulighed for at købe hunde eller hundehvalpe på DBA, og der er også rigtig mange fine hvalpe til salg. Det kan dog ofte være en god idé at søge på dyreportalerne, hvor du måske kan finde nogle af de samme sælgere, og dermed finde ud af mere information omkring dem.

Udgivet: 14.02.2022