FB
Sælg hund på DBA

Sælg hund på DBA eller dyreportal

Har du en hund eller et kuld hvalpe, som du gerne vil sælge, så er du måske i tvivl om, hvilket sted du skal markedsføre salget. Der er forskellige muligheder, og der er fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. De forskellige dyreportaler er ofte trygge platforme, hvor man med sikkerhed kan sælge sine hvalpe, mens der er andre fordele ved eksempelvis DBA. 

Der er som nævnt forskellige muligheder, når man gerne vil sælge sine hunde, og to af dem er DBA eller en af de mange dyreportaler, som er lavet til formålet. 

 

Sælg din hund på DBA

Der er rigtig mange hundeejere, der vælger at sælge sine hvalpe på DBA, men der kan være nogle problemer ved at vælge denne platform. For selvom platformen virker upåklageligt, og at det er nemt og billigt at sælge sin hund over DBA, så kan man risikere at havne i bås med nogle hundesælgere, som man helst ikke vil. 

DBA eller Gul og Gratis er nemlig stederne hvor de mindre gode hundesælgere havner. Her skal de nemlig ikke validere, hvordan hvalpene har det, og derfor kan de lettere sælge hunde, som de har importeret eller opdrættet på ubehagelig vis. Derfor kan der være mere tryghed i at vælge en dyreportal, der undersøger deres sælgere, selvom man selvfølgelig sagtens kan have succes med sit salg på DBA. 

 

Sælg din hund på en dyreportal

Udbuddet af hundehvalpe er rigtig stort, hvis man leder på tværs af de mange hunderacer. Netop fordi udvalget er så stort, kan det måske også være svært at overskue, hvordan man finder den rette sælger. Her kan en dyreportal være et godt sted at lede, da de forskellige dyreportaler gør meget ud af at validere deres sælgere og at hvalpene skal have det godt og være opdrættet på ordentlig vis. 

En af grundene til, at man gerne vil undgå de dårlige steder er, at hvalpe er mest påvirkelige de første uger af deres liv, og derfor kan de tage meget skade den korte tid de er hos deres opdrætter. Samtidig har man heller ikke lyst til at støtte disse foretagender, da de så bliver opmuntret til at fortsætte. Når man vælger en troværdig dyreportal, er man stort set fri for at bekymre sig. Samtidig er mange af dyreportalerne faktisk gratis at bruge eller i det mindste ganske billige. Det kan altså godt være en lige så billig løsning, som hvis man bruger DBA, som også opkræver penge for annoncer med dyr. 

En dyreportal gør en masse ud af at samle annoncer på hundehvalpe fra gode sælgere, og der gøres meget ud af at validere kuldets ophav. Det er ikke fordi, man kun kan købe racehunde på dyreportalerne, men man kan med sikkerhed undersøge om det er en racehund eller ej. 

 

Fordele ved at sælge hunden på en dyreportal

Der er altså mange fordele ved at sælge eller købe sin hund over en dyreportal. Hvis man er opdrætter af hvalpe, kan man på nogle dyreportaler få sin egen side med logo og information omkring ens opdræt. Her kan man ligeledes linke til sin egen hjemmeside, og dermed får man promoveret sit opdræt endnu mere. Det er lidt ligesom, når man som opdrætter er en del af Dansk Kennel Klub, som ligeledes gør meget ud af, at deres opdrættere er ordentlige og redelige mennesker, som tager sig godt af hunde og hvalpe. 

Både som sælger og som køber er det rart at vide, at annonceringen giver de bedste forudsætninger for en god oplevelse omkring overdragelsen af hundehvalpen. Nogle dyreportaler gør også meget ud af at validere køberne, og på den måde kan sælgerne af hvalpene ligeledes føle sig tilpasse i forhold til salget af deres hvalpe. På DBA vil man ofte ikke vide meget om køberen, som blot har fundet annoncen og kontaktet dig som sælger. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så vil vi altid anbefale, at du bruger en dyreportal, da det er en god og sikker måde at købe og sælge sine hvalpe på. 

Som sælger har man altid mulighed for at oprette en gratis salgsannonce men vi har netop gjort det muligt at oprette en betalt annonce hvor man får en masse fede fordele når man sælger sin hund.
Blandt andet kommer annoncen til at ligge i toppen og den er markeret med "Fremhævet". Herudover kommer den på forsiden af portalen og mange andre fordele. Opret annonce

Udgivet: 12.07.2022