FB
Sælg hund på gipote

Sælg hund på gipote

Har du en hund eller et kuld hundehvalpe, som du gerne vil sælge? En af de platforme der er på nettet til at sælge hunde er gipote.dk. Gitpote.dk er en portal indenfor køb og salg af hunde og hundehvalpe i Danmark, og her kan man finde hunde indenfor mange forskellige racer og aldersgrupper. Det betyder, at du kan sætte din hund til salg på gipote.dk uanset hvilken størrelse, alder og race den er.

 

Du får god eksponering på gipote.dk

Hvis du vælger at sætte din hund til salg på gipote.dk, så kan du være sikker på, at din annonce får ok eksponering. Ifølge gipotes egen side er der nemlig mere end 100.000 besøgende hver måned, som leder efter deres potentielle hund blandt de ca. 1000 annoncer, der altid er på gipote.dk. Det betyder også, at køberne skal være hurtige, hvis de finder den hund de ønsker, og derfor kan du som sælger også regne med at få mange henvendelser hurtigt.

 

Sælg uanset hvor i landet du bor

På gipote.dk kan man sælge sin hund uanset hvor i landet man bor. På gipote.dk er der nemlig plads til opdrættere og private sælgere fra hele landet. Det gælder uanset hvor man bor, om det er Jylland, Sjælland, Fyn eller en af øerne. Du kan altså ikke kun sælge hunde hvis du bor i storbyerne, men f.eks. er der også købere til hunde både på Bornholm eller på Langeland, ligesom der også er mange kunder, der gerne rejser for den rigtige hund. Du kan altså regne med at få henvendelser fra hele landet, hvis du sælger din hund på gipote.dk.

 

Det skal være med i annoncen på gipote.dk

Når du sætter din hund eller hundehvalp til salg på gipote.dk, er det vigtigt, at du får alle nødvendige informationer med. Det gør det lettere at finde de rigtige kunder til at henvende sig, og man er på den måde mere sikker på, at hunden eller hvalpene ender hos den rette familie. Hvis du skal lave en god annonce, så bør du have følgende informationer med:

 

• Hvor stor er hunden, og hvis det er en hvalp, hvor stor bliver den ca.

• Er det en hunderace der er aktiv eller rolig, eller som kan tilpasse sig til begge ting.

• Er det hvalpe bør du skrive noget general information omkring hunderacen og dens egenskaber.

• Er hunden, som du sælger børnevenlig.

• Hvor meget pelspleje er der ved hunden du sælger, og hvis det er hvalpe, ved den hunderace, som hvalpen er.

• Derudover bør du altid informere omkring hvad du forventer at mulige købere, hvis du har nogle bestemte krav.

• Det er altid en god idé at skrive noget omkring hundens helbred og behov.

• Skriv også gerne noget omkring forældrene, hvis det er hvalpe du sælger.

 

Vælg de rettere købere til din hund

Køberne på gipote.dk er seriøse hundekøbere, som leder efter en eller flere hunde af forskellige årsager. Når man som sælger skal udvælge en køber til sin hund eller et hel kuld af hvalpe, så er det vigtigt, at man følger sin mavefornemmelse, og kun sælger til kunder, som man mener kan give hvalpen eller hunden et godt liv. Det kan også være en god idé som sælger, at man hjælper køberen omkring forskellige ting. Særligt hvis det er en førstegangskøber, så bør du forklare lidt omkring hvad de kan gøre for at socialiserer og stimulerer hunden, og sørge for, at den har det sikkert og godt. Nedenfor har vi samlet lidt informationer omkring hundens generelle behov, som du kan videregive til dine købere, som du har fundet på gipote.dk, eller som har fundet dig.

 

Socialisering

En hund eller hundehvalp, der flytter til nye omgivelser, har brug for socialisering, så den tilpasser sig sit nye liv og vænner sig de mennesker og eventuelle andre dyr, som den vil komme til at omgås i sit nye liv. Særligt hvalpe har i høj grad brug for socialisering, så de bliver vant til forskellige ting, og de første fire måneder af en hunds liv, skal man virkelig tænke over, at hvalpen bliver socialiseret med både mennesker og dyr.

 

Søvnbehov

Hunde har forskellige søvnbehov, og hvis man sælger en voksen hund, kender man behovet, og det er vigtigt, at man videregiver den information til køberen. Hvis det derimod er en hvalp man sælger, så bør man informere køberen om, at de skal være opmærksomme på, at hvalpen også har brug for afslapning, selvom den selvfølgelig og skal aktiveres.

 

Stimulering

Det er vigtigt at hunde og hvalpe bliver stimuleret. Er det en hvalp du sælger, så skal du informere køberen omkring, at den i første omgang har mere brug for afslapning, mens en voksen hund skal stimuleres gennem motion mere. Det betyder dog ikke, at hvalpen ikke skal beskæftiges, men derimod, at man skal aktivere den på andre måder end ved lange gåture, som kan være for hårdt for hvalpen de første måneder.

 

Træning

Har du som sælger nogle gode tips til træning af den hund eller hvalp du sælger, så kan køber altid få glæde af denne information. Det kan være ting, som du selv har haft stor succes med, og hvis det er en voksen hund, ved du jo hvad den reagerer bedst på.

 

På gipote.dk kan du finde meget nyttig information, som kan hjælpe dig om sælger, når du skal sælge din hund eller et kuld af hvalpe.
På dyrportal.dk kan du sælge din hund eller hvalpe gratis. Opret en gratis annonce

Udgivet: 17.03.2022