FB
Hundeskove

Hundeskove i Allinge

Alle hundeskove i Allinge

Allinge Friløbshegning

Allinge Friløbshegning

3770 Allinge
Stadionvej 8

0 bedømmelser
Indhegnet Indhegnet

Velkommen til hundeskove i Allinge

På din søgning i 3770 Allinge har vi 1 hundeskove som matcher.
Hundeskovene er:

  • Allinge Friløbshegning. Adresse: Stadionvej 8

På Dyreportal.dk har vi lavet denne gratis oversigt over alle hundeskove i hele Danmark. Her kan du nemt og enkelt søge den skov eller park frem som ligger nærmeste dig. Inde på hver hundeskov kan du læse anmeldelser og se billeder fra besøgende, har du selv været i skoven er du velkommen til at lave en anmeldelse for at fortælle andre om din oplevelse ved stedet. Vi gør alt for at optimere vores hundeskov-guide, derfor er det vigtigt at besøgende deler deres oplevelser. Har du en hundeskov som endnu ikke er oprettet på siden, kan du altid sende en mail til vores kundeservice.

Hund med på ferie – Find hundeskov

Skal du på forlænget weekend eller længere sommerferie et sted i Danmark, vil det være en fordel at benytte sig af vores oversigt hvor du hurtigt kan søge de nærmeste hundeskove frem og udvælge den eller dem du og dit kæledyr gerne vil besøge. Inde på alle skovene kan du få alt relevant viden omkring stedet, vi har gjort det muligt for alle vores brugere som har besøgt skoven at de kan lave en anmeldelse og tilføje billeder derfra.

Hvorfor vælge en hundeskov

I Danmark har vi faktisk mange flotte og dejlige hundeskove hvor din hund frit kan løbe rundt uden at være i snor og socialisere sig med andre hunde hvilket er sundt for din hund, at vænne sig til samvær med andre. Skovene / parkerne har åbent døgnet rundt, hele året.

Hundeskove med agilitybane

I enkelt skove kan man finde agilitybaner som har alt fra vipper, sjove balancebomme, højdespring og slalom. Det er med garanti en udfordring for din hund første gang og man får masser af sjove grin sammen med dit kæledyr, man vil hurtigt kunne se forskel fra gang til gang at ens hund bliver bedre og bedre. Det er en god måde at udvikle selvtilliden og lydigheden. Træn og leg med din hund den vil elske det.

Dette skal man huske

  1. Du skal være i fuld kontrol over din hund og du skal altid kunne tilkalde den
  2. Hunden må gerne løbe løs uden snor, så længe den kan tilkaldes
  3. Dine øjne skal altid være på din hund, den skal være under opsyn hele besøget
  4. Respektere andre gæster i skoven, det kan godt være din hund er sød og rar. Men den kan godt virke skræmmende hvis den gør og forstyrrer andre mennesker, vær opmærksomhed på dens opførsel.
  5. Saml altid din egen hunds efterladenskaber op
  6. Stort set alle hundeskov bliver administreret af Naturstyrelsen som også har nogle regler som skal overholdes.

Anmelde vores hundeskov oversigt

Hos Dyreportal.dk går vi meget op i om vores besøgende er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!