FB
Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov)

Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov)

Information om Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov)


Hundeskovene i Aabybro

Informationer om hundeskovene i Aabybro

Der findes mere end 400 hundeskove i Danmark, der er tilgængelige for alle der måtte have lyst til at slippe hunden fri under åben himmel. Hvis du leder efter mere information om de hundeskove der findes i Aabybro, så er du kommet til det helt rette sted.

Herunder kan du læse dig til, hvor de forskellige hundeskove i området befinder sig, og hvad der eventuelt måtte være af faciliteter som du kan gøre brug af. Når du er godt forberedt allerede inden du tager afsted, så er der en hel del større chance for, at en tur i hundeskoven bliver en succes for både dig og din hund. 

Aaby Skoven Hundeskov

Østre Hovensvej 19, 9440 Aabybro

Aabybro Hundeskov er den, der befinder sig som en del af Aaby Skov. Her finder du en masse plads at boltre sig på, når hunden skal ud at have brugt energien. Med hele 5 hektar er der masser af plads til lange gå- eller løbeture. 

Selvom Aaby Skov Hundeskov er et forholdsvist nyt beplantet område, er der masser af træer og skøn natur med sin helt egen atmosfære. Blandt andet vil du, på din vej gennem den 5 hektar indhegnede hundeskov, kunne møde områder med både løvtræer, men også masser af korn, og mulighed for at se de smukke vilde margueritter. 

Plads til hele familien 

Der er gode muligheder for at tage hele familien med, når hunden skal luftes i Aaby Skov Hundeskov. Her er der først og fremmest masser af plads og mange gode snoede stier igennem hele hundeskoven, der kan være til stor fornøjelse for både unge og gamle. 

Der er nærmest garanti for smil på familiens læber, når man ser familiens firbenede medlem i hopla gennem den skønne hundeskov. Her er der også masser af plads til fri leg og mulighed for socialisering med andre hunde

Hvis i har lyst kan det helt klart anbefales at kombinere besøget i Aaby Skov Hundeskov, med en lille picnic. For enden af Aaby skov finder I nemlig et skønt spiseområde med borde, bænke, bål sted og en meget smuk udsigt, der ikke helt kan sammenlignes med så meget andet i området. 

Giv hunden fri 

En tur i hundeskoven er lidt mere end blot en tur i det fri. Det er et sted hvor der ikke er nogle begrænsninger for din hund i forhold til en line i seletøjet. 

Hundeskoven tillader, at din hund løber frit omkring, og er som det eneste sted i Danmark en mulighed året rundt. Uanset om det regner eller sner, om solen skinner eller frosten har sat ind, så kan du besøge hundeskoven i Aaby Skov. 

At lade din hund snuse omkring og tage alle de gode dufte ind, strække benene og komme af med lidt energi, og eventuelt også opnå en socialisering med andre hunde uden snor, gør en kæmpe for din hund. Hundeskoven giver ganske enkelt din hund en god aktivering både mentalt og fysisk samt socialt. 

Sådan finder du vej 

Der er gode muligheder for at komme til Aaby Skov Hundeskov via motorvejen, hvor du fra Aalborg skal dreje af ved afkørslen til Vestbjerg. Kør dernæst mod Kattedamsvej og fortsæt omkring 2 kilometer, indtil du skal dreje ned af Øster Hovens vej.

Er du kendt i området, kan du eventuelt køre direkte til Schæferhundeklubben. Det er nemlig her du finder skiltet til Aaby Skov, hvor du senere kan holde på parkeringspladsen. 

Her er der vand til hunde, borde og bænke samt opstillede skraldespande. Er du i tvivl om hvor hundeskovens låge befinder sig, så følg skiltene fra parkeringspladsen.

Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov)

Østre Hovensvej 19
9440 Aabybro
Indhegning Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

 • Parkeringspladser 25
 • Skraldespande Ja
 • Vådområde Nej
 • Mulighed for vand Ja
 • Indhegning for små hunde Nej
 • Bord/bænke Ja
 • Agilitybaner Nej
 • Toilet Nej
 • Egnet for gangbesværede Nej
 • Kørestolsegnet Nej

Find hundeskove gratis på Dyreportal

Find hundeskov nær dig hvor din hund kan slå sig løs og socialisere med andre hunde. Hundeskoven Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov) er en fin indhegnet hundeskov som ligger på adressen Østre Hovensvej 19, 9440 Aabybro. Når du ankommer til skoven, er der 25 parkeringsplader som du frit kan benytte. Stedet er virkelig dejligt med god plads til din eller dine hunde og hvalpe frit kan løbe rundt og være aktive med andre hunde. Find hundeskov er et gratis koncept som Dyreportal.dk har startet for at få hundeejere ud i alle vores dejlige skovområder rundt omkring i Danmark.

Hvad er en hundeskov og hvem har ansvar for dem

En hundeskov er et større eller mindre indhegnet areal, hvor den ansvarlige hundeejer året rundt kan lufte den lovlige og lydige hund uden snor. I Danmark har naturstyrelsen ansvar for lige omkring 250 ud af 400 hundeskove og hundeparker der findes. Naturstyrelse er gode til at holde områderne rene og flotte til vores hunde.

Regler / hundeloven:
 • Ejer skal altid kunne kalde sin hund til dig
 • Din hund skal altid være tæt kontakt med hundeejeren og må ikke være til gene for andre mennesker eller dyr
 • Hvis hundeejers hund ikke adlyder, skal den føres i snor
 • Bidske hunde som ikke er lydige, er ikke velkommen i hundeskovene
Positivt ved at bruge hundeparker:
 • De fleste hundeparker er indhegnet, så din hund ikke stikker af.
 • Din hund lærer at omgås med andre hunde/hunderacer.
 • Din hund/hvalp må løbe rundt uden snor.
 • Din hund holder sig aktiv og får motion
 • Det er helt gratis at benytte dig af
 • Åben 24/7, året rundt.
Antal hundeskove i regioner

Vi har inddelt alle hundeskove i regioner for at gøre det nemt at redigere i.

Region Hovedstaden - Antal: 94
Region Sjælland - Antal: 42
Region Syddanmark - Antal: 80
Region Midtjylland - Antal: 89
Region Nordjylland - Antal: 53

Giv en bedømmelse

Du har mulighed for at lave en bedømmelse af skoven både med stjerner, billeder og tekst.

Vi håber du har lyst til at skrive en lille hilsen og fortælle andre om din oplevelse i hundeskoven: Aaby Skoven (Aabybro Hundeskov). Husk at holde kommentarerne i et anstændigt sprog og begrund dem gerne. Det vil gøre det nemmere for os at vurdere om de er relevante. På Dyreportalen har vi samlet 358 hundeskove, fritløbsområder, hundeparker, hundestrande og løbegårde i Danmark. Gå på opdagelse i vores hundeskovsarkiv og find hundeskove nær dig.

Praktisk information

Alt information om den på gælde hundepark står i højre side.
Her kan du læse alt information som er værd at vide før du besøger skoven. Info omhandler: Parkering, mulighed for vand, skraldespande, om der er borde og bænke til rådighed samt meget mere.

Har du selv en hund til salg - eller leder du efter den rette hund?

Har din hund fået hvalpe, som har brug for et nyt hjem? Eller er du opdrætter af racehunde? Hos Dyreportal.dk kan du nemt sætte hunde til salg helt gratis.

Leder du efter en bestemt hunderace, du ikke kan se her på siden? Så kan du med fordel oprette en søgeannonce hos os – på den måde hjælper Dyreportal.dk dig med at finde dit nye kæledyr.

Opret en gratis annonce her.

Hvad siger kunderne om os?

Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!

Læs mere