FB
Aalestrup Hundeskov

Aalestrup Hundeskov

Information om Aalestrup Hundeskov


Hundeskovene i Aalestrup

Informationer om hundeskovene i Aalestrup

Se om du ikke kan finde dit og din hunds nye favorit sted at blive luftet på, ved at kigge nærmere på de hundeskove der findes i Aalestrup. I hundeskovene er det, som det eneste sted i landet, tilladt at slippe hunden helt og aldeles fri for snoren alle årets dage. 

En hundeskov har altid åbent, og sandsynligheden for at møde andre hunde, der er med på fri leg under åben himmel, er stor. Derfor er en hundeskov der oplagte sted for din hund at blive aktiveret samtidig med, at den kan nå at få brændt en hel del krudt af på ganske kort tid. 

Se meget mere her og lær om de hundeskove du kan finde i Aalestrup. Tag der efter din hund under armen og lad den selv komme med bedømmelsen for, om der er nye favoritter, når det kommer til omgivelserne for lufteturen. 

Aalestrup Hundeskov

Elmegaardsvej 6, 9620 Aalestrup

Har du hørt navnet Nannas Skov? Eller måske Byskoven? Kært barn har mange navne, og i Aalestrup Skov, finder du en hundeskov, der giver din hund mulighed for at strække benene lidt ekstra. 

Aalestrup Hundeskov er et indhegnet området på over 3 hektar, der er stillet til rådighed af Vesthimmerlands Kommune. 

Området ligger centralt i byen og der er gode muligheder for at komme til stedet, både med bil eller gående. Du vil endda også, nemt og hurtigt, kunne komme til hundeskoven med den offentlige transport der, mere eller mindre, kører dig lige til lågen. 

Pak madpakken i tasken 

Mens din hund mest af alt har travlt med at snuse i jorden og løbe frit omkring, så kan du evt. nyde din medbragte madpakke ved et af de opstillede borde og bænke, som du finder indenfor indhegningen. Her er der mulighed for at tage et velfortjent hvil, mens du fornøjeligt kan nyde synet af en glad og frit løbende hund. 

Du vil også kunne invitere dine bedste hundevenner med på kaffe og kage eller tømme picnickurven uden at skulle sidde på den kolde jord. 

Det er oplagt at invitere hele familien med og det er da også muligt, i hvert tilfælde i de tørre perioder hen over året, at komme rundt med barnevognen eller klapvognen i terrænet. 

God aktivering 

En tur i hundeskoven giver din hund mulighed for at få opfyldt alle sine behov udover foder og drikke. 

Med de 3 hektarer der er at boltre sig på, kan selv de mest aktive hunde, relativt hurtigt få opbrugt energien. Her er der ingen begrænsninger, og der er masser af spændende dufte på både jorden og ved træerne, hvor mange andre hunde har sat deres spor. I Aalestrup Hundeskov er der også et rigt dyreliv, hvilket blot stimulerer din hunds lugtesanser yderligere. 

Det vil også være muligt langt de fleste dage, at møde mange andre fritgående hunde, og dermed få trænet en god og sund socialisering, og styrke lydighed og kommunikation mellem dig og din hund. 

Sådan finder du vej 

Det er ikke svært at finde vej til, eller parkere ved Aalestrup Hundeskov. Sæt blot GPS’en til adressen Elmegaardsvej 6, 9620 Aalestrup. Her finder du masser af gode parkeringsmuligheder meget tæt på den indhegning og de låger der hører til hundeskoven.

Her vil du også kunne finde skraldespande, samt de første borde og bænke på området. 

Antallet af biler på parkeringspladsen er ofte en god indikation på, hvor mange besøgende der er i hundeskoven, men kommer I for socialisering, er det selvfølgelig også muligt at lave en legeaftale inden I tager afsted. Benyt evt. en af de lokale Facebook grupper hertil.

Aalestrup Hundeskov

Elmegaardsvej 6
9620 Aalestrup
Indhegning Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

 • Bord/bænke Ja
 • Egnet for gangbesværede Nej
 • Toilet Nej
 • Agilitybaner Nej
 • Mulighed for vand Nej
 • Ansvarlig Vesthimmerlands Kommune
 • Indhegning for små hunde Nej
 • Områdestørrelse (hektar) 3
 • Skraldespande Ja
 • Kørestolsegnet Nej
 • Skiltning Skilte ved indgangen til hundeskoven
 • Vådområde Nej
 • Parkeringspladser 10

Find hundeskove gratis på Dyreportal

Find hundeskov nær dig hvor din hund kan slå sig løs og socialisere med andre hunde. Hundeskoven Aalestrup Hundeskov er en dejlig indhegnet hundeskov som ligger på adressen Elmegaardsvej 6, 9620 Aalestrup. Når du ankommer til skoven, er der 10 parkeringsplader som du frit kan benytte. Stedet er virkelig dejligt med god plads til din eller dine hunde og hvalpe frit kan løbe rundt og være aktive med andre hunde. Find hundeskov er et gratis koncept som Dyreportal.dk har startet for at få hundeejere ud i alle vores dejlige skovområder rundt omkring i Danmark.

Hvad er en hundeskov og hvem har ansvar for dem

En hundeskov er et større eller mindre indhegnet areal, hvor den ansvarlige hundeejer året rundt kan lufte den lovlige og lydige hund uden snor. I Danmark har naturstyrelsen ansvar for lige omkring 250 ud af 400 hundeskove og hundeparker der findes. Naturstyrelse er gode til at holde områderne rene og flotte til vores hunde.

Regler / hundeloven:
 • Ejer skal altid kunne kalde sin hund til dig
 • Din hund skal altid være tæt kontakt med hundeejeren og må ikke være til gene for andre mennesker eller dyr
 • Hvis hundeejers hund ikke adlyder, skal den føres i snor
 • Bidske hunde som ikke er lydige, er ikke velkommen i hundeskovene
Positivt ved at bruge hundeparker:
 • De fleste hundeparker er indhegnet, så din hund ikke stikker af.
 • Din hund lærer at omgås med andre hunde/hunderacer.
 • Din hund/hvalp må løbe rundt uden snor.
 • Din hund holder sig aktiv og får motion
 • Det er helt gratis at benytte dig af
 • Åben 24/7, året rundt.
Antal hundeskove i regioner

Vi har inddelt alle hundeskove i regioner for at gøre det nemt at redigere i.

Region Hovedstaden - Antal: 94
Region Sjælland - Antal: 42
Region Syddanmark - Antal: 80
Region Midtjylland - Antal: 89
Region Nordjylland - Antal: 53

Giv en bedømmelse

Du har mulighed for at lave en bedømmelse af skoven både med stjerner, billeder og tekst.

Vi håber du har lyst til at skrive en lille hilsen og fortælle andre om din oplevelse i hundeskoven: Aalestrup Hundeskov. Husk at holde kommentarerne i et anstændigt sprog og begrund dem gerne. Det vil gøre det nemmere for os at vurdere om de er relevante. På Dyreportalen har vi samlet 358 hundeskove, fritløbsområder, hundeparker, hundestrande og løbegårde i Danmark. Gå på opdagelse i vores hundeskovsarkiv og find hundeskove nær dig.

Praktisk information

Alt information om den på gælde hundepark står i højre side.
Her kan du læse alt information som er værd at vide før du besøger skoven. Info omhandler: Parkering, mulighed for vand, skraldespande, om der er borde og bænke til rådighed samt meget mere.

Har du selv en hund til salg - eller leder du efter den rette hund?

Har din hund fået hvalpe, som har brug for et nyt hjem? Eller er du opdrætter af racehunde? Hos Dyreportal.dk kan du nemt sætte hunde til salg helt gratis.

Leder du efter en bestemt hunderace, du ikke kan se her på siden? Så kan du med fordel oprette en søgeannonce hos os – på den måde hjælper Dyreportal.dk dig med at finde dit nye kæledyr.

Opret en gratis annonce her.

Hvad siger kunderne om os?

Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!

Læs mere