FB
Aars Skov

Aars Skov

Information om Aars Skov


Hundeskovene i Aars

Informationer om Hundeskovene i Aars 

Aars er stedet du gerne vil besøge, hvis du har hund, og ønsker et område hvor du frit kan lade den løbe omkring uden snor. Der er nemlig hundeskove i Aars, som i den grad er værd at undersøge nærmere. 

Du kan her se mere omkring de områder, der giver dig adgang, og tilladelse, til frit løb og luft under vingerne, hos din firbenede bedste ven. Se hvad du kan forvente af faciliteter og forbered dig allerede inden du tager hjemmefra, når I skal ud på et lille ekstra eventyr under åben himmel. 

Aars Skov Hundeskov

Blærevej 3, 9600 Aars

En kæmpe indhegnet hundeskov i smukke omgivelser, er hvad du kan forvente, når du vælger at tage din hund med til Aars Skov Hundeskov. Centralt beliggende mellem de store indfaldsveje til byen i Aars, finder du masser af dejlig plads I kan boltre jer på.

Sammenlignet med mange af de andre 400 hundeskove der findes i landet, er denne af en størrelse der virkelig kan give en velaktiveret, stimuleret hund, der sikkert snupper et længere hvil når I kommer hjem.
 

Eventyret begynder 

I den store hundeskov i Aars Skov, finder du mange stier i det kuperede og beplantede terræn. Der er rigeligt med muligheder for at udforske nye området sammen med din hund, hver gang I kommer forbi, og det er præcis som at befinde sig i den vilde natur, til trods for at der er hegn omkring arealet. 

Borde og bænke finder du også i hundeskoven, hvor der er en uskreven regel om at tage hen, hvis der er et ønske om at møde andre firbenede legekammerater. 

Sådan finder du vej

Parkeringspladser er der masser af overfor Blærevej 6A, 9600 Aars. Her holder du tæt på hundeskoven, så du mere eller mindre kan hoppe direkte ud af bildøren og ind af den selvlukkende låge. 

Holder der andre biler på pladsen, så kan du være mere eller mindre sikker på, at der er andre hunde et eller andet sted inde i skoven. 

Aars Skov

Blærevej 3
9600 Aars
Indhegning Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

 • Agilitybaner Nej
 • Skiltning Der er skiltning fra Blærevej mod den mest brugte indgang/parkeringspladsen.
 • Kørestolsegnet Nej
 • Mulighed for vand Nej
 • Parkeringspladser 10
 • Bord/bænke Ja
 • Toilet Nej
 • Indhegning for små hunde Nej
 • Ansvarlig Naturstyrelsen
 • Skraldespande Ja
 • Områdestørrelse (hektar) 8
 • Vådområde Nej
 • Egnet for gangbesværede Nej

Find hundeskove gratis på Dyreportal

Find hundeskov nær dig hvor din hund kan slå sig løs og socialisere med andre hunde. Hundeskoven Aars Skov er en skøn indhegnet hundeskov som ligger på adressen Blærevej 3, 9600 Aars. Når du ankommer til skoven, er der 10 parkeringsplader som du frit kan benytte. Stedet er virkelig fint med god plads til din eller dine hunde og hvalpe frit kan løbe rundt og være aktive med andre hunde. Find hundeskov er et gratis koncept som Dyreportal.dk har startet for at få hundeejere ud i alle vores dejlige skovområder rundt omkring i Danmark.

Hvad er en hundeskov og hvem har ansvar for dem

En hundeskov er et større eller mindre indhegnet areal, hvor den ansvarlige hundeejer året rundt kan lufte den lovlige og lydige hund uden snor. I Danmark har naturstyrelsen ansvar for lige omkring 250 ud af 400 hundeskove og hundeparker der findes. Naturstyrelse er gode til at holde områderne rene og flotte til vores hunde.

Regler / hundeloven:
 • Ejer skal altid kunne kalde sin hund til dig
 • Din hund skal altid være tæt kontakt med hundeejeren og må ikke være til gene for andre mennesker eller dyr
 • Hvis hundeejers hund ikke adlyder, skal den føres i snor
 • Bidske hunde som ikke er lydige, er ikke velkommen i hundeskovene
Positivt ved at bruge hundeparker:
 • De fleste hundeparker er indhegnet, så din hund ikke stikker af.
 • Din hund lærer at omgås med andre hunde/hunderacer.
 • Din hund/hvalp må løbe rundt uden snor.
 • Din hund holder sig aktiv og får motion
 • Det er helt gratis at benytte dig af
 • Åben 24/7, året rundt.
Antal hundeskove i regioner

Vi har inddelt alle hundeskove i regioner for at gøre det nemt at redigere i.

Region Hovedstaden - Antal: 94
Region Sjælland - Antal: 42
Region Syddanmark - Antal: 80
Region Midtjylland - Antal: 89
Region Nordjylland - Antal: 53

Giv en bedømmelse

Du har mulighed for at lave en bedømmelse af skoven både med stjerner, billeder og tekst.

Vi håber du har lyst til at skrive en lille hilsen og fortælle andre om din oplevelse i hundeskoven: Aars Skov. Husk at holde kommentarerne i et dæmpet sprog og begrund dem gerne. Det vil gøre det nemmere for os at vurdere om de er relevante. På Dyreportalen har vi samlet 358 hundeskove, fritløbsområder, hundeparker, hundestrande og løbegårde i Danmark. Gå på opdagelse i vores hundeskovsarkiv og find hundeskove nær dig.

Praktisk information

Alt information om den på gælde hundepark står i højre side.
Her kan du læse alt information som er værd at vide før du besøger skoven. Info omhandler: Parkering, mulighed for vand, skraldespande, om der er borde og bænke til rådighed samt meget mere.

Har du selv en hund til salg - eller leder du efter den rette hund?

Har din hund fået hvalpe, som har brug for et nyt hjem? Eller er du opdrætter af racehunde? Hos Dyreportal.dk kan du nemt sætte hunde til salg helt gratis.

Leder du efter en bestemt hunderace, du ikke kan se her på siden? Så kan du med fordel oprette en søgeannonce hos os – på den måde hjælper Dyreportal.dk dig med at finde dit nye kæledyr.

Opret en gratis annonce her.

Hvad siger kunderne om os?

Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!

Læs mere