FB
Arden Hundeskov

Arden Hundeskov

Information om Arden Hundeskov


Hundeskovene i Arden

Informationer om hundeskovene i Arden

Arden er et sted, der er kendt for en skøn og unik natur, og derfor har Naturstyrelsen også valgt, at nogle af de 400 hundeskove der findes rundt omkring i landet, skulle placeres lige præcis der. 

Det er absolut ikke kun de firbenede, der kan nyde friheden her. Der er nemlig rig mulighed for at alle kan få lidt frisk luft i kinderne, og et par ekstra skridt på skridttælleren. 

I en hundeskov er det muligt, og tilladt, at slippe hunden helt og aldeles fri fra snoren, så der ikke er nogle begrænsninger. Vil du vide mere om de hundeskove, der findes i området omkring Arden, så læs med her og bliv klogere på, hvor du skal køre hen, for at give din hund en ekstra god oplevelse. 

Arden Hundeskov

Skovvej 95, 9510 Arden 

En kæmpe hundeskov er, hvad du kan forvente, når du kører til Arden med din hund. Hele herligheden er indhegnet, så de frie hunde ikke kommer ud på den forkerte side af skellet. 

Du finder et varieret terræn, der har alt hvad en hund kunne drømme om. Alt lige fra forskellige løv- og nåletræer, til fristende søer og vandhuller til de vandglade vovser. 

Arden Hundeskov befinder sig i Rold Skov, mere specifikt i den del der også kaldes for Hesselholdt Skov. Her venter der en helt særlig oplevelse, for Hesselholt Skov og nemlig en gammel sag, der giver en helt unik stemning, når du begiver dig rundt på de mange snoede stier. 

Et væld af faciliteter 

Her er der tale om en stor skov med alt hvad dette indebærer, og i særdeleshed hundeskov med masser af gode faciliteter som du kan gøre brug af, når du og din hund er på besøg. Med 14 hektarer at bevæge sig på, går der hurtigt en rum tid, inden din hund er færdig med at løbe frit omkring, så det opstillede toilet er bestemt et godt tiltag. 

Her kan du også hente rent drikkevand til hunden, så den kan slukke tørsten efter lange distancer i høj fart og eventuelt leg med andre artsfæller. Igennem hundeskoven finder du ligeledes borde og bænke, skraldespande til efterladenskaberne samt bålplads til at riste pølserne til frokosten. 

Du kan roligt invitere hele familien med i hundeskoven, hvor du inde på området også finder en naturlegeplads, der kan benyttes af både store og små. 

Vandhundenes legeplads

Der er som sagt 14 hektarer i Arden Hundeskov, og altså rigeligt med plads i det varierede terræn, der byder på lidt af hvert, til både store og små. 

Der er særligt et sted, der kan glæde de ægte vandhunde, da der er et større område med lavvande, hvor der findes søer, vandhuller. I de våde perioder og lige efter regnvejr er området selvfølgelig ekstra vådt, og har du kun to ben, bør du nok medbringe et par gummistøvler.

Alt i alt, er Arden Hundeskov et sted, der kun kan give glæde til både dig og din hund. Drag selv på eventyr og opdag alle herlighederne. 

Mød andre hunde

Det kan måske virke en smule uoverskueligt at gå rundt i hundeskoven i Arden, for at finde frem til andre hunde. Derfor kan du med fordel lave en legeaftale allerede inden du tager afsted, så du er sikker på, at der er nogle din hund kan tumle rundt med, mens I er på besøg. 

Ellers er den uskrevne regel i hundeskoven, at man bevæger sig mod de opstillede borde og bænke, hvis man har et ønske om at møde andre artsfæller. 

Sådan finder du vej 

På adressen Skovvej 95, 9510 Arden, finder du den parkeringsplads, der ligger nærmest til Arden Hundeskov. For enden af skovvejen er der masser af plads til flere biler, og gode muligheder for at vende rundt, når du skal derfra igen. 

Arden Hundeskov

Skovvej 95
9510 Arden
Indhegning Hundeskoven er indhegnet

Praktisk information

Find hundeskove gratis på Dyreportal

Find hundeskov nær dig hvor din hund kan slå sig løs og socialisere med andre hunde. Hundeskoven Arden Hundeskov er en fin indhegnet hundeskov som ligger på adressen Skovvej 95, 9510 Arden. Når du ankommer til skoven, er der 0 parkeringsplader som du frit kan benytte. Stedet er virkelig hyggeligt med god plads til din eller dine hunde og hvalpe frit kan løbe rundt og være aktive med andre hunde. Find hundeskov er et gratis koncept som Dyreportal.dk har startet for at få hundeejere ud i alle vores dejlige skovområder rundt omkring i Danmark.

Hvad er en hundeskov og hvem har ansvar for dem

En hundeskov er et større eller mindre indhegnet areal, hvor den ansvarlige hundeejer året rundt kan lufte den lovlige og lydige hund uden snor. I Danmark har naturstyrelsen ansvar for lige omkring 250 ud af 400 hundeskove og hundeparker der findes. Naturstyrelse er gode til at holde områderne rene og flotte til vores hunde.

Regler / hundeloven:
  • Ejer skal altid kunne kalde sin hund til dig
  • Din hund skal altid være tæt kontakt med hundeejeren og må ikke være til gene for andre mennesker eller dyr
  • Hvis hundeejers hund ikke adlyder, skal den føres i snor
  • Bidske hunde som ikke er lydige, er ikke velkommen i hundeskovene
Positivt ved at bruge hundeparker:
  • De fleste hundeparker er indhegnet, så din hund ikke stikker af.
  • Din hund lærer at omgås med andre hunde/hunderacer.
  • Din hund/hvalp må løbe rundt uden snor.
  • Din hund holder sig aktiv og får motion
  • Det er helt gratis at benytte dig af
  • Åben 24/7, året rundt.
Antal hundeskove i regioner

Vi har inddelt alle hundeskove i regioner for at gøre det nemt at redigere i.

Region Hovedstaden - Antal: 94
Region Sjælland - Antal: 42
Region Syddanmark - Antal: 80
Region Midtjylland - Antal: 89
Region Nordjylland - Antal: 53

Giv en bedømmelse

Du har mulighed for at lave en bedømmelse af skoven både med stjerner, billeder og tekst.

Vi håber du har lyst til at skrive en lille hilsen og fortælle andre om din oplevelse i hundeskoven: Arden Hundeskov. Husk at holde kommentarerne i et dæmpet sprog og begrund dem gerne. Det vil gøre det nemmere for os at vurdere om de er relevante. På Dyreportalen har vi samlet 358 hundeskove, fritløbsområder, hundeparker, hundestrande og løbegårde i Danmark. Gå på opdagelse i vores hundeskovsarkiv og find hundeskove nær dig.

Praktisk information

Alt information om den på gælde hundepark står i højre side.
Her kan du læse alt information som er værd at vide før du besøger skoven. Info omhandler: Parkering, mulighed for vand, skraldespande, om der er borde og bænke til rådighed samt meget mere.

Har du selv en hund til salg - eller leder du efter den rette hund?

Har din hund fået hvalpe, som har brug for et nyt hjem? Eller er du opdrætter af racehunde? Hos Dyreportal.dk kan du nemt sætte hunde til salg helt gratis.

Leder du efter en bestemt hunderace, du ikke kan se her på siden? Så kan du med fordel oprette en søgeannonce hos os – på den måde hjælper Dyreportal.dk dig med at finde dit nye kæledyr.

Opret en gratis annonce her.

Hvad siger kunderne om os?

Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!

Læs mere