Top banner

Alle hunde til salg

Find din nye bedste ven! Vi har samlet et stort udvalg af skønne hunde som er til salg

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Fisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Køb hund 

Går du med overvejelser om at anskaffe dig en hundehvalp eller hund? Så er du kommet til den rigtige dyreportal. Vi har samlet en liste med salgsklare hundehvalpe og hunde, som enten bortgives eller adopteres. På siden finder du alle hunderacer som sælges i Danmark. Gå på opdagelse blandt vores store hundeudvalg og find din næste, bedste firbenede ven.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

 


Hunde og hvalpe til salg 

 

Hunden er menneskets bedste ven, og det er faktisk et gammelt ordsprog, men det holder virkelig stik, for en hund vil være din ubetinget bedste-ven, og den vil være der for dig igennem tykt og tyndt. At anskaffe sig en hund, vil man ikke gå galt i byen med, hvis man ønsker et kæledyr som hele familien vil holde af. En hund vil altid bringe glæde på de gode og dårlige dage. Det er derfor naturligvis også nødvendigt, at man behandler sin hund ordentligt, og sørger for at skabe de bedste forudsætninger for ens nye hund, så det får det bedste liv. Det er en god idé allerede inden man påtænker, at anskaffe sig en hund, at gøre sig klart, hvilke forpligtelser man har, og hvad en hund egentlig kræver i det lange løb. En hund vil altid gøre sit for at gøre dig glad, og derfor er det altså også ens pligt at gøre det bedste man kan for sin hund. At anskaffe sig en hund skal man overveje nøje, for det er en forpligtelse, som varer ved i mange år.

 

For at hunden skal blive den bedste ven, som nævnt ovenfor, er det yderst nødvendigt, at man får en rigtig god start med sin hund. Skulle det ske at man starter forkert på grund af manglende kendskab til at omgås hunde, ender det som regel med, at man får et adfærdsproblem, som senere viser sig at være vanskeligt at løse, og det er ikke sjovt hverken for dig eller din nye hund. Det har også en stor betydning at vurdere, hvilken race, man bør vælge, for der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange racer, som findes. Det er virkelig vigtigt at finde ud af hvilken race, som passer til dig og dit aktivitetsniveau - men også dit kendskab til hunde og racerne. Føler man sig usikker på valget af hund, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til hunde, og det er altid en god idé at spørge én gang for meget, end én gang for lidt.

 

 

Hunderacer

 

På dyreportal er der lister over racer, som hele tiden bliver opdateret og vedligeholdt, så man hele tiden kan holde sig opdateret på racerne. På dyreportal kan du også finde en masse annoncer på hunde, som er til salg. At handle ved hjælp af dyreportal, vil man altid være på den sikre side, da alle annoncer bliver verificeret således at man ved helt nøjagtigt, hvad man har med at gøre. I søgen på en ny hund, vil det også være en god idé at besøge den kennel, hvor hunden er opdrættet, da sådan et besøg kan fortælle mange ting, og besøget kan også give én en ret god mavefornemmelse, som er god at gå efter. På sådan et besøg kan man som regel altid se, hvordan de øvrige hvalpe ser ud i kuldet, samt se og vurdere moderens temperament. Det er generelt set også bare en god idé at se hvor hvalpen kommer fra, og se hvilke forhold de lever under.

Det er dog meget vigtigt at huske, at det ikke er lovligt at fjerne hvalpen fra moderen før hvalpen er 8 uger gammel, så det må man endelig ikke gøre - også selvom man eventuelt får det tilbud. Hvis man får dette tilbud, så er det klart et rødt flag, og så skal man nok se sig om efter en anden kennel. Det er også vigtigt at være indstillet på, at der er forbundet en udgift ved at have hund, og det er vigtigt at overveje det økonomiske aspekt i anskaffelsen af en hund. At købe hunden vil faktisk være den mindste udgift i det store hele, da der er udgifter til dyrlæge, forsikringer, foder - og hvad din hund ellers måtte behøve i pleje og andre ting. Herudover kommer der en lovpligtig ansvarsforsikring, som er vigtig at have styr på, når man ønsker at få en hund. Det vil ydermere også være nødvendigt at få en mærkning af hunden, som kan være en tatovering eller chipmærkning - det er også muligt at gøre begge dele, hvis det er det, som man ønsker. Udover ovenstående vil det være nødvendigt at få hunden vaccineret mod forskellige sygdomme, og dette er altså og en udgift, som opstår løbende, da mange vaccinationer skal holdes ved lige løbende. Hvis man vil helgardere sig mod ubehagelige dyrlægeregninger, kan man tegne en sygeforsikring, som også vil være forbundet med en udgift, men det kan i den grad betale sig i det store hele.Det er meget induviduelt men ofte lever mindre hunde længere men i gennemsnit lever en hund ca. 10-13 år

Vi har samlet 6 ting du altid kan fodre din hund med, så længe det ikke drejer sig om ekstreme mængder:

 • Græskar.
 • Æbler. 
 • Gulerødder.
 • Havregryn.
 • Annanas. 
 • Laks.

Ja man skal have en ansvarsforsikringen på sin hund deter lovpligtig ifølge Hundeloven og skal tegnes inden din hund fylder fire måneder. Forsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre hunde, mennesker eller deres ting.

Der vil være forskel om det er en stor eller en lille hund.
Men i gennemsnit koster en hund 750,00 kr. om måneden. Det er med fordre, forsikring.