FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Andre fisk til salg

Hvis du har haft fisk i mange år, så er du måske efterhånden bekendt med nogle af de forskellige racer – og måske har du endda fundet dine favoritter. Hvis ikke så kan det til gengæld godt være en udfordring at få bygget en lille fiskefamilie op, der ikke går til angreb på hinanden.

Der er mange andre fisk, som du kan kigge nærmere på, inden du går i gang med at købe ind fra højre og venstre.

Læs mere i vores leksikon om racen Andre Fisk.

Køb andre fisk

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Kobbertetra

En Kobbertetra er en god begynderfisk til dit akvarie. Den har sølv- og kobberfarvede finnespidser, og derfor skaber den nogle flotte og skinnende stimer i akvariet, som du kan kigge på i flere timer – den oplagte pauseskærm om man vil. Yderligere kan kobbertetraen tilpasse sig langt de fleste akvariemiljøer, og den lever også godt i særligt tæt beplantede akvarier, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis med indretningen. Du kan sætte den sammen med andre fisk, hvis du har minimum 6 af dens egen art, men du kan også starte med denne og vænne dig til at have fisk til at starte med.


Pristellatetra

En anden god akvariefisk, der er fantastisk til dig, der lige er startet ud med at have fisk i hjemmet, er pristellatetra. Pristellatetra har en sortstribet rygfinne, og en næsten gennemsigtig krop, der gør den meget unik at kigge på. Den er ligesom Kobbertetraen glad for meget tæt beplanting, så de to arter vil være en god kombination. De spiser også omtrent det samme, hvilket gør det nemmere at have de to fisk i samme akvarie, mens du endnu lærer mere.

Igen er det en stimefisk, og det er derfor vigtigt, at du har minimum seks af dens egen art – dog er den fredelig på samme måde som kobbertetraen, så rammerne for andre fisk i samme akvarie er rimelig åbne.


Perlegurami

Perlegurami er en fisk, der er dækket af små perlemorsfarvede pletter, og så har den nogle følehornslignende finner. Den skiller sig med garanti ud i akvariet, men den er ikke svære at have end så mange andre. Faktisk er den både nem at fodre og passe – den acceptere ligesom de to forrige både tørrede algeflager og levende foder, hvorfor de tre sagtens kan gå i samme akvarie. Den er også fredelig, og kan fint dele akvariet med andre – husk dog at give den et sted, hvor den kan gemme sig.


Andre fisk, som du skal passe på

Der er mange fredelige små fisk, som du med fordel kan starte akvariet ud med. Det er en fordel at vælge fisk, der har omtrent de samme spisevaner til at starte med, og som alle kan sammen uden problemer.

Det er en god ide at passe på andre fisk, der er mere aggressive og territoriale. Selvom mange er glade for klovnfisk, så er den for eksempel svær at have sammen med andre netop på grund af dens temperament.


Andre fisk til salg og køb hos Dyreportal.dk

Er du på udkig efter et lille udvalg af forskellige fisk, som du kan have i dit akvarie? Uanset om søger store eller små, så finder du et bredt udvalg af andre fisk, som du kan bruge til at pryde vandet. På Dyreportal.dk finder du både velvoksne fisk og små unger, som du kan købe. Og hvis dine fiske skulle have formeret sig, så du ikke længere har plads til dem alle i tanken, så kan du altid oprette en gratis salgsannonce her på siden.

På Dyreportal.dk går vi meget op i tryghed. Hvis ikke du kan både købe og sælge dyr med ro i maven, så har vi fejlet vores job som platform.

Derfor forsøger vi at holde sikkerheden helt i top med regelmæssige stikprøver samt en manuel gennemgang af hver enkelt ny salgsannonce, der kommer op på siden. På den måde finder du ingen falske annoncer, og du kan trygt handle med kæledyr hos os.