FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Anthias til salg

Anthias fisk er et populært valg i en akvarietank – og de er utroligt flotte at se på. De er relativt nemme at holde – nogle kræver lidt tilvænning – og så er de aktive og kan bringe generte fisk frem i tanken. Hvis du kigger under her finder du salgs annoncer indenfor denne art. Længere nede kan du læse dig til mere viden om akvariumfisken.

Læs mere i vores leksikon om racen Anthias.

Køb anthias

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Anthias

Denne fisteart består af nogle helt fantastisk smukke farverige fisk, som er til at finde rundt omkring i verden på koralrev. Indenfor arten er der masser af forskellige typer og fælles for alle er de har hver sin unikke farve. Arten lever i havet og svømmer gerne samme i store stimer. Denne akvariefisk er for de øvet, de kan være svære at holde hvis ikke man har den korrekte viden og de rigtige forhold. Kan man få det til at fungere får man et helt vildt flot og farverigt akvarium. 

Gode råd til at holde Anthias 

Det er vigtigt man har står på vandværdierne, de skal side lige i skabet og der skal være plads til fiskende kan svømme rundt gerne med steder hvor de kan få noget skygge. Når du placere akvariet er skal det helst stå for sig selv de først måneder efter dine fisk er kommet der i. Arten bliver nemt skræmt og det er også en god ide ikke at sætte dem sammen med aggressive fisk, da det kan ende med de holder sig skjult og dør af sult. 


En fisk med mange grene

Anthias fisk fås i en lang række forskellige grene. Den har udviklet sig, så der i dag er 34 forskellige grene, som du kan vælge imellem. De tre mest populære valg er Indian Ocean Lyretail Anthias, Bali Lunate Anthias (der trods alt er en smule sjælden) og sidst Red Fairy Anthias.


Indian Ocean Lyretail Anthias

Indian Ocean Lyretail Anthias er nem at tage sig af, den har et fredfyldt temperament og den spiser alt. Den trives bedst i vand med en pH på 8.04 og i en temperatur på ca. 26 grader celsius. Hannerne findes typisk i rødlige nuancer, mens hunnerne har en tendens til at være mere orange i farven. De er aktive små fisk, der gerne hjælper med at få de mere generte fisk til at vise sig i akvariet; dog trives de bedst i en tank, hvor det kun er dens egen race, der har bopæl. Anthia bor midt i tanken, men er glade for meget plads, så de kan finde flere gemmesteder. De er hermafroditiske, og det ses typisk, at den største hun i gruppen vil ændre sig til at tage en dominerende hans plads, hvis han skulle omkomme. Dette er et art-typisk træk ved Anthias arterne.


Bali Lunate Anthias

Bali Lunate Anthias er en udsædvanlig dybvands anthias, og den er på ingen måde et lige så populært valg som Indian Ocean Lyretail antias fisken. Det er en smuk fisk med en flot farvee, der viser sig i nuancer af rosenrød og andre røde farver, der blander sig med en gylden farve i årene. Dens mest karakteristiske træk er dens måneformede halefinne, som du ikke ser på mange andre fisk.


Hvis du vælger at købe en Bali Lunate Anthias, så bør du være forberedt på, at den i starten kan have lidt problemer med at vænne sig til dens nye og noget mindre omgivelser. De foretrækker akvarier med lave til moderate lysforhold i starten, da de kommer fra vand på op til 196 fod dybe – over tid vil du dog kunne oplyse akvariet mere, så du har nemmere ved at se dem. De vil også blive fredelige sammen med andre fredelige fisk i et akvarium efter denne tilvænningsperiode.


Red Fairy Anthias

Den sidste af de tre mest kendte akvariefisk indenfor arten Anthias er Red Fairy Anthias. Den er moderat nem at have i sit akvarium – og nok en af de nemmeste af dens art. Den findes i det røde hav, maldiverne og langs great barrier reef. Både hannerne og hunnerne er orange til røde, men de adskilles ved, at hannerne har en rød stang, der går vandret på kroppen og en rød halefinne. Hunnerne har kun røde spidser på halefinnen, og så har de en flot pink-orange farve.


Anthias fisk til salg og køb på dyreportal.dk

Er du på udkig efter en af de flotte og farverige Anthias fisk – uanset om det er en unge, voksen eller måske en lille flok – så kan du finde dem lige her på siden. På Dyreportal.dk finder du et stort udvalg i forskellige farver til – og skulle du være gået hen og fået for mange, så du har du også mulighed for at oprette en gratis salgsannonce her på siden.


Tryghed er altafgørende for Dyreportal.dk, og derfor tager vi os nogle forholdsregler for at sikre netop dette. Vi kigger manuelt alle annoncer igennem og foretager stikprøver med jævne mellemrum, så vi kan garantere, at sikkerheden er i orden. Det skal være med ro i maven, at du kan købe og sælge levende dyr, og derfor tolererer vi ikke falske annoncer.