FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Bars Og Kardinalfisk til salg

Bars og kardinalfisk er to yderst populære typer af fisk – dog er det af to helt forskellige årsager. Mens bars er en eftertragtet spise og en meget fin sportsfisk at fange for lystfiskerne, så er kardinalfisken en utroligt flot tilføjelse til dit akvarie – afhængig af hvilken type, du vælger selvfølgelig. Under her kan du se salgsannoncer indenfor arten og længere kan du læse dig til mere information om fiskene.

Læs mere i vores leksikon om racen Bars Og Kardinalfisk.

Køb bars og kardinalfisk

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Kardinalfisken i naturen

Alle fisk kommer oprindeligt fra naturen, og kardinalfisken har sin plads ved Banggai-øerne ud for Sulawesi i Indonesien. Her holder den til ved koralrev i alt lige fra 1 meters dybe til 15 meters dybe. De er dog blevet til en truet art, siden man introducerede akvariefisk i 1990’erne, og kattegatcenteret opdrætter dem derfor til dette formål, så der stadig er nogle tilbage ved revet.


Foreningen af to kardinalfisk

Hannerne har ikke meget at skulle have sagt, når det kommer til at vælge sin mage – denne opgave står hunnerne for. Hun udfører en sindig parringsdans, der kan tage alt lige fra nogle timer til tre dage, og så signalere hannen ja – hvis han er interesseret – ved at åbne sin mund. Denne accept fører til, at hunnen udstøder sine æg, som bliver befrugtet, og så får hendes mage ellers lov til at tage over. Det er nemlig hannen, der udruger æggene – på samme måde som du måske ved, at pingvinerne har deres arrangement.

Han beholder dem i munden i op til 30 dage, indtil æggene er så store, at der ikke længere er plads til dem. Så vil æggene klække og ca. 40 unger ”fødes”. Han vil spytte dem ud mellem piggene på et søpindsvin, hvor de kan leve beskyttet og trygt i den første tid, indtil de bliver store nok til at passe på sig selv. Kardinalfisken er en omsorgsfuld far, hvilket har vist sig på netop denne måde.


En akvariefisk med mange grene

Akvariefisk findes typisk i mange grene, og her er kardinalfisken ingen undtagelse. Du kan vælge imellem 17 forskellige arter, der alle betragtes som kardinalfisk, og som har mange forskellige udseender og farver. Nogle er meget kraftige i farven, mens andre er brune og går mere i ét med sandet. Kroppen kan også både være helt enkel og aflang, men et art som Baggai Kardinalfisken har et yderst interessant udseende, der vil klæde enhver akvarietank.


Bars i naturen

Bars findes også i naturen – dog behøver du ikke at tage lige så langt væk for at finde dem. Det er en stimefisk, der findes i middelhavet og Sydeuropa, men om sommeren findes de også i havene omkring Danmark. Den lever på et sted mellem 10 meter og 80 meters dybde i kystnære bugter og flodmundinger.


Til trods for at det er en stimefisk, så kan den blive helt op til 1 meter lang. Den er beslægtet med havaborrerne, og den holdes ikke som akvariefisk, men derimod bliver den ofte præsenteret hos fiskehandleren – særligt om sommeren, hvor den kan fås helt frisk. Det er især en eftertragtet spise i Frankrig og Storbritannien – og et godt valg, hvis du helst vil undgå at støde på fiskeben.


Bars Og kardinalfisk til salg og køb på Dyreportal.dk

Er du på udkig efter Bars Og Kardinalfisk til dit akvarie? Uanset om det er en lille unge, en velvoksen fisk eller en flok, som du søger, så kan du findes det helt rigtige valg til netop dig lige her på Dyreportal.dk. Og skulle du ønske at sælge din Bars Og Kardinalfisk i stedet, så har du også mulighed for det – du kan altid oprette en gratis salgsannonce her.

 

Når det kommer til arbejdet og handel med dyr, så er tryghed alfa omega på Dyreportal. Vi vil gerne sikre vores kunder, at de kan både sælge og købe dyr fra vores side med ro i maven. Derfor gennemgår vi manuelt alle nye annoncer med Bars Og Kardinalfisk og foretager jævnlige stikprøver, så du ikke risikerer at finde en falsk annonce her på siden.