FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Krebsdyr og Snegle til salg

Hvis du har akvarium derhjemme, og ønsker at udvide mængden af typer af dyr, så kan det være, at du skal overveje krebsdyr og snegle. De kan både være interessante at kigge på, men også meget nyttige for miljøet i dit akvarium. Der er mange ting man skal være opmærksom på hvis man alvorligt overvejer at købe nogle krebsdyr og snegle til sit akvarium. Det er en god ide at læse med her, men det er det ikke kun hvis du overvejer at købe nogle fantastiske krebsdyr og snegle til dit akvarium. Det kan også blot være, fordi du synes, det er interessant at lære lidt om disse spændende dyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Krebsdyr Og Snegle.

Køb krebsdyr og snegle

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Rejer, krebsdyr og snegle i akvarium

Udover at de ser flotte ud, så er der mange gode grunde til at tilføje disse slags dyr i sit akvarium. Det er nemlig rigtig godt for miljøet i dit akvarium. Et akvarium er nemlig et lille økosystem, og det skal passes godt på. At have de rigtige former for organismer, samt de rigtige mængder, er en måde at have nogle selvregulerende systemer som opretholder de rigtige forhold i akvariet - ligesom ude i naturen!


Det er vigtigt at tænke over størrelsen af de krebsdyr og snegle man putter i sit akvarium. De større slags kan godt finde på at lave ravage nemlig. De kan godt ødelægge planter i akvariet, og faktisk også gå efter langsommere fisk. Hvis man får alt for små versioner, så kan disse også blive til føde for de større fisk, medmindre man holder dem for sig selv.


Hvorfor bør du holde krebsdyr og snegle?

Disse slags dyr kan spise alger i akvariet, og dermed holde miljøet sundt og bæredygtigt. Det kan være en stor fordel hvis man har et stort akvarie med mange forskellige slags organismer. Det sparer også dig for en masse arbejde, da dyrene kan være med til at danne et selvregulerende system.

På den måde kan akvariet være sin egen lille verden, med et økosystem der opretholder sig selv. Få fx. nogle former for planter som både kan udgøre føde for dyrene, men også formere sig på samme tid. Overvej at få moskugler, det kan rejerne rigtig godt lide at spise af.


Hvad er de flotteste rejer, krebs og snegle?

Hvis man vælger at anskaffe sig disse slags dyr mere for udseendet end for det funktionelle, så er der også rigtig mange muligheder at overveje. Disse dyr kommer i flere størrelser, farvemønstre og udseender, som alle hver især har sit eget særlige udtryk.

Nogle snegle har særlige mønstre, som fx. en Zebra snegl med dens flotte striber på snegle huset. Man kan også overveje den sjove Røde Krystalreje, som nærmest ligner et bolsje man kunne få stukket i hånden hos sin bedstemor, med den henholdsvis hvide og røde striber. Det er virkelig et dyr man lægger mærke til!


Varier bestanden i dit akvarium med nogle spændende krebsdyr og snegle!

Hvis du er en stolt akvariumpasser, og ønsker at have en varieret bestand som er spændende og unik at kigge på, så kræver det jo, at du har en masse forskellige fantasifulde slags dyr. Mange vil måske tænke, at det primært er fisk man skal holde i et akvarium, men ude i havet er der jo et virvar af forskellige slags organismer. Denne form for variation kan du opnå ved at finde frem til nogle lidt usædvanlige slags havdyr. Køb fx. nogle Lilla Hjertemuslinger, og skab et unikt look i dit akvarium! Eller overvej den sjove Tylomelania Sulawesi Orange rabbi. Det er en tornsnegl med et helt unikt look, som kommer fra Sulawesi.

Det kan altså virkelig være en fordel for dit akvarie at afvige fra kun at købe fisk. Der er mange forskellige slags snegle og krebsdyr til salg i butikker og på nettet, så det er bare om at gå på jagt efter de helt rigtige for dig! Du kan blandt andet købe og sælge flotte fisk og krebsdyr på dyreportal.dk.