FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Malawi cichlider til salg

Når du tænker på akvariefisk, så tænker du garanteret på de små søde fisk, som du ser på en computerskærm, når den er sat på pause. Og selvom alle akvariefisk er søde, så er det ikke dem alle, der er små. Et godt eksempel på en større akvariefisk er Malawi Cichlider. Den kan blive op til 45 cm lang og den når typisk en vægt på op til 1,5 kg. Det kræver altså et stort akvarie, hvis du skal have plads til sådan en hjemme i stuen.

Læs mere i vores leksikon om racen Malawi Cichlider.

Køb malawi cichlider

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Malawi Cichlider som akvariefisk

Malawi Cichlider er ikke den fødte akvariefisk for alle hjem. Til trods for, at det er en rolig art, der som udgangspunkt kan gå sammen med andre rolige arter som for eksempel Tetra, Rasbora, Maller og Guramier, så er det dog værd at bemærke, at selv de helt små og søde unger af arten Malawi Cichlider, kan blive op til 45 cm lange, så de bør blive holdt i specialakvarier.

De små arter kan nøjes med at akvarie på mindst 128 L – hvilket stadig er relativt stort – mens de helt store bør have et akvarie på minimum 250 L – og gerne et, der er mindst 150 cm i længden. Det kræver altså god plads i hjemmet, hvis du har forelsket dig i netop denne fisk. Til gengæld så får du dig en ven for livet. Fisken kan nemlig blive mellem 10 år og 20 år gammel, så køber du en af de helt små og søde unger, så skal du være forberedt på at forbinde dig i lang tid endnu.


Malawi Cichlider i det vilde

Der findes mere end 1300 forskellige arter under Cichlider kategorien, og de stammer alle primært fra ferskvandsområder omkring Afrika, Madagaskar, Asien og Amerika. Den store artsrigdom kommer fra dens enormt gode evne til at tilpasse sig ethvert klima, og også deres evne til at leve i fred og harmoni sammen med mange andre arter. Det er også en fisk, som du som sagt kan have i et akvarie, såfremt du har et, der er stort nok.


Malawi Cichlider udseende

Der er stort forskel på både størrelse, farve og mønster, når det kommer til Malawi Cichlider. Typisk vil de dog have en oval form med en enkelt rygfinne, og det vil være fælles for alle arterne, at de bliver mere grå med alderen. I deres unge dage findes de dog i farver fra den grå til de mere lysere og skrappere farver.


Malawi Cichlider er en stor art, der bliver op til omkring de 45 cm. Der findes endnu større arter, der bliver helt op til 1 meter, mens de mindste er så lidt som 1,5 cm. Typisk vil de mindste arter dog have en størrelse på mellem 5 cm og 7 cm, de mellemstore vil måle mellem 7 cm og 10 cm og de helt store vil blive mellem 10 cm og 15 cm (her menes der de arter, som man typisk holder i akvarier).


Malawi Cichlider til salg og køb hos Dyreportalen.dk

Hvis du ikke er bange for en stor akvariefisk og gerne vil have en ven for livet, så er en Malawi Cichlider bestemt ikke noget dårligt valg for dig – og du kan finde det perfekte match på siden. Uanset om du søger en lille sød unge på nogle få centimeter, eller du er klar til at huse en 1,5 kg fisk fra start, så har vi garanteret den perfekte Malawi Cichlider til dig her hos Dyreportal.dk.


Tryghed og sikkerhed er alfa omega hos Dyreportal.dk. Vi gør alt i vores magt for at holde vores hjemmeside sikker, da det er altafgørende, når der handles med levende væsener. Ovenikøbet kigger vi også samtlige salgsannoncer igennem manuelt, og vi foretager jævnlige stikprøver, så vi kan give dig en tryghedsfølelse samt ro i maven, når du handler hos os.