FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Malle til salg

En malle er til stor glæde for både lystfiskere og akvarieentusiaster. Det er nemlig en fisk, der er oplagt at have i sit akvarie, så den kan hjælpe med at holde alting rent, den er fantastisk at begynde sin opdrætter-hobby med, og så er kan det også være noget af en sejr at fange den, når man er ude og fiske med vennerne. Maller fås i mange forskellige størrelser, men de er kendt for at have en mund, der fungerer som en sugekop. Derudover er hannerne kendte for deres karakteristiske skæg.

Læs mere i vores leksikon om racen Malle.

Køb malle

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Malle som akvariefisk

Maller er utroligt populære at have i akvariet, fordi det er en af de fiskearter, der er bedst til at hjælpe med at holde akvariet rent for algevækst. Den er også kendt som sugemallen, netop fordi den suger sig fast for at kunne skrælle algebelægningen af akvarieruder og dekorationsmaterialer. Hvis du gerne vil have en malle i dit akvarie, så kan du finde dem til salg her på siden, eller du kan udvide din hobby fra blot at have fisk i akvarie til at opdrætte fisk i akvariet. Her er denne fisk et godt sted at starte – dog er det vigtigt, at du begynder på denne hobby med det rette akvarie til formålet. Det skal nemlig være indrettet med øje på, at du vil avle maller i det.

Det skal nemlig være indrettet på en helt bestemt måde, hvis du gerne vil have gode resultater. Sugemaller er fredelige af natur, så du behøver ikke at være bange for, at du sætter for mange sammen, så længe der er nok plads. Du skal dog gerne have minimum 5 sammen, da de er naturligt sociale fisk, der gerne opholder sig i grupper.


Avleprocessen hos Maller

Avleprocessen vil være en, som du kan følge med i, hvis du vælger at ville opdrætte maller. For at få det bedste udbytte, så kan du med fordel indrette akvariet, så du får nogle glade maller – det er nemlig blevet vist, at det gør dem mere yngledygtige . Det kræver blandt andet nogle huler, som hannerne kan gemme sig.

De vælger en hver især, og så vil hunmallen svømme hen til hulen, så hun er ynglevillig. Efterfølgende jages hun bort igen, så hannen kan passe på æggene i fred. Det tager kun nogle få døgn efter denne proces, og så vil de store rødgule æg – som er blevet sat fast i loftet – begynde at klækkes. Ungerne vil i starten holde sig til hulen, men efterhånden som dagene går begynder du at kunne følge deres udvikling, da de bevæger sig ud på sandbunden.


Efter 3 til 4 måneder kan du flytte dem til et andet akvarie, eller du kan sælge dem her på siden til en, der mangler en malle, der kan rense algevæksten fra deres akvarie. Hvis du selv har et, der trænger til en kærlig hånd, så kan de små unger også hurtigt få styr på det – de er langt mere aktive end de ældre hanner.


Malle til salg og køb hos Dyreportal.dk

Er du på udkig efter en malle – hvad enten du skal bruge den til at rense algerne af tankens sider eller bruges til avl, så finder du et udvalg lige her på siden. Hos Dyreportal.dk kan du finde alt lige fra helt unge af slagsen, der er klar til at flytte tank, til ældre, som du kan bruge til at opdræt. Og hvis du allerede er i fuld gang med at opdrætte maller, så kan du også altid oprette en gratis salgsannonce lige her på siden. Hos Dyreportal.dk er tryghed et stort fokuspunkt. Du skal kunne købe og sælge dine fisk med ro i maven – og samtidig er det alfa omega, at alt omgang med dyrene foregår under sikkerhedsmæssigt korrekte forhold. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer med fisk manuelt, og vi foretager også jævnlige stikprøver for at sikre os, at der ikke findes falske annoncer på hjemmesiden.