FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Pseudochromis til salg

Pseudochromis er en fisk, der holder til i de Vest Indiske Ocean. Den er kun kendt fra Det Røde Hav – og så selvfølgelig fra de akvarier, der opdrætter den.  Det er en fiskeart i familie med Pseudochromidae, men den er også kendt som en orchid dottyback.

Den er efterhånden blevet avlet i fangenskab i mange år, og derfor vil mange gerne have den i deres akvarier – særligt på grund af dens utroligt flotte udseende. Dog er den ikke så nem at holde på som andre arter.

Læs mere i vores leksikon om racen Pseudochromis.

Køb pseudochromis

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Pseudochromis’ udseende

Pseudochromis er en utroligt farvestrålende fisk, men ellers relativt lille fisk. De er typisk mindre en 10 cm, hvorfor de umiddelbart ligner en typisk akvariefisk. De fås desuden i en række forskellige farver, hvoraf en af de mest kendte er den klare lyserøde farve med blålige finner og blå markeringer rundt om øjne og ned langt undersiden på fisken. Gul, blå og orange er dog heller ikke unormale farver at se.


De er nemmest at kende og adskille fra andre arter ved at kigge på dens øjne. Hvis du sammenligner billeder af denne art og en koralvogter eller kirurgfisk, så vil du hurtigt kunne se forskellen. Til trods for dens utroligt flotte ydre, så er det ikke en nem lille humørbombe at holde i et akvarie, så det er vigtigt at læse nærmere om det, inden du kaster dig ud i projektet.


Pseudochromis som akvariefisk

Pseudochromis er en fantastisk flot og farvestrålende fisk, der – hvis du vil ligge energien i det – uden tvivl vil pryde dit akvarie. Den er dog ikke den nemmeste, og derfor bør det ikke være den første fisk, du anskaffer dig. Hvis du vælger at anskaffe dig en Pseudochromis, så skal du have et akvarie på minimum 50 liter, og du skal undersøge de forudsætninger, der gør, at fisken kan trives i et akvarie. Det er for eksempel ikke optimalt at have et åbent akvarie, da de godt kan finde på at hoppe ud, og så har den brug for et godt gemmested – det kan for eksempel være imellem levende sten.


Du skal desuden være opmærksom på, at den godt kan udvise aggressiv adfærd overfor andre arter, så hvis du allerede har fisk, så bør du overveje, om det er et match. Dog bør du heller ikke sammen den sammen med meget aggressive arter, da det kan få den til at holde sig tilbage. Her kan en Google søgning være en stor hjælp eller du kan spørge i butikkerne. Den kan godt gå sammen med andre af sine egen art, såfremt dit akvarie blot er stort nok.


Pseudochromis spiser både små krebsdyr i form af Krill, mysis, artemia og så videre, samt større krebsdyr som rejer og krabber – sidstnævnte er dog ikke nødvendigvis anbefalet føde. Derudover kan du også fodre den med Zooplankton i form af Cyclops, pods eller lignende.


Pseudochromis til salg og køb hos Dyreportal.dk

Er du klar til at tage udfordringen op med Pseudochromis – hvad enten du vil starte med en enkelt eller flere, så er du havnet på det helt rette sted. På Dyreportal.dk finder du nemlig både enlige Pseudochromis og også grupper af arten til salg. Og hvis du skulle være gået hen og have fået én for mange, så kan du også altid oprette en gratis salgsannonce lige her på siden.

Tryghed er utroligt vigtigt for Dyreportal.dk. Vores mål er at skabe en platform, hvor du kan købe og sælge dyr med ro i maven – og for os er det altafgørende, at sikkerheden er i orden, når der handles med levende væsener.

For at holde platformen sikker og tryg, så gennemgår vi alle vores nye salgsannoncer manuelt, og vi udfører også jævnlige stikprøver. På den måde kan vi undgå at der er falske annoncer på Dyreportal.dk, og du kan derfor være sikker på at få en tryg handel med kæledyr hos os.