FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Selskabsfisk til salg

Nogle fisk er ikke gode på egen hånd. Og nogle er heller ikke gode med andre fra sin egen art – hvad gør man så? Man finder selvfølgelig nogle flotte selskabsfisk, der kan finde sig et bosted i akvariet sammen med dem. Der er nogle fisk, der er nemmere at holde i akvarie end andre, og derfor vil der også være nogen, der er mere egnede som selskabsfisk end andre. Dog er det en kunst at sætte fisk sammen, så du ikke risikerer, at nogle af dem bliver trynede, og derfor kan en tank fyldt med selskabsfisk faktisk være det helt rette sted at starte som nybegynder.

Læs mere i vores leksikon om racen Selskabsfisk.

Køb selskabsfisk

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Selskabsfisk til nybegynderen

Der er en lang række selskabsfisk, som du med god grund kan starte ud med at have i din tank, hvis du er ny akvarist. De er hverken kedelige i udseendet – og slet ikke grimme – og så er der et stort udvalg, som du kan vælge imellem. Fælles for dem alle er blot, at de nemt arbejder sammen med – eller i hvert fald accepterer og tolererer – andre fisks selskab. Guppy, Molly og Platy er gode eksempler på fisk, som du kan bruge til netop dette formål – de er nemme at fodre, de er fredelige overfor andre fisk, de er ikke territoriale og de foretrækker at færdes i større grupper.


Det eneste du skal være opmærksom på, når du begynder at sammensætte dit første akvarie, er, at du også skal have nogle oprydningsfisk. De kan også være meget fredelige, det er blot nogle helt specielle typer, du skal gå efter. Det inkluderer sugemaller, corydora, kuhli ål eller andre arter som rejser, krebsdyr og snegle.

 

Goby – en bred betegnelse

Goby arten dækker over mange forskellige små fisk, men uanset hvilken af de mange under-arter du vælger, så vil du være sikker på at få en fredelig fisk at natur. De er et nemt og populært valg til akvariet, fordi de ikke gør nogen fortræd.

 

Den fredlige platespiser, molly

Molly fisk fås i mange forskellige størrelser og farver. Den er hårdfør og kan tilpasse sig både saltvand og ferskvand, så længer du gør det over tid – en fantastisk evne, som ikke alle fisk kan prale af at have.

Molly er ikke den nemmeste af fodre – men du kan næppe kalde den svær. Den fordøjer bedst alger, så du skal primært holde dig til denne type foder. Den spiser dog også levende foder, såfremt det ikke er hovedsageligt.

 

Den alsidige platy

Platyen er en akvariefisk, der kan være svær at genkende. Den findes ligeledes i alverdens forskellige mønstre og farvekombinationer. Til gengæld kan du også være sikker på at få nogle flotte og farvestrålende stimer rundt i akvariet, hvis du vælger denne fisk til dit akvarie.

 

En sugemalle til oprydningen

Ethvert akvarie har brug for en oprydningsfisk og her er sugemallen perfekt til begynderen. De fås i mange forskellige størrelser, og de kan sammen med alle. De skal dog gerne have fire andre af deres art for optimal trivelse.

 

Selskabsfisk til salg og køb hos Dyreportal.dk

Er du på udkig efter at starte dit første akvarie eller har du nogle fisk, der mangler lidt selskab – uanset om du søger en hel stime eller en oprydningsart så er du havnet det rette sted. På Dyreportal.dk finder du både små og store selskabsfisk til salg, og du finder også dem, der rydder op. Og hvis du skulle have fået et overtal af fisk, så kan du også altid oprette en gratis salgsannonce her på siden.


Hos Dyreportal.dk tager vi vores forholdsregler for at kunne give dig så tryg og sikker en oplevelse som overhovedet muligt. Vi er bevidste om det ansvar, der følger med, når man fører en platform, hvorigennem der handles med levende væsner. Derfor foretager vi regelmæssige stikprøver, og vi gennemgår alle salgsannoncer manuelt, så vi er sikre på, at der ikke gemmer sig nogle falske imellem. På den måde kan du trygt og sikkert handle hos os.