FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Vimpelfisk til salg

Vimpelfisken er en utroligt flot og karakteristisk fisk – der er ikke den helt store tvivl, når du ser den. Måske kan du huske den fra det lille akvarie, som man så i Find Nemo, da han blev fanget. Dette akvarie lever dog absolut ikke op til de standarder, som du skal opretholde, hvis du vil have denne fisk i dit akvarie – faktisk skal det være væsentligt større, hvorfor du altså ikke kan finde plads til det et hvilket som helst sted. Dog er den det hele værd, når du kan få lov til at holde øje med den søde fisk.

Læs mere i vores leksikon om racen Vimpelfisk.

Køb vimpelfisk

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Vimpelfisk som akvariefisk

Vimpelfisken er ikke en fisk, som du kan have i ethvert akvarie. Til trods for at den er hårdfør, så er den kun egnet under bestemte forudsætninger – det skal du altså være opmærksom på, inden du forelsker dig i den lille fisk. Den skal bruge et akvarie på minimum 500 liter vand – det er altså større end de fleste – og så skal du ikke have den sammen med koraller og andre hvirveldyr, da den er en trussel overfor disse. Overfor andre fisk er den dog ganske fredelig, og den vil gerne gå sammen med andre – dog kan den også gå alene. Til trods for, at du ikke må sætte den sammen med koraller, så skal den have et godt gemmested – det kan for eksempel være blandt levende sten. Samtidig skal du tilbyde den god svømmeplads, hvorfor tanken skal være så stor.


Hvad spiser vimpelfisk?

Det anbefales, at du fodrer den med andre hvirvelløse dyr, små krebsdyr som Krill, mysis og artemia eller Zooplankton i form af Cyclops, pods og lignende. Derudover kan den også spise blødkoraller og store polyp stenkoraller, og så er det lidt tvivl om, hvorvidt den spiser parasitter. Den spiser altså mere eller mindre det hele, og den er ikke svær at fodre – dog skal fodret gerne varieres, og den skal gerne fodres flere gange om dagen – hvis den finder naturligt føde i akvariet, så kan det være en måde, hvorpå du kan undgå at fodre den flere gange.

 

Vimpelfisken i det fri. I det fri lever vimpelfisken i Det østlige indiske Ocean, det vest indiske ocean, Australien, Japan, det røde hav, Indonesien, det østlige Stillehav og det centrale og vestlige Stillehav. Den er altså udbredt i store dele af verden, og en super flot fisk, som du kan håbe at se, hvis du er ude og snorkle eller dykke.


Vimpelfiskens udseende

Vimpelfisken er kendt for dens karakteristiske udseende. De er typisk hvide med sorte stribe – eller omvendt – og så har de gule finner. De har også en lang hvid fane, der gør dem let genkendelige og får dem til at se mere farlige ud, end de er. Deres snude er spids og stikke frem fra den ellers runde krop, og så har de finner på siden, der går i et med kroppen og nærmest virker gennemsigtige.


Vimpelfisk til salg og køb hos Dyreportal.dk

Er du på udkig efter en vimpelfisk til dit akvarie – uanset om du leder efter en ung eller ældre, så er du havnet det helt rette sted. Hos Dyreportal.dk finder du et stort udvalg af akvariefisk, så du kan tilføje farve, fred og oprydning efter behov. Og skulle du være gået hen og få for mange fisk, så kan du også altid oprette en gratis salgsannonce her på siden. Tryghed er utroligt vigtigt for os her på Dyreportal.dk. Det er alfa omega, at du kan handle med ro i maven – uanset om du køber eller sælger. Og det er endnu mere vigtigt, at sikkerheden er helt i top, når der handles med levende væsener.

For at opretholde både tryghed og sikkerhed på platformen, så gennemgår vi alle nye salgsannoncer manuelt, og vi foretager også jævnlige stikprøver. På den måde finder du ingen falske annoncer på hjemmesiden, og du kan derfor handle trygt hos os.