FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

American Paint Horse til salg

American Paint Horse er blandt en af de mest populære hesteracer. Dette er takket være hestens flotte og prangende farve, men også fantastiske bygning der gør at den kan bruges til alsidige opgaver. Hesteracen har også en fremragende genetik, hvilket har gjort dem til de heste, som vi kender i dag. Deres biologi er stærkt påvirket af to af verdenens hurtigste hesteracer. American Paint Horse er nogle flotte skabninger, deres farver er unikke til hver hest, der findes ikke to, som er ens. Dette kombineret med deres genetik, og deres væremåde, har gjort denne hest populær, og det har også været med til at gøre denne hesterace god til nyere ryttere også.

 

Læs mere i vores leksikon om racen American Paint Horse.

Køb american paint horse

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En lærenem hest

Denne hesterace er kendt for at være intelligente, lærenemme og meget rolige skabninger. Denne hesterace har nemt ved at lære nye ting, og den er fantastisk at arbejde med. Dette betyder uanset om man er en ny til ridning, eller har redet i mange år, så er American Paint Horse en fremragende hest at ride med.

 

Det fantastiske udseende af American Paint Horse

Denne hesterace er kendt for den fremragende og prangende farve. Hesten kan være broget i alle farver, og deres mønster er unik. Dog er der meget mere til denne hesterace end blot dens flotte farver.


Når det kommer til den optimale American Paint Horse, så kigger man efter en hest, som er smuk og velproportioneret. Dette betyder at man kigger på en hest som er veludviklet, og har en let, men genkendelig muskulatur. Hestens hoved er lille, fint og virker trekantet med små ører. Øjnene er store og flotte. 


Kropsbygningen af denne hesterace er fleksibel og stærk, hvilket giver den muligheden for at have korrekt og god holdning i enhver form for arbejde. Dette er noget af det der gør at denne hesterace er velegnet til alsidige opgaver. Hestens kropsbygning giver den også muligheden for at kunne bevæge sig med en hastighed, som har givet denne hest titlen, som en af verdens hurtigste heste. 


På alle måde er denne hesterace fantastisk. Ikke nok med at farven på denne hest gør den flot, denne hesterace er også bygget til at kunne udføre alle typer af arbejde, og hestens væremåde har også gjort at den er fantastisk og nem at arbejde med.


En hesterace der kan bruges til alle opgaver

American Paint Horse har en fantastisk kropsbygning, som giver den muligheden for at udføre forskellige opgaver med en korrekt holdning. På den måde undgår hesten skader, i forbindelse med de alsidige opgaver, som der bliver krævet af rytteren. American Paint Horse er en hesterace som er velegnet til ejere og ryttere af alle niveauer. Hesten er lærenem, intelligent, og meget rolig, hvilket gør dette til en dejlig hest at arbejde med. Uanset hvilket niveau man er på, kan denne hest udføre de opgaver som bliver krævet. Dette er uanset om det er til konkurrence i forskellige ridediscipliner, eller om det er til fornøjelses ridning. 


Denne hesterace bliver brugt i en mange forskellige ridediscipliner. Det er en fremragende rodeo-hest. Kropsformen på denne hesterace er perfekt hvis man gerne vil have en tovhest, tøndehest eller styrehest. Den kraftige bagpart af American Paint Horse giver denne hest kraften som skal bruges til disse opgaver. Derudover kan denne hest også bruges til spring. Dette skyldes hestens kropsbygning, men også den væremåde. Grundet at denne hesterace er atletisk og lærenem, så kan man succesfuldt træne den til spring, og de har en god chance for at blive nogle af de bedste springheste. American Paint Horse er en fantastisk hesterace, som giver ryttere og ejere af denne hesterace, mange forskellige muligheder, men også en blid og venlig hest.