FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Irish Cob Crossbreed til salg

Herunder finder du en liste af salgs annoncer af denne hesterace. Vi Har samlet en liste hvor du kan se alle som sælges i Danmark. Skulle du have behov for mere viden om hesten kan du scrolle ned i bunden eller læse i vores hesteleksikon som du finder lige under her. 

Læs mere i vores leksikon om racen Irish Cob Crossbreed.

Køb irish cob crossbreed

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Irish Cob Crossbreed en blid og tålmodig alsidig hest

Den flotte hesterace Irish Cob Crossbreed har dens oprindelse i Irland, og den er i dag udbredt verden over og er især blevet populær i Europa og USA. Der er flere grunde til, hvorfor denne hesterace har opnået den popularitet, som den har. En stor grund til, at Irish Cob Crossbreed er blevet populær, er deres utroligt blide og fantastiske væremåde. Denne hesterace er kendt for at være rolig og tålmodig, men den er også lærenem og samarbejdsvillig.

Dette gør, at denne hest ikke kun er fantastisk som konkurrencehest, men også som familiehest. Irish Cob Crossbreed er generelt en fremragende hest at arbejde sammen med, uanset hvilke omstændigheder man arbejder med hesten under.


Udover hesteracens fantastiske natur, så er den også en god alsidig hest. Kropsbygningen tillader den at konkurrere i mange forskellige ridediscipliner, og den har opnået stor succes i de forskellige discipliner. Irish Cob Crossbreeds utrolige kropsbygning giver denne hest, og dens rytter, mange muligheder.


Historien bag denne flotte hest

Denne hesterace var ikke anset som en hesterace indtil 1998, hvor racen blev EU-godkendt og registreret under navnet Irish Cob. Hesteracen var ikke anset som en hesterace, grundet at Irish Cob Crossbreed var en krydsning mellem mange forskellige hesteracer.


Denne hesterace er kendt under flere navn; Irish Cob Crossbreed, Irish Cob og Tinker. Desværre er det mest kendte navn for denne hesterace Tinker, men dette ord har også oprindelse i Irland, men er en nedsættende betegnelse for Romaer. Hesteracen fik dette navn, da den oftest var brugt af romaer. Her blev hesteracen brugt til køre-, arbejds-, og ridehest. Det var en praktisk hest, som hjalp dem meget gennem tiden.


Uderover dette var denne hesterace også meget billig tilbage i tiden, grundet at Irish Cob er kendt for at være broget heste, hvilket var uønsket blandt militærheste. De var derfor kun brugt som arbejds-, køre-, eller rideheste. I dag er Irish Cob Crossbreed brugt verdenen rundt til mange forskellige ting. Denne hest har i gennem deres historie været en alsidig hest, og det er den også i dag. Dette er både grundet deres fantastiske temperament, men også grundet den stærke og elegante kropsbygning som Irish Cob har.


En venlig, rolig hest der kan bruges til alt

Irish Cob Crossbreed er kendt for deres fremragende temperament. De er rolige og tålmodige væsner, men de er også lærenemme og utroligt sammenarbejdsvillige, og alt dette gør dem til nogle fantastiske væsner at arbejde sammen med. Det er en hesterace, som er velegnet til mange forskellige ting, men de er også velegnet til mange forskellige ryttere. Uanset størrelse og niveau de rider på, så kan Irish Cob være en fantastisk partner igennem det hele. 


Hesteracen er også utroligt intelligente og knytter sig nemt til mennesker, hvilket gør, at den ikke har nogle problemer med at arbejde med forskellige ryttere. Dette gør, at Irish Cob Crossbreed er nogle fantastiske heste at bruge på rideskoler, da de har nemt at arbejde med mennesker, men også deres fantastiske væremåde. Irish Cob kan også bruges til handicapridning grundet dens milde personlighed og deres tålmodighed. Denne hesterace gør det muligt for mange forskellige ryttere at ride, uanset hvem de er. Derudover kan denne hesterace også bruges til westernridning, grundet dens stærke kropsbygning. 


Udover dette kan Irish Cob Crossbreed også bruges til dressur. Dette er dog kun lettere dressur, da kropsbygningen, og at den er en koldblods hesterace, ikke tillader den at gå sværere niveauer. Hesten springer også godt, selvom den har en større og tungere kropsbygning. Selvom den måske ikke egner sig specifikt til dressur eller spring, så er denne hesterace en fremragende kørehest, og den gør det fantastisk.