FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

New Forest til salg

På siden har finder du salgs annoncer indenfor denne hesterace. Nedenunder her finder du alle annoncer med heste til salg. Hvis du har brug for yderlig information om racen kan du rulle ned i bunden af siden og læse mere. Vi har også lavet et hesteleksikon med yderlig og mere dybdegående viden.

Læs mere i vores leksikon om racen New Forest.

Køb new forest

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

New Forest pony en fantastisk allround præmievindende pony

New Forest pony findes ofte i præmierækken, uanset om det er ved danmarksmesterskaberne eller europamesterskaberne - både for hold og individuelt. Disse ponyer er fantastiske allround ponyer, og de har mange præmier, de kan vise for det. New Forest ponyer bringer deres ryttere til tops. 


Hvis du leder efter en allround pony, så er New Forest det helt rigtige valg. Disse ponyer bliver bruges i mange forskellige ridediscipliner, men denne pony er også fantastisk, hvis du leder efter en pony til fornøjelsesridning. Ponyerne af denne race er lærenemme og venlige skabninger, hvilket gør dem til nogle fantastiske allround ponyer, sammen med deres fantastiske og stærke kropsbygning. 

New Forest er velegnede til børn. Disse ponyer er kendt for at være børnevenlige, hvilket betyder at hvis man som barn gerne vil begynde at ride, så vil denne fantastiske skabning være et fantastisk valg. Deres lærenemme og venlige natur gør det nemt for nybegyndere og børn at arbejde med denne pony.


En pony, der tager guldet med hjem

Hvis du som rytter drømmer om at nå til tops og få en masse succes med ridning, så er New Forest den helt rigtige pony, du skal vælge. Denne ponyrace er blevet kendt for at være en vinder pony. Når det kommer til at vinde præmier så har denne ponyrace vundet præmier både inden for hold og individuelt, den har vundet nationalt og internationalt. New Forest kan ofte ses i præmierækken både til DM og EM. Derudover kan denne ponyrace også klarer sig godt i hesteklasser, så hvis du gerne vil konkurrer både i pony og hesteklasserne, så kan du gøre det med denne vinder pony.


Allround ponyracen New Forest har vundet gang efter gang i spring-, dressur-, og pardressur konkurrencer. Hvilket i sig selv er imponerende nok, men dette er ikke slutningen på hvad denne ponyrace har vundet. Ponyracen vinder også gang på gang i military-, og kørekonkurrencer. Den har vundet dette både nationalt og international flere gange. Denne ponyrace har uden tvivl vist sig at være værdig til at blive kaldt en pony der vinder. Dette betyder, at hvis du som rytter af en New Forest, så har du gode chancer for at nå toppen, og få den succes du går og drømmer om.


Historien bag denne præmievindende pony

New Forest ponyracen har sin oprindelse, som navnet hentyder, i New Forest i England. Denne ponyrace levede i det fri, og der lever stadig i dag nogle af slagsen, der lever frit i New Forest. De levede frit, som de ville i dette område i mange år, dog udsatte folk forskellige hesteracer i dette område, i håbet om at avle en bedre pony. For eksempel blev der udsat fuldblod- og araberhingste med det håb om at øge højden på New Forest ponyen. 

I 1891 blev der skabt en forening med formålet at kontrollere, hvilke hingste der levede i området, og hvilken kvalitet disse hingste havde. Målet med dette var at forbedre New Forest ponyen og skabe en bedre og stærkere ponyrace. Denne forening er også kendt som "Society of the improvement of new Forest Ponies". I 1906 blev der skabt endnu en forening; "The Burley & District New Forest Pony & Cattle Society".

Formålet med denne forening var at registrere hopper og deres afkom.

De ponyer af racen, som lever i det fri i dag, er kun hopper og vallakker, grundet det at hingste skal være udvalgt og godkendt før de kan udsættes. På denne måde kontrollerer man stadig, hvilket afkom der kommer med håbet om, at de får et bestemt sæt af gener fra deres forældre. Dog er de frie hopper og vallakker heller ikke helt frie, de har alle en registeret ejer, som har købt retten til at de går frit i området. Men disse frie ponyer har et godt liv og lever under gode forhold.