FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Beauceron til salg

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af racer som sælges i Danmark, du kan uden tvivl finde det du søger her.

Her på hjemmesiden har vi både private hundesælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores dyr som er til salg indenfor denne Beauceron.

Læs mere i vores leksikon om racen Beauceron.

Køb beauceron

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Køb hunden beauceron her

Racen beskrives bedst som yderst reserveret, men som oftest venlig overfor dens mennesker. Racen er selvsikker og noget vagtsom. Den advarer om fremmede på dens territorium ved voldsom gøen, så det er simpelthen ikke til at tage fejl af, hvis der er fare på færde. Racen har tendens til at knytte sig mest til et enkelt medlem af familien, men er samtidig glad for familiens børn og overbærende over for de mindste. Men det er vigtigt at sige at det er bestemt ikke en en race for den helt uerfarne hundeejer, da racen altså kræver en hel del erfaring.

Racen behøver rigelig motion og mange meningsfyldte opgaver som at søge og følge et spor, som jo også er det, som racen er skabt til. Hunden skal socialiseres tidligt og livet igennem have god kontakt med mennesker og helst også andre dyr, da den kan være svær at tæmme.

 

Racen nedstammer antagelig fra en temmelig uædel korthåret hyrdehundetype, som tidligere var kendt over det meste af Vesteuropa. Den har desuden fungeret som vagthund på gårdene, til jagt på vildsvin og som trækhund. I dag bliver beauceron stadig mere anvendt som tjenestehund i politi og militær. Racen fik først sit franske navn Berger de Beauce i 1896. Det skete for at skelne den fra den langhårede variant briard (Berger de Brie), ikke fordi den var særlig almindelig i provinsen Beauce. Racen kan blive op til 70 cm med en vægt på op til 39 kg.

 

 

Racens aktivitetsniveau

Som oprindelig hyrdehund og vagthund med speciale i kvæg er racen aktiv og glad for at bevæge sig omkring, og det skal den helst kunne få lov til i sit daglige liv også. Det er en robust og meget samarbejdsvillig hund, der reagerer fornuftigt på anvisninger og gerne holder sig i relativ nærhed af sin fører. Man skal dog ikke tage fejl af dens jagtinstinkt, så man skal virkelig vide en del om racen, før man påtænker at anskaffe sig en hund af den type race.

  

 

Pleje og pasning

Racens dækpels er grov og tæt med kraftig underuld, som beskytter i al slags vejr, og racen er derfor meget hårdfør, og kan modstå al slags vind og vejr. Hunden fælder kraftigt et par gange om året, men ikke noget bemærkelsesværdigt. Pelsplejen er overkommelig og klares med en stiv børste et par gange om ugen og et bad efter behov. Racen er kendt for at være glad for vand, så en svømmetur med hunden, ville ikke være helt af vejen.

 

 

Håndtering af racen

Racen er meget positiv over for indlæring, og racen er også yderst nem at træne. Venlighed, konsekvens og et varieret, tempofyldt program med rigelige belønninger fører oftest uden problemer til et godt resultat. Beløn venlig kontakt til fremmede mennesker og hunde, så den ved at hvad den gør, er rigtigt.