FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Biewer til salg

Find dejlige biewer hvalpe til salg. Vi har samlet en liste med hunde der er til salg. 

Køb biewer

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Baggrundsviden om racen

Livlig, opmærksom og fuld af sjove påfund. En selskabelig, glad og morsom hund. Når det banker på døren, eller ved møde med fremmede, kan racen finde på at gø men er ellers ikke kendt som en gøende race.

En biewer er en lille hund, der sætter stor pris på at bevæge sig. Den leger gerne med bolde og legetøj og bør mindst have et par friske, daglige spadsereture samt et godt socialt liv med familien. Biewerens loyalitet overfor dens familie og medmennesker gør dem til den perfekte familiehund. Hunden er en god ledsager for mennesker i alle aldre og i stand til at blive venner med dyr af enhver oprindelse, og racen er altså meget ukompliceret. De er ekstremt intelligente og er nemme at træne, og man kan helt klart lære racen mange sjove tricks igennem dens liv.

 


Racens aktivitetsniveau

En biewer er en lille atletisk hund. Den er nem at omgås og elsker at være en del af familien. Den er legesyg og kan godt lide at bære rundt på sit legetøj. En Biewer er en hund, som er meget let omgængelig,. De elsker at lege, og de bruger gerne tid på at lege med deres medmennesker, og den familie som hunden nu engang bor hos. Indendørs aktiviteter som hunden holder meget af, kan være aktiviteter som skjult og søgning - eller at jage en bold, eller nye tricks som den skal lære. Bieweren er også meget glad for  gåture, og elsker også at tage på udflugter og opleve nye ting.

 


Pleje og pasning

Den fine pels er silkeagtig og glansfuld. Den kræver en pleje med daglig børstning. Du kan vælge at holde din biewer i en kortere pels, der gør den daglige pelspleje mindre krævende. Bieweren kan have et følsomt fordøjelsessystem, så det skal man altså være opmærksom på, hvis man ønsker at anskaffe sig en Biewer. Den skal helst fodres med en velafbalanceret diæt bestående af et lavt proteininhold. Hvis du efter nogen tid bemærker, at din hund begynder at gnaske på sine poter og skraber meget med poter, skal du måske overvejer at skifte et foderprodukt som hovedsageligt består af lam eller frisk. For det meste kan du have tørfoder ståenden, som din Biewer selv kan spise af, når den har lyst, men hvis du bemærker pludselig vægtforøgelse hos hunden, skal du helt fjerne maden, og derimod fodre den 2 til 3 gange om dagen, så du har total kontrol over hvor meget mad, den rent faktisk får at spise om dagen.

 


Håndtering af racen

En hund der elsker at lege og hvis du træner med dette tankesæt i baghovedet kan du komme langt med din Biewer. En Biewer er altså en dejlig race, som alle i familien helt klart vil elske. Den er godmodig og let for alle aldre at håndtere selv.