FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Blandingshunde til salg

Er du på jagt efter en ny hundeven? Her på siden finder du de skønneste blandingshunde til salg, som har træk fra flere racer. Længere nede på siden kan du finde brugbar information om blandingshunde og læse om, hvad du bør vide, før du udvider familien med hund, der har flere racer i sig.

Læs mere i vores leksikon om racen Blandingshund.

Køb blandingshund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger en blandingshund

Med en blandingshund får du en hund med flere racer i sig – det giver sig selv. Men hvad du måske ikke er klar over er, at der eksisterer over 400 forskellige hunderacer. Det kan dermed blive til rigtig mange kombinationer af blandingshunde. Dertil kommer, at en blandingshund ikke nødvendigvis er et resultat af en parring mellem to racerene hunde, det kan også være en krydsning mellem to hunde med flere forskellige racer i sig. Mulighederne for blandingshundes kombinationer er således enormt mange.

 

Når du er på udkig efter en blandingshund, kan du ikke altid vide dig 100 % sikker på, hvilke racer blandingshunden har i sig – men du kan formentlig få en idé om, hvilke racer som udgør den største procentdel af hunden. Og det er vigtigt at gøre dig overvejelser om, inden du bringer en ny firbenet ven i form af en blandingshund ind i hjemmet. Forskellige racer har forskellige kendetegn. Både hvad angår udseende, temperament, behov, sundhed og mere. Vores anbefaling er derfor, at du læser op på, hvad der kendetegner de racer, som er fremtrædende i blandingshunden, som du ønsker at købe. På den måde kan du til en vis grad sikre dig, at du, din familie og hunden bliver det rette match.  

 

 

En blandingshund er ikke for alle

Vi kommer ikke udenom, at det at anskaffe sig en blandingshund kan være lidt som at købe en lykkepakke eller trække et lotterilod – uanset hvor meget du mener at vide om hundens sammensætning, så kan du aldrig vide dig helt sikker på, hvilken hund du får. En blandingshund er med andre ord en hund, som kan være fuld af overraskelser. Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis negativt – det er samtidig noget af det, der er med til at gøre en blandingshund til et skønt kæledyrsvalg. Du skal blot være opmærksom på risikoen for uforudsigelighed inden anskaffelse.

 

Med dette in mente står det nok ret klart, at en blandingshund ikke er for alle. En blandingsrace er ideel til dig, der ikke har alt for faste forventninger til din hund, og som rummer en vis grad af fleksibilitet. Du skal samtidig ikke være bange for overraskelser, ligesom du ikke skal have ambitioner om hverken at ville avle på hunden eller deltage i store udstillinger. Er du indforstået hermed, så kan du sagtens vælge at købe en blandingshund – her vil du få en unik hund, som kan bringe masser af glæde.

 

 

Se vores annoncer for blandingshunde til salg

Er du fast besluttet på at finde dig en blandingshund, så behøver du ikke søge ret meget længere i jagten på din nye ven. Dyreportal.dk har massevis af annoncer med blandingshunde til salg.

Tryghed er et must, når du skal anskaffe dig et kæledyr – hvad enten det er fra en privat sælger eller en opdrætter. På Dyreportal.dk er det en af vores mærkesager, at forholdene og sikkerheden er i orden, når der handles med levende væsener. For at sikre dig en tryg oplevelse gennemgår vi alle annoncer med blandingshunde til salg manuelt, ligesom vi også jævnligt foretager stikprøver. Det betyder, at du ingen falske annoncer finder hos os på Dyreportal.dk, så du trygt kan handle dit kæledyr hos os.