FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din bodegueros her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. På Dyreportalen.dk kan du finde mange forskellige hvalpe til salg. Vi har både kæledyrsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye hundehvalp her. Se alle salgsannoncer for Bodegueros herunder.

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hunderacen Bodegueros

Den lille søde spanske hunderace Bodegueros er en lille terrier, som på mange måder minder om andre terrierracer, men den er kendt for at være mere afbalanceret og rolig end andre terrier, for eksempel hvis man sammenligner med en Jack Russel.

Er du på udkig efter en lille terrier med et positivt sind, så kan det med stor sandsynlighed være en god idé at lede efter en Bodegueros til salg. Denne lille hunderace minder nemlig på mange måde om andre terrier, men den er modsat mange andre kendt for at være positiv og rolig.

 

Bodegueros er en intelligent hund

Denne lille terrier, er en intelligent og vagtsom hund, som kan tilpasse sig sine omgivelser. Det fungerer således, at det er en aktiv og energisk hund, når den er udenfor, mens den er mere tilbagelænet og rolig, når den er indendørs. Netop derfor er der rigtig mange mennesker, der er glade for at have denne hund, da den kan tilpasse sig forskellige situationer. En Bodegueros er ligeledes kendt for at være god med børn, men det afhænger selvfølgelig som altid af den enkelte hund og de børn den omgås. Børn bør altid instrueres i hvordan man behandler dyr, for behandler de en Bodegueros på en hensigtsmæssig måde, er det en særdeles børnevenlig hund. En Bodegueros er en nysgerrig hund, som gerne møder nye mennesker, selvom den i høj grad er meget loyal og knyttet til den familie, som den bor hos. Leder du efter en Bodegueros til salg, så kan du roligt søge videre, hvis du leder efter en familievenlig hund eller en hund, som kan tilpasse sig mange situationer.

 

Fakta om Bodegueros

Denne hunderace er en af de små hunde, som normalt vejer mellem 7 og 9 kg. En Bodegueros bliver normalt mellem 35 og 43 centimeter hen over skulderen, så det er en smart lille størrelse. Den lille terrier er højbenet, elegant og så er den ofte hurtig og særdeles adræt i sine bevægelser. Selvom en Bodegueros oftest vejer mellem 7 og 9 kg, så kan ma også finde nogle hunde af racen, som vejer op imod 15 kg. Hvis man leder efter en Bodegueros til salg, skal man derfor være opmærksom på størrelsen af forældrene. Hvis man søger en mindre Bodegueros skal man sikre sig, at forældrene ikke høre til de største indenfor racen, da det delvist er genetisk bestemt.

 

En Bodegueros har ofte en kort pels med en del underuld. Farven er ligesom for andre terrier oftest hvid med enkelte pletter. Dens hoved og øre er sorte eller røde, og hunden kan både være to- og trefarvet. I sjældne tilfælde kan man også finde en Bodegueros til salg, som er helt hvid. Der findes forholdsvis mange hunde af racen Bodegueros til salg, og der er også god afsætning på netop denne race. Det skyldes med stor sandsynlighed dens gode sind, samt dens loyale og samarbejdsvillige egenskaber.

 

Bodegueros terrierens historie

Den lille hund stammer oprindeligt fra Spanien, og dens fulde navn er Ratonero Bodeguero Andaluz, som betyder vinkælder-rotte-jagende-hund. Netop navnet henviser til dens hovedbeskæftigelse, som den er opdrættet til. Her brugte mange spaniere den til at sikre sig, at der hverken var rotter eller mus i deres vinkældre. Navnet henviser også til, at den kommer fra Andalusia i Spanien.

 

Den blev anerkendt som en spansk race tilbage i 2000 af det spanske ministerie for landbrug og den spanske kennelklub, som hedder Real Sociedad Canina de Espanã.

 

Den stammer fra Fox Terrieren, og den blev avlet af engelske vinhandlere, som bosatte sig i Spanien. Det var Marco de Jerez, der medbragte forfædrene til den spanske race for flere hundrede år siden, og siden er de oprindelige Fox Terriere blevet krydset med lokale hunde og det har siden givet denne race. I løbet af 1900-tallet krydsede man ligeledes Toy Terrieren ind i racen, og i slutningen af 1900 blev den første klub for racen skiftet. Racen er foruden sin godkendelse i af det spanske ministerie for fødevarer og den spanske kennelklub også anerkendt af en lang række mindre kennelklubber i verden. Man skal dog også være opmærksom, når man søger efter en Bodegueros til salg, for nogle ejere snyder med deres stamtavler. Hvis man vil være sikker på, at man køber en ren-racet Bodegueros, så skal man vælge en hund, der er godkendt i et af de anerkendte forbund/kennelklubber. Den kan let forveksles med andre terrier-racer, og netop derfor bør man undersøge det grundigt ved køb af en Bodegueros, om den rent faktisk kommer fra den spanske oprindelse, som sælgeren giver udtryk for.

 

Bodegueros til salg

Hvis du søger efter en Bodegueros til salg, vil du finde forskellige sælgere, som avler netop denne hunderace. Som vi før nævnte, så skal man tænke over, om den man køber fra, er troværdig i forhold til, at man kan vide, at hunden er ren-racet og stammer fra Spaniens avl, fremfor en af de andre terrieropdræt.

 

Dernæst skal man finde ud af hvilken farve og aftegn man ønsker ens kommende hund skal have, for du kan få en Bodegueros med både sorte og røde aftegn, og i sjældne tilfælde helt uden aftegn i en ren hvid farve. Sidst men ikke mindst, så er der størrelsen at forholde sig til, hvis det har betydning for det hundekøb, som du gerne vil gøre. En Bodegueros kan variere en hel del i vægt og størrelse, og forældrenes størrelse kan give en god indikation på, hvilken størrelsen hvalpene i kuldet får.