FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Dværgpinscher

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af salgsklare hvalpe som sælges i Danmark, du kan med garanti finde det du søger her.

På dyreportalen har vi både private sælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores hunde som er til salg indenfor denne Dværgpinscher.

Læs mere i vores leksikon om racen Dværgpinscher.

Køb dværgpinscher

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.


Baggrundsviden om racen

En dværgpinscher er en mindre udgave af den tyske pinscher, som man kender den. Det forholder sig dog sådan at dens udseende minder en smule om en Dobermanns, men disse to racer er ikke beslægtede, selvom man godt kunne tro det, når man lige ser racerne. Dværgpinscheren er en livsglad hund, som passer fint til en aktiv familie, der nyder en rask gåtur hver dag. Trods dens lille væsen, er racen altid modig og klar på udfordringer. Dværgpinscheren er en lille og yderst sød hund, som besidder en stor portion charme, som man næsten ikke kan stå for. Udover dette er racen også en intelligent hund, som er velegnet til lydighedstræning, hvis man skulle have lyst til at anvende racen til dette. På trods af dens lille størrelse er det vigtigt at give racen en konsekvent og bestemt opdragelse, så den ved, hvem der bestemmer - og dermed helt automatisk udvikler en respekt for dig som ejer. Hvis man ikke formår at opdrage hunden tilstrækkeligt, kan den udvikle vaner som gøende, og den kan være en smule hysterisk, hvis der ikke bliver sat nok grænser for den.

 


Det er vigtigt at socialisere racen, fra den er hvalp. Man vil helt klart gøre sig klogt i, at starte til hvalpetræning med hunden, for det vil gavne jer i fremtiden. Det er en meget intelligent race, som lærer nye kommandoer utroligt hurtigt, og hvis formår at udnytte dette på en god måde, så har man altså en ven for livet i racen. Racen er dog ikke god til mindre børn, hvor leg ofte kan blive for voldsom for den, og den vil derfor altid trække sig, hvis den synes noget bliver for voldsomt. Dværgpinscheren er generelt en vagtsom race, som gør, hvis de opfanger noget mistænkeligt, men der er ikke meget vagthund over den grundet dens lille størrelse.

Miniatureudgaven af den tyske pinscher er klog, medgørlig og utrolig selvbevidst. Alene størrelsen gør den velegnet som selskabshund i selv den mindste bolig, og det er uanset ejerens alder og tidligere hunde-erfaring. Racen vil altså trives i både lejlighed, men den vil helt klart også værdsætte at bo i et hus, hvor den kan få lov til at løbe frit omkring. Selv om dværgpinscheren er meget lille, har den stor glæde af at bevæge sig. Passende daglig motion nedsætter risikoen for overvægt, som kan være til stor gene for det lille væsen og dens spinkle krop. Dværgformen af tysk pinscher er opstået som en naturlig mutation, og den findes allerede afbildet i 1500-tallet. Navnlig sidst i 1800-tallet var den en yndet selskabshund for damer af det bedre borgerskab. Hundene kunne dengang ikke blive små og sarte nok - en holdning, der heldigvis senere har ændret sig. Typiske kendetegn hos dværghunde som kuplede hoveder, små spidse snuder og store, udstående øjne samt ængsteligt væsen er nu uønskede hos dværgpinscheren, der skal ligne en rigtig hund. Racen bliver omkring 25-30 cm med en vægt på 4-5 kg.Racens aktivitetsniveau

Racen holder utrolig meget af at lege med sine mennesker. Den vil rigtig gerne have der sker noget, og den ville ikke trives med kun at skulle sidde på armen, og ikke kunne få brugt noget af al dens energi.

 


Pleje og pasning

Racens pels er meget kort, tæt, glansfuld og glat.. Pelsplejen er nærmest ikke eksisterende, men en daglig aftørring med en fugtig klud gør underværker, da det fjerner støv og løse hår. Vær opmærksom på kløerne, som let bliver for lange på grund af behersket motion, og på tænderne, som ofte danner tandsten.

 


Håndtering af racen

Racen er lærenem og samarbejdsvillig, hvis man hele tiden formår at holde kontakten og tager hensyn til dens lille størrelse.