FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Doodles-hunde til salg

Vil du udvide familien med en doodles-hund? Så er du landet det helt rigtige sted. På Dyreportal.dk finder du et stort udvalg af doodle-hunde til salg. Uanset om du søger en voksen doodle-hund eller doodle-hundehvalpe til salg, finder du dem blandt de mange salgsannoncer hos os – dem kan du se nedenfor.

 

Scroller du længere ned på denne side, kan du læse mere om doodles-hunde, og hvilke egenskaber en doodle har. Alt sammen ting, som er gode at vide, før du anskaffer dig en doodle som kæledyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Goldendoodle.

Køb goldendoodle

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner doodles-hunde?

Du har set dem så mange steder – de søde, bløde doodles. Men hvad dækker en doodle egentlig over? En doodle er teknisk set ikke en race for sig. Det er kort fortalt en betegnelse, som bruges om hunde, der har puddelhund i sig. Doodle er altså et ord, som anvendes for puddelblandinger. 

 

Da en doodle er blandingsrace, findes den i mange forskellige sammensætninger af racer, hvor puddel indgår. Blandt de mest populære er labradoodle (en blanding af en puddel og en labrador) og goldendoodle (en blanding af en puddel og en golden retriever). En doodle kan i kraft af at være en blandingsrace altså både være lille og større, ligesom at den kan have en krøllet eller mere bølget pels, som både kan være alt fra lys gylden til mørk brun.

 

Uanset blanding er doodle-hunden et fantastisk kæledyr. Og der er da også flere ting, som går igen for blandingsracen: En doodle er altid glad, enormt legesyg, imødekommende og samarbejdsvillig. Derfor er doodlen også et populært valg som familiehund. Den er god til at omgås børn, har et kærligt sind og er ikke skrøbelig.


Derfor er en doodle et skønt kæledyr

En doodle er alletiders kæledyr til dig, der ønsker en hund, som kan få tildelt rollen som et ekstra familiemedlem. Doodlen er vild med selskab, og du vil nærmest kunne sige, at det er en hund, som er sat i verden for at behage sin ejer. Du skal derfor ikke vælge en doodle, hvis du leder efter en hund, som er god til at være alene i sit eget selskab. En doodle kræver opmærksomhed, men giver også meget igen til hele familien.

 

Doodlen er kendt for at være et meget intelligent dyr, hvilket gør, at den har nemt ved at lære nye ting. Og det er klart en fordel, når din doodle skal trænes og opdrages.

 

Vil du gerne være fri for en hund, som fælder, er doodlen et godt kæledyrsvalg. Nok har en doodle meget pels, som også kræver pleje, men den helt store fordel er, at langt de fleste doodles ikke fælder og derfor er mere allergivenlige end andre typer hunde.

 

Vælger du en doodle som familiens næste medlem, er der derfor ingen tvivl: Du får en hund med skønne egenskaber, der, så snart den træder ind over dørtærsklen med sine små poter, vil elskes af alle familiens medlemmer.

 

Find doodles-hunde til salg på Dyreportal.dk

På  Dyreportal.dk kan du finde din kommende kæledyr. Tag et kig på vores mange salgsannoncer med de skønneste doodles, her vil du både kunne se doodles-hvalpe og voksne doodles, som søger et nyt hjem.

 

Kan du ikke finde den doodle, du leder efter, så har du muligheden for at oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. Med en søgeannonce kan potentielle sælgere finde dine kæledyrs-ønsker og kontakte dig direkte.

 

Vil du ikke gå glip af det, hvis den helt rette doodle kommer til salg, så kan du oprette en kæledyrsagent. Med denne får du direkte besked på mail, når der bliver oprettet en annonce for doodles-hunde til salg, som matcher dine ønsker. Du opretter nemt en gratis kæledyrsagent eller søgeannonce her.